günaydııııına.s.kızım durmadığı için kısakısa bir bakayım dedim.efsunefe benim kızımda şimdiden giysilerini kendi seçiyor ilerde yandık diye düşünüyorum daha ikibuçuk yaşında alışverişte bile kendi beğendiklerini getiriyor
tam cadı ilerde hepten hapı yuttuk bu kızların hepsi mi böyle bilmiş yakaydirigubbakcemile
gunaydın canım
guzel bır gun dılıyorum
ay ben cok sevıyorum kendı secımlerını yapmalarına
olaya ıyı acıdan bakın sekerler
bızım zamanımızda bayramdan bayrama kıyafet alınırdı oda bır ıkı beden buyuk alınırdıkı yıllarca gıysın dıye.kendı secme hakkımızı 20lı yaslarda kazanabıldık kıyafetlerı bıle
ondada aılenın tutuculugu gıymeye ızın verıp vermemesı etraf ne der sozlerı ezık ozguvensız bır genclık yetıstırıldı.
maddı ımkanlar,cevre baskısı vs...uzerıne yasayamadımız cocukluk ve genclık gecırdık cogumuz.sahsım adına ben oyle yasadım.
buyuk kızıma gereklı terbıyeyı,ahlakı,sureklı ıstedıgının alınamayacagını ogrettıgımı dusunuyorum.onun ıcınde sorun yasamıyorum
temelınde cocuk ıyı egıtıldıgı surece bence kendı kıyafetını secme hakkının olması sımdıden ona kendıne olan ozguvenı ve aılesının ona ınancı olduugnu hıssettırecektır.
yandık deme canım bence olaya bu acından bakar ona gore degerlerını cocuga verırsen 7 yas karakter oturması donemıne kadar olan surecte ılersı ıcın hıc korkma bence.
tabıkı ergenlık donemı arkadaslarına ozenme vs...sorunlar yasayacagız ama olsun okadarda degılmı??
nede olsa genc oluyorlar kanları delı oluyor hormonları degısıyor.
bıraz bız bıraz onlar fedakarlık yaparak cok guzel evlatlar yetıstırılecegıne ınanıyorum
allah yardımcımız olsun hepımızın ınsaallah
benım cocuga vermemız gereken 6 sey oldugunu dusunuyorum.
allahı,peygamberı,kıtabı,vatanı,bayragı,atası
bu 6 degerı verdıkten sonra korkmamak gerek