Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi gecelerrrrrrr
nasılsınız bugün teyzemdeydik az önce geldik kızını verdi pazar günü sözü var .ayyy hem güzel bi duygu ama zor da bi duygu teyzoşum şimdiden ağlamaya başladı bir an kendimi onun yerine koydumda aman allahım yok anacııım ben kızlarımı vermemmmm çok isterlerse de oğlanları alıcammm eşimde ööle diyooo

ader gözünüz aydın canım allah tamamına erdirsin...
minik kuşum dün akşam benimle konuşmakistedigin bişey vardı ya onu özelden yaz bana ok merak ettim......

günaydın güzel meleklerin güzel anneleri
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
bugün açılışı ben yapıyım dedimmmm
akşam yoktum ailecek yemeğe çıktıkk
ama hepinizi ayrı ayrı çok özledimmmmm
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz

günaydın canlarım,
sevdiğinizin yanı başında olduğu,aklınızdan geçen herşeyin gerçekleştiği,sevgi ile yoğrulmuş,huzurlu ve mutlu bir gün hepimizin olsun

günaydın güzel meleklerin güzel anneleri
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
bugün açılışı ben yapıyım dedimmmm
akşam yoktum ailecek yemeğe çıktıkk
ama hepinizi ayrı ayrı çok özledimmmmm
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz

gunaydın sekerım benım
sanada guzel bır gun dılıyorum canım benım
oooooooooooooooooooooo masaallah yemeklerede gıdılmıs sekerımmm
afıyet bal seker olsun ınsaallahhhhhhhh canım
rabbım mutlulugunuzu bozmasın ınsaallah
ama varyaaaaaaa tahmın ettım aklıma 2 sey geldı.bırı yemege cıkmıs olabılecegınızdı.cunku sezenınde ne msn ne feca acık degıldı.sende degıldın????
eeeeeeeeee noldu benım hatunlara dedım aklıma geldı
bızde ozledık sekerım.
gorusmek uzere canım
:1hug::1hug:

günaydın canlarım,
sevdiğinizin yanı başında olduğu,aklınızdan geçen herşeyin gerçekleştiği,sevgi ile yoğrulmuş,huzurlu ve mutlu bir gün hepimizin olsun

sagolasın canım guzel dıleklerın ıcın
sanada gunaydın
senınde tum dıleklerın gercek olsun ınsaallah
bır omur boyu mutluluk dılıyorum aılenle salık huzur dolu ınsaallah:nazar:

cumleten gunaydın dılıyorum canım herkeseeeeeeeeeŞeniz
guzel saglık huzur mutluluk dolu bır gun dılıyorum sızlere sekerlerrrrr:nazar:
rabbım aılenızle esınız cocuklarınızla huzur dolu yıllar gecırmenızı nasıp etsın ınsaallah:nazar:
prenseslerımın muruvvetlerını gorun ınsaallah:nazar:
ader canım benım;kız vermeyecem ben kızlarımı ay damatları alacak ıcguveysı.kötükedihüso bak bırıne efeyı buldum bıde kucuge buldukmu ok tamamdır.:roflol::roflol:
ay ben ne emeklerle buyutuyom al mı dıyım elın ogluna yaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

günaydın kızlar melekler daha uyuyor heralde herkesi kocaman öpüyorum iyi bir gün geçirmeniz dilegiyle eşinizle evlatlarınızla tüm sevdiklerinizle herkese iyi günler

günaydııııına.s.kızım durmadığı için kısakısa bir bakayım dedim.efsunefe benim kızımda şimdiden giysilerini kendi seçiyor ilerde yandık diye düşünüyorum daha ikibuçuk yaşında alışverişte bile kendi beğendiklerini getiriyor:eek:tam cadı ilerde hepten hapı yuttuk bu kızların hepsi mi böyle bilmiş yakaydirigubbakcemile

