• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

tüh ya ne güzel bi diziydi ne oluyor bunlara şimdi... bi de barış karakterini canlandıran çocuk da çıkıp dağhan mıydı neydi o çocuk gelecekmiş of ya berbat edecekler diziyi....

tüh ya ne güzel bi diziydi ne oluyor bunlara şimdi... bi de barış karakterini canlandıran çocuk da çıkıp dağhan mıydı neydi o çocuk gelecekmiş of ya berbat edecekler diziyi....

dağhan kavak yellerine döner die bekliodum çnkü ölüp ölmediği belli dildi
eğer buraya girerse orda oynama şansı yok demektir
barış çıkarsa en çok o salak kızkardeşininde artık oynamicana sevinirim... çok gıcıktı

dizi yarın yok mu kızlar reklamlarını hiç görmedim
netten fragamanına baktım göstermiyor
barış inşllh çıkmaz diziden
diziden biri çıkıp başkası gelince dizi bozuluyor

ya ne saçma bari kanal yetkilileri çıkıp açıklama yapsa,bizde ona göre beklesek

valla bundan sonra aniden dizi yayından kaldıran kanalı protesto edicem bi daha hiç bi dizisini

seyretmiyecem ne dir bu ya

kanal yetkilisine mail attım açıklama yapsın diye ama henüz ses seda yok.

eylül ebruli ye konuk olmuştu orada dediki dizi yayından kalkmadı. ara verdik herkes çok yorulmuştu falan filan

diziyi aylardır izleyemiyordum.en son izlediğimde adını bile unuttum hamile kız vardı ya o bebeği aldırmaya çalışıyoduda aldıramıyordu bi türlü. topiği görünce bi bakim demiştim ama belliki dizi yaynınlamıyor. yazık yani o kadar verilen emeğe, hem yapımcıların hem seyircinin emeğine zamanına yazık. bari bi son yapılsaymış.

evet fragman izledim bugün ama eski görüntüler var yeni bişi koymamışlar meerak olsun diye başlıyo 18 aralıkta

oh be sonund dönmeye başladı fragmanlar .... haftaya cuma başlıyooooooooorrrrrra

bir an korkmuştum ben ya onuda bitirdiler diye çok seviyorum hele özgürü herkes beni ona benzetiyor çünkü...

Back
X