Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlar herkesea.s.
frezya canım uyumamışsın yine uyku saatlerinden olabilir mesela saat 4-5 den sonra uyutma belli gece yatır yaa uyku saatlerini ayarlamakda bi ayrı sorun oğluma ne denediysem olmamıştı kızımada hiç bişi yapmadım akşam 8 de yatar sabah 8 de kalkardı gece saat kurardım emzirmek için kalbini dinlerdim öncekinde görmemişimki öle bişi
allah kolaylık versin canıma.s.

Günaydın kızlar bende bugün erkenciyim kızım okula 9 da gidicek bende erken kalkıyım kk ya bakıyım dedim.Gününüzün güzelliklerle geçsin....

ahsenim benim kızımda bugün erken gidecek birazdan çayı koyucam kahvaltı yapsın yoksa çok acıkıyooooo(yemeği çokk seviyoooo kıyamazzzz annesiiiiiiiiii)

Bende aynen çayı koydum kahvaltı yaptırıcam ama herzamanki gibi hiçbirşey yemicek ve tartışıcaz.Allahım benim kızım ne zaman yemek yemeğe başlıcak.

canım üzülme benim kızım sevdiği şeyleri iştahla yer öyle sebze falan sevmez yemekle arası yok ama kahvaltıya bayılıyooooo bide abur cubur

benim kızda erken gidecek okula.akşam erken yatmıştı,şimdi kalktı acıkmış,bende şimdi hazırlıcam kahvaltıyı.
ahsenim bende küçük kızımla uğraşıyorum yemek konusunda.hiç yemek istemiyo ve de çok zayıf.yemeyince olacağı o zaten.4 yaşında 13 kilo.

Pazar günü düğünümüz vardı kızımın resimlerini çektim şimdilik ikisini yolluyorum gerisini albümüme eklicem kızlar..

cnm allah bağişlasin çok tatli kızın maşallah cnm
allah acilarini göstermesin
öpyorum o güzel yanaklarından

Çok teşekkür ederim kızlar Allah'ım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar,
ahsenim Allah nazarlardan korusun meleğiniŞeniz
benimde iki meleğim var,kız annesi olmak muhteşem bir duygu bence...

herkese günaydın....nasılsınız hanımlar?
benim cimcime yine sabah 5,00 'te dikti beni ayağa ve ben yine sürüne sürüne geldim işe...
bu uykusuzluk mahvetti beni vallahi yaaa....

ay maşallah...
aktinya kızın çok tatlı.
Allah bağışlasın...

biraz makyaj yapayımda yüzüme renk gelsin kızlar,uykusuzluktan suratım berbat olmuş

günaydın güzel meleklerin güzel annelerikaydirigubbakcemile2
hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyoruz teyzeleria.s dişimizi çektirdik kurtulduk çok şükür
MİNİK KUŞLARIM ya sen gene büyük yazıylan yazyon ama bak en sonunda banlanacan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…