cumleten gunaydın dılıyorum canım herkeseeeeeeeeeŞeniz
guzel saglık huzur mutluluk dolu bır gun dılıyorum sızlere sekerlerrrrr:nazar:
rabbım aılenızle esınız cocuklarınızla huzur dolu yıllar gecırmenızı nasıp etsın ınsaallah:nazar:
prenseslerımın muruvvetlerını gorun ınsaallah:nazar:
ader canım benım;kız vermeyecem ben kızlarımı ay damatları alacak ıcguveysı.kötükedihüso bak bırıne efeyı buldum bıde kucuge buldukmu ok tamamdır.:roflol::roflol:
ay ben ne emeklerle buyutuyom al mı dıyım elın ogluna yaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın canım ayy bende sana katılıyorum eşim de bende vermem kızımı içgüvey alcam dio...

günaydııııına.s.kızım durmadığı için kısakısa bir bakayım dedim.efsunefe benim kızımda şimdiden giysilerini kendi seçiyor ilerde yandık diye düşünüyorum daha ikibuçuk yaşında alışverişte bile kendi beğendiklerini getiriyor:eek:tam cadı ilerde hepten hapı yuttuk bu kızların hepsi mi böyle bilmiş yakaydirigubbakcemile

gunaydın canım
guzel bır gun dılıyorum
ay ben cok sevıyorum kendı secımlerını yapmalarına
olaya ıyı acıdan bakın sekerler
bızım zamanımızda bayramdan bayrama kıyafet alınırdı oda bır ıkı beden buyuk alınırdıkı yıllarca gıysın dıye.kendı secme hakkımızı 20lı yaslarda kazanabıldık kıyafetlerı bıle
ondada aılenın tutuculugu gıymeye ızın verıp vermemesı etraf ne der sozlerı ezık ozguvensız bır genclık yetıstırıldı.
maddı ımkanlar,cevre baskısı vs...uzerıne yasayamadımız cocukluk ve genclık gecırdık cogumuz.sahsım adına ben oyle yasadım.
buyuk kızıma gereklı terbıyeyı,ahlakı,sureklı ıstedıgının alınamayacagını ogrettıgımı dusunuyorum.onun ıcınde sorun yasamıyorum
temelınde cocuk ıyı egıtıldıgı surece bence kendı kıyafetını secme hakkının olması sımdıden ona kendıne olan ozguvenı ve aılesının ona ınancı olduugnu hıssettırecektır.
yandık deme canım bence olaya bu acından bakar ona gore degerlerını cocuga verırsen 7 yas karakter oturması donemıne kadar olan surecte ılersı ıcın hıc korkma bence.
tabıkı ergenlık donemı arkadaslarına ozenme vs...sorunlar yasayacagız ama olsun okadarda degılmı??
nede olsa genc oluyorlar kanları delı oluyor hormonları degısıyor.
bıraz bız bıraz onlar fedakarlık yaparak cok guzel evlatlar yetıstırılecegıne ınanıyorum
allah yardımcımız olsun hepımızın ınsaallah
benım cocuga vermemız gereken 6 sey oldugunu dusunuyorum.
allahı,peygamberı,kıtabı,vatanı,bayragı,atası
bu 6 degerı verdıkten sonra korkmamak gerek

günaydın canım evet kızların hepsi böle benim kızımda 3 yaşında ama alışverişe gittik mi hemen bebek bölemüne koşturur giysi seçer kendine...pek meraklıdır........

günaydın canım ayy bende sana katılıyorum eşim de bende vermem kızımı içgüvey alcam dio...

ay vermeyek tabı kısssssss
gul gıbı gozunun ıcıne bakıyoruz elın oglu alıp gıdecek meleklerımızı
soyledıgımde senı nasıl verdı annen dıyorlar ama eskınden verelım kurtulalım dıyorlarmıs sekerım
evde kalmasın dıye
benım hıc evde kalacak derdım yok cok sukur
olursada damadım gelsın canım
demı sekerımmmmm:roflol::roflol::roflol:
saka bır yana rabbım hayırlı ınsan evlatlarıyla karsılastırsın cumlemızı ınsaallah

X