Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar moralim çok bozuk 5 yaşında kızım var 3 kutu antibiyotik bitirdim hala iyleşmedi ne yapcam bilmiyorum çok derin öksürüyo içim parçalanıyo o öksürdükçe du edin ne olurkötü bişi çıkmasın yine götürücem dk

slm kızlar moralim çok bozuk 5 yaşında kızım var 3 kutu antibiyotik bitirdim hala iyleşmedi ne yapcam bilmiyorum çok derin öksürüyo içim parçalanıyo o öksürdükçe du edin ne olurkötü bişi çıkmasın yine götürücem dk

HOŞGELDİN CNM
allah şifa versin cnm bende kızıma bugün başladim antibiyotğe
inşallah ii gelir bakalım cnm korkma inşallah bişey çikmaz cnm merak etme
bence yetersiz gelmiştir ilaç allah yardimcin olsun:teselli:

Canım benim kızımda geçen yıl bu zamanlar aynı oldu tam 5 ay öksürdü hemde çok kötü bir şekilde öksürüyordu götürmediğim doktor kalmamıştı alerjik bronşit deniyordu ama tahlillerde alerji oranı düşük çıkıyordu en son acile götürmüştüm ilaç yazdı ve bu ilaçlar iyi gelmezse sakın bu çocuğunu buralarda oyalama büyük hastanelere götür demişti ve bana istanbulun en iyi çocuk hastalıkları ama öksürük konusunda çok iyi dediği birkaç doktor ismi vermişti allaha şükür sonra geçti istersen sana o doktorların isimlerini verebilirim canım...

Şeniz

canım benim çok geçmiş olsun
etmezmiyiz onlar bizim meleklerimiz.
inşallah bişeyi yoktur canım
bazen yanlış ilaç kullanımından dolayı öksürük olabiliyor haberin olsun
hemen kötüye yormuyalım bence canım
artı başka doktora götürmende fayda var bencede
bizi haberdar etmeyi sakın unutma canım
tekrar geçmiş olsunŞeniz

ahsenim nasılsın canım iyimisin
ufaklık nasıl bakıyom sizide uyku tutmamış
bende birazdan duş alıcam belki boynuma iyi gelir

ahsenim nasılsın canım iyimisin
ufaklık nasıl bakıyom sizide uyku tutmamış
bende birazdan duş alıcam belki boynuma iyi gelir

İyiyim canım aynen öyle akşam yatmak istemiyorum sabahta kalkmak allahtan kızımda uyuyor saat 10 a kadar falan bende zaten kalksada beni uyandırmaya kıyamıyor ya pc açıyor yada tv açıp izliyor.senin boynun nasıl oldu bugün daha iyisindir inşallah?

İyiyim canım aynen öyle akşam yatmak istemiyorum sabahta kalkmak allahtan kızımda uyuyor saat 10 a kadar falan bende zaten kalksada beni uyandırmaya kıyamıyor ya pc açıyor yada tv açıp izliyor.senin boynun nasıl oldu bugün daha iyisindir inşallah?

canım benim boynum iyi değil yatamıyorum
baksana bu saatte hala buralardayım
sen niye uyumak istemiyorsun tatliş
valla benimkiler kalktımı hemen beni uyandırır
ne gecem var nede gündüzüm canım şanslısınŞeniz

canım benim boynum iyi değil yatamıyorum
baksana bu saatte hala buralardayım
sen niye uyumak istemiyorsun tatliş
valla benimkiler kalktımı hemen beni uyandırır
ne gecem var nede gündüzüm canım şanslısınŞeniz

Kızım dan yana çok şanslıyım bana hiçbir konuda kıyamaz çok merhametli inşallah hep böyle gider.burda kimsem olmadığı için kızıma çok düşkünüm belkide ondandır bana böyle davranması.bir mahsuru yoksa birşey soracaktım istanbulda nerdesin canım?

Kızım dan yana çok şanslıyım bana hiçbir konuda kıyamaz çok merhametli inşallah hep böyle gider.burda kimsem olmadığı için kızıma çok düşkünüm belkide ondandır bana böyle davranması.bir mahsuru yoksa birşey soracaktım istanbulda nerdesin canım?

ne olur anadolu yakası deme canım ben avrupa yakasında oturuyorum canım.Şeniz

naber canım benim sen iyimisin
kuzu nasıl oldu
onu kocaman öpüyorumŞeniz

cnm günaydın sağol kızım daha iyi cnm idrar tahlılı temız çikti
ama antibiyotik kullanmaya başladik cnm
sen nasıl oldun boynun nasıl cnm
bence ihmal etme fizik tedevisi filan görsen nsıl olur
cnm allah şifa versin tatlım çok öpyorum ii hafta sonu diliyorumŞeniz:teytey:

♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

cnm günaydın sağol kızım daha iyi cnm idrar tahlılı temız çikti
ama antibiyotik kullanmaya başladik cnm
sen nasıl oldun boynun nasıl cnm
bence ihmal etme fizik tedevisi filan görsen nsıl olur
cnm allah şifa versin tatlım çok öpyorum ii hafta sonu diliyorumŞeniz:teytey:

canım günaydın ben biraz daha iyiyim
kuzununda tahlilinin temiz çıkmasına çok sevindim
inşallah bir an önce iyileşirde anneciğini üzmez
iyi hafta sonları sanada canım öpüyorumkaydirigubbakcemile5

♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

canım benim bu ne kadar güzel bir söz
evet canım güneş herkese güzellikler getirsin
seni öpüyorum.:1hug:

günaydın melekleri ve anneleri
hepinize güzel,mutlu ve sağlıklı
bir hafta sonu geçirmenizi diliyorummmmmmŞeniz

hanımlar minik güzel kızlarımız nasıl hepsi de iyidir inşallah

X