• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Yayın saatini bu kadar geçe aldıklarına göre bana dizi yayından kalkacak gibi geldi inşallah ziyan etmezler canım diziyi :gitme:

Yayın saatini bu kadar geçe aldıklarına göre bana dizi yayından kalkacak gibi geldi inşallah ziyan etmezler canım diziyi :gitme:

Yayin saatini nerden gordunuz...?
Ben goremedim ShowTV sitesinden fisfisfis

Yayindan kalkarsa hic bisey anlamam bu isten :umursamaz:
Oynamasinlar oyle saatlerle felan :oklava:

Showtv nin hafatlık yayın akışına baktım Cuma günü normal saatinde görünüyor şuan için..

Bu habere dair bizde int. bilgi bulamadık yeni bölüm fragmanı bile yok, fakat bu akşam üstü bölüm tekrarını izlerken altta geçti, eşim gördü ben başka bir dizidir diye dikkat etmedim, tekrar sordum hatta yanlış mı diye,yok bu dizi dedi, ben de şaşırdım yeni bölüm diye yazdı, ama şimdi show tv nin sitesine girip yayın akışına baktım o saatte Kahramanlar dizisi var, ya eşim yanlış gördü ya da yanlış alt yazı geçtiler

Bu son bölüm çok güzeldi bence...Yüreğimin yağları biraz eridi, Eylül tilkisi ortada dımdızlak kalsın, kalan yağlar da eriyecek.

Ben de çok sevindim Eylül'ün nikahta kalakalmasına. Ancak Erkan'ın salaklığına da hayretler içinde kalıyorum. Esin'e ilk yalanı söyleyen Erkan'dı. Eylül'ün eski sevgilisi olduğunu söylese Esin onunla arkadaş olmaz ona güvenmezdi. Eylül'e yem yaptı Esin'i ama Esin suçlu oldu sonunda.

fragmanı izledim kızlar
eylül hamileyim diyo ama değil
erkan yumruğunu vuruyo ozmn hamile olduğunu duyunca
ipekle barış evde kapının önünde kavga edio ipek seviş snra bırak diyo yanılmıoysam
melek çıkıyo o sıra ve barışa ne yaptın kızıma diyo
ben bu kadarını yakalayabildim fragmanın canlar
başka izleyen varmıı

fragmanı izledim kızlar

Aman Allah'im akannehir
Bu Eylul cadisina nasil inaniyor Erkan ya
Belge felan olmadan inaniyor oyle alsanaalsanasmile
Simdi uzatir dururlar bu durumu
Bi turlu kimse gercegi ogrenemez akannehir

fragmanı izledim kızlar
ipekle barış evde kapının önünde kavga edio ipek seviş snra bırak diyo yanılmıoysam
melek çıkıyo o sıra ve barışa ne yaptın kızıma diyo
ben bu kadarını yakalayabildim fragmanın canlar
başka izleyen varmıı

nerde izledin bacım
bizede yolla linki de bizde izleyelim

salak kadın sanki ortaya çıkmayacak aptal yaaa..işini dahada zorlaştırıyor..
aman alsın başına çalsın salak erkanını..
esinde mertle evlensin..
erkan kahrından ölsün
esin masalı göstermesin..
erkanla eylülünde arası bozuk olacak bebek yüzünden kesin..hayatları zehir olsun işte.

bu eylüle uyuz oluyorum ya sanki hamile oldugu ortaya cıkmıcak yalan söyluyor ama tabii ozamana kadar erkanla evlenms olcak ya cok snir bi kadın. Bu haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :D

Back
X