Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın güzel meleklerin güzel anneleri
hepinize güzel bir geçirmenizi diliyorum
meleklerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumŞeniz

ahsenim ve aktinya
allahım hepsini özenmişte yaratmış
allah nazarlardan korusun maşallah
bahtlarıda kendileri gibi güzel olsun

günaydın arkadaşlarr..
nasılsınızz..

aktinya kızların çok şekerler maşallah....Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

lahana bebek geçmiş olsun arkadaşım darısı bize olsun...bizde haftaya gideceğiz meleğimin apse yapmıştı dişi onun geçmesini bekliyoruz antibiyotik kullanıyoruz...

duruvenehir sana bir tavsiyem var arkadaşım açık çayın içine birkaç karanfil atıp içersen inanılmaz enerji veriyor ve tadıda oldukça lezzetli....Allah yardımcın olsun arkadaşım böyle zor vallahi....

kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım herkesler iyidir inşallah ...ben şimdi kızımı okula götüreceğim..bugün 3 ders erken gidiyoruz..gelince yine uğrarım inşallah....

hepinize sevgilerimi gönderiyorum melekleride öpüyorum hayırlı günler

frezyacım sen gene 2 kere uyut bazı dönemlerde şaşıra biliyorlar
belki hasta olduğu için uyumuyordur gece
merak etme canım yakında düzelir

lahana bebek geçmiş olsun arkadaşım darısı bize olsun...bizde haftaya gideceğiz meleğimin apse yapmıştı dişi onun geçmesini bekliyoruz antibiyotik kullanıyoruz...

ah canım benim sizede geçmiş olsun
sizde bizim gibi biran önce kurtulursunuz inşallah​

kızlar bugün pek giremem
bugün babaannemiz geliyor
onlarla igilenmem lazım
hepinizi yarın akşama kadar
çok özleyeceğimsenağlama

kızlar bu gün kızımın 3 dersi var birazdan gelceköylende kuzenime davetliğiz gündüz oturmasınaşimdi neler neler hazırlamıştır kimbilir(kendimi aptal gibi hissettim şimdi:roflol:)kendisi pasta börekte çok hamarattırda ondan yanemkimse yalnış anlamasın :roflol:

minikimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin kıssssssssssssssssssssssss
akşam çok dvd seyerttin uyanamadınmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol:
huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyyt
canım benim görüşemezsek seni elifimi ve nazımı
kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

Günaydın şekerlerkaydirigubbakcemile3 sizi ve meleklerinizi öpüyorumŞeniz Bugün yarım gün yarında tatil Allahın izniyle güzel bir dinlenti yaparız inşallah ailecek. Ahsenimcim Aktinyacım prenseslerinize maşallah, çok güzeller Allah nazarlardan esirgesin. Frezyacım söz fırsat bulursam d.günü resimlerini teniden buraya ekliycem. Sevgilerimle öpüyorum herkesia.s.

:roflol::roflol::roflol:a.sa.sa.sa.s:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
cnm efsune ve mınık süper yazmışin cnm

cnm çok geçmiş olsun hayatım allah şifa versin
kızımdan bana geçti bu nasıl bi salgin ya anlayamadım
bir aya iki kez hasta oldum bide evin içinde
olamaz yanı neyse allah hepimize şifa versin öpyorum cnm

kızlar aslında bugün canım biraz sıkkın
annemler cumartesiden beri babamla uğraşıyorlarmış
banada düne kadar bişey söylememişler üzülmiyeyim diye
babamın bir gözünde retinada yırtık olmuş ve görüşü %60 kaybetmiş
ameliyat olmazsa kör olabilirmiş çok üzüldümmsenağlama
yarımn akşam istanbula geliyorlar
perşembe günü ameliyat olacak iki gözündende
inşallah başarılı olurda bir sorun çıkmaz
retinada hapşırdığı için yırtılmış kimin aklına gelir .:1shok:
neyse kızlar canınızı fazla sıkmayayımsenağlama

günaydfın melek anneleri
bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.inanın çok büyük moral oluyor bana hepiniz sağoluna.s.
çocuklarının resmini koyan arkadaşlar yavrularınız çok tatlı allah sizlere bağışlasın
hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum canlarımŞeniz

canım öznecelikle meleğine geçmiş olsun... tavsiyen içine teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.. vallahi perişan oldum yaa... ofiste sürünüyorum resmen.. uyuklamak için fırsat kolluyorum..senağlama

burdayım canım arkadasım
evet canım ya esım ızınlıya kızlarda saatler alınınca 7 7.30larda uyuyorlar bızde mısırımızı patlatıp cayımızı kahvemızı alıp kuruluyoruz tvnın basına.sabahlıyoruz kac gundur canım yaa
uzun zaman oldu boyle fılm keyfı yapmayalı.tam sınema tutkunu olarak ıkımızde ozlemısız.
ızlemedıgımız onlarda dvdmız vardı onları ızlemeye calısıyoruz.
eeeeee tabı aksam 7de uyuyan kızlarda sabah 8de kalkınca bıze olan oluyor.
elıf kardesıne bakmıs sagolsun oynamıslar bızde bıraz yattık.
bende senı opuyorum canım.selenıme damadıma kucak dolumu opucukler.
kaynanan geldımı ??gozun aydın hadı canım :jeyyar:
gorusmek uzere sekerım ozletme kendını sekerım:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…