Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

OH OH GEZ BAKALIM SEKERIM
NE GUZEL.EEEEEEE HEM GEZME HEM KK OLMUYOR DEMI
INSANIN EVI GIBISI YOK TOPIGIMIZ GIBISIDE TABIKIIIIIII

hihoyyytcanım senin iki kızınmı var???

EVET CANIM 5 YASINDA ELIF 17 AYLIK NAZ IM VAR TEYZESIIIIIIIIIIII
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

[/IMG]
minik kuşlarımın prensesleri :)

AMAN DA AMAN ANNELERININ GULLERIIIII
CANIM KIZLARIM BENIM SIZI COK AMA COK SEVIYORUM PRENSESLERIMMMMMMMŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

[/IMG]

NİŞANIMIZA TÜM KK'YI BEKLİYORUZ

SEZEN BEBEGIM CANIM BENIMMMMMMM
ELLERINE SAGLIK SEKERIMMMMMMMMM
SENI DUGUNUN ORGANIZE ISLERINDEN SORUMLU MUDUR OLARAK TAYIN EDIYORUM
DAVETIYE RESIMLER DUGUN MASALARI SUSLEMESI VS..AKLINA NE GELIRSE SEN YAPACAKSIN SEKERIM
SANA GUVENIYORUMMMMMM
DUNURUM SEKERIM BUYRUN GELIN SEKERIM
BIZDE SIZLERI BEKLIYORDUK CANIM
COK AGLAMA AMA BAK ONA GORE OGLANI VERIYOM DIYE
SALYA SUMUK HIC CEKEMEM SENI :roflol:

sekerlerım ıyı aksamlar dılıyorum hepınıze
cok cok opuyorum sızlerı
yemekten sonra yaprak dokumum var ugrayamazsam
gorusmek uzere yarın sabah ınsaallah
hepınızı cok cok opuyorum sekerlerım
meleklerımıde benım ıcın mıncıklayın

yok hayatım yaşalnmadın sana şimdiden kolay gelsin.........

kzlar az önce kayınpederime çok sinirlendim.benim küçük kız büyük eltime gitmişti tam eve gelirken babam (kayınpederim)camiden gelmiş.dedesini görünce,
beni esmalara (küçük eltimin kızı)götür demiş.oda tamam demiş.benim kızdığım nokta eltimler evde yok.
sırf benim kız istedi diye onu eve sokmuş.anahtarları var.
ben kızıma bakmaya büyük eltimlere indim burda yok aşağıda dedi.
bi indim aşağıya eltimler evde yok bizim kızla dedesi evde oturuyolar.çok sinir oldum ya.
babama dedim baba evde yoklar ne işiniz var diye.kübra istedi dedi.bende sen çocuğun lafına ne bakıyosun bana haber verseydin dedim.
ama çok moralim bozuldu.
zaten zorla sözümü dinletmeye çalışıyorum.bide böyle olunca çocuklar hepten şımarıyo.sonra sözünü dinlet dinletebilirsen.
bide eltimler evde yok ne işin var senin onun evinde demi ama.
dedesine kızdım hırsımı kızımdan çıkardım.neden bana söylemeden gidiyosun diye.
altını çizeyim dövmedim ama çok kızdım.bide ceza verdim

Kızmakta çok haklısın canım eltin evde yokmuş onların orda ne işi var ben zaten şu kayınvalideye kayınpedere anahtar verme meselesine çok kızıyorum benimde önce oturduğum evin anahtarları kayınpederde vardı o zaman memleketlerinde oturuyorlardı gecenin bir vakti bizden habersiz köyden gelip kapıyı açıp evime giriyordu deli oluyodum ama sesimi çıkaramıyordum yani evli insanız hiç öyle pat diye girilirmi ya şimdi bu evimin anahlarını da istediler yedek yok dedim ne yapayım.

betülcüm bencede çok haklısın kızmakta canım ...ama kızına ceza vermek bence yanlış o çok küçük daha o anlamaz sen cezayı kayınpederine vercen ben olsam veriridim şahsen.........

kızlar nişanın tarihi kararlaştırıldımı hadiiii bekliyoruz...
öpüyorum ikinizin yavrularınıda çok şekerler.........

betülcüm bencede çok haklısın kızmakta canım ...ama kızına ceza vermek bence yanlış o çok küçük daha o anlamaz sen cezayı kayınpederine vercen ben olsam veriridim şahsen.........

canım ben kızıma eltimlere girdiği için değilde benden habersiz gittiği için kızdım ve ceza verdim.bir arada olunca çocuk yetiştirmek çok zor.
kayınpederime gelince kaç defa uyardım ama anlamıyo.fazla sertde çıkamıyorum büyükler diye.kayınvalidemden allah razı olsun benim yerime o kızar.bazen bağırır bile kayınpederime.çünkü çocukların her dediğini yapıyo.

[/IMG]
minik kuşlarımın prensesleri :)
ayyy maşallah prenseslere bak allah nazarlardan korusun .....................
allah analı babalı büyütsün canım :Saruboceq:tommiş yanaklarından bizim öp annesi benim cadılar bayıldı ay çok tatlılar diyorlar kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…