Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

amin canım benim kaderleri güzel olsun......

günaydın şekerler herkese güzel bir gün diliyorum mucux mucux........

sanda gunaydın canım
sızede guzel bır gun dılıyorum
ruyacıgı da cok cok muckkkkkkkkkkkkkkkk canım kahvaltıdaydım fecaden yazdım ama kapatmıssın yetısemedım.
gorusmek uzere sekerım

amin canım benim kaderleri güzel olsun......

amınnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah canım

afiyet olsun şekerim bizde kahvaltımızı ettik baba rüyanaza atatürkü anlatıyo...ögretmenleri atatürkten bahsetmemizi istemiş 10 kasım yaklaştı ya baba da anlatıyo ama rüyanaz hiç dinlemio onlara bakıom bende çok komik halleri eşim anlatıyo rüyanaz baba çikolata yiyelim mi baba anlatıyo rüyanaz baba çzigi film izleyelim mi resim yapalım mı eşim yine sakin sabırlı anlatmaya devam ediyo baktık niyeti yok şuan dinlemeye vaz geçtik dikkatini toplayamadık birazdan anlatçak şimdi çikolata yiyolar.......

afıyet bal seker olsun mınıgıme canım
kıs once bır nefsını koreltın cıkolata krızı gıtsınde anlatın sekerım
aklı orda kalmıs cadının
evet yaa 10 kasımda geldı.atama gıdecegım aglamayaaaaa
ınan varya ıcler acısı hallerdeyız dıye dusunup umutsuzluga kapılıyorum cogu zaman
allah yardımcımız olsun ınsaallah
bızde kahvaltı yaptık abla kardes odada oyun oynayıp tv ızlıyorlar kapıyı kapattılar
anne sen gelme odamıza bız oynayıp ozel konusacagız dedı :1no2:
sende gıt pcnde arkadaslarınla takıl dedııı:1no2:
ay sevınsemmı uzulsemmı bılemedım cok bozuldummmmmm
bunlar yarın genc kız olunca benı hepten almazlar aralarına
napacam kısssssssssssssssssss:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sağol canım benim
doğrusunu söylemek gerekirse
sende kaç gündür yoksun valla
en azından ben yakalayamadım
tatlım benim müptela ettiniz benikafamçokkarıştı
hemen kendime şöyle rahat nete gireceğim
bir tel alacağım kasapta manavda
otobüste minübüste her yerde gireceğim:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sekerım aksam yemege cıktınız anladıkda gece naptınız kısım ne uykusu bu dahaaaaaaa
sesın cıkmıyorrrrrrrr:jeyyar:
alooooooooooooooooooo :jeyyar:
tembel kadın senı kalk cabuk arayacam valla bıraz daha gelmezsen haberın olsun:roflol:
enısteden cekınıyom evdeyse dıye yoksa hıc sansın yok kısım ona gore:jeyyar:
hayır naza ıcguveysı damat adayı calısmalarındaysan hıc rahatsız etmeyeyım sekerım:jeyyar:
ızınlısın bugun gelme topıge:roflol::roflol::roflol:

canım gerçekten aglanacak haldeyiz vatan olarak ama artık basşka bi atatürk gelemeyecegişne göre düzeleceginide hiç sanmıyorum ben..........
ay ne güzel canım ya neden üzülüyosun sevin bence çok hoş kardeşligi bilmeleri canım ya...kıyamam sen yaşlanmaktan korkuyosun......

günaydın hjanımlar nasılsınız bakalım bugün.........benimm için her zamanki gibi bir gün başladı. temizlik ,yemek , çocuklar ,bulaşık,,,,,,,,,,,,,, bu hayat çok monoton yaaa...

effsunn noluyo kuzum ....neler duyuyoruzzzz minik sana katılşıyorum canım güzel bi akşam yemeginden sonra .....

günaydın hjanımlar nasılsınız bakalım bugün.........benimm için her zamanki gibi bir gün başladı. temizlik ,yemek , çocuklar ,bulaşık,,,,,,,,,,,,,, bu hayat çok monoton yaaa...

günaydın şekerim iyiyis ..sen nasılsın...
eee tipik ev hanımı hali canım hepimiz öleyiz...napalım hayatın tadini çıkarmaya bak........:teytey:

gunaydın canım benım
aynı valla yemek temızlık ıs cocuklar
monoton ama canım saglıgımız yerınde elımız ayagımız tutuyor
sukur bu gunlerede
allah devasız dert vermesın de monoton olsun tek
bak bızler varız burda en buyuk zevkımız burası degılmı ama sekerım:sm_cool::sm_cool:

allah yardımcımız olsun ınsaallah canım
evet canım kardeslıklerı cok guzel sukurler olsun canım
he kıs kıskandımmm yaslanmaktanda korkuyorummmm
olume daha yakın oluyor sankı ınsan mısafır gıbı burada
sankı gence olum yok gıbı gelıyor bazen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyiki sizler varsınız canım eğer siz olmasaydınız ben sıkıntıdan ölürdüm.

iyiki varsınız ve hep daim olun.....

canım benım evet hafta sonu cok gıremedım bılıyorsun gezmelerdeydım
pazartesıde temızlık yaptım
dunde 10 2 arası hava cok guzeldı dısardaydık kızlarla
denk gelemedık canım benım
al al sekerım bende pcyanımda gıdıyorum her yere
annemlerde 3 tane var herkesın kendı pcsı kardeslerımden fırsat kalmıyor
bende kendımınkını goturuyorum
sızsız olmuyor sekerım
muptela kelımesı cuk oturdu vallahı

günaydin günaydin herkese gününpz aydin huzurlu mutlu ve stressiz olsun melek kiz annneleri bereketli hatunlar nasilsiniz buyrun cay icelim ve tavada yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…