- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.161
İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR
bugün doktordan geldim kızımın gözüne kapatma tedavisi verdi dr.3 ay sonra kontrole gidicez kayması gözlükle değil sadece ameliyatla düzelirmiş ama dr düzeleceği hususunda çok iddalı gözleri tirin tirin olacak diyor gözlük takmasınıda gerek yok dedi kıs
kısacası bizi sevindirdi:dance:
sizler nasılsınız melekler ne yapıyolar hepinizi kocaman öpüyoruma.s.
adercim cnm sağol teyzesi bende seni ve kuzucuğ u öpyorum
ikizler cnm vereyim linkini sende yap cnm
beyendüğünüze sevindim arkadaşlr
mınık yavrum mseneye niye açmadin kız oğlumla seni taniştracaktim hemde canlı
delü nerdeydin hakını kaybettin beni görmeyide cnm öpyorum
hepi
nize ii akşamlar kızlar
Ben geldim yine kimse yok yaaa hu hu kimse yok mu?
günaydın melekler ve anneleri hepinizi öpüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/losemili-cocuklarin-sana-ihtiyaci-var-t223587/index.html
efsunefem çok teşekkür ederim lösev i konuna taşımak istediğin için kocaman öpüyorum
iyi geceler....eşim ve kızlar uyudu(bugün erkenciler)bende kendimle başbaşa kaldım,kafa dinliyorum.
aynen canım bende senin gibi kafa dinliyorum çünkü benim için hergün yeni bir maraton.:dance:
dinle canım hazır uyurlarken,keyfini sürelim sefamız olsun.:sm_cool:
olsun valla kaydirigubbakcemile2ah bugün nasıl yordular beni anlatamam ev savaş alanı gibi canları sağ olsun ama çok hareketliler yaramazlar.bir bakıyorsun biri orada diğeri başaka tarafta karıştırıyor.acaba hangisine önce koşsam diyorsun ilk önce kendilerine zarar verecek bir şey yapan olursa ona koşuyorum diğerine de sonra.tam evi topladım bir de baktım ki tuvalet kağıdı rulosunu boşaltı paramparça yaymışlar ortalığa.baktım oyalanıyorlar hiç sesimi çıkarmadım sonra sil başatan yine yopla evi.:bbo:
benimde eşim erken uyudu herzamanki gibi
büyük kızım harıl harıl ders çalıştı yarın sınavı varmış
biraz önce yattı canım benim dersane okul arası mekik dokuyor
bu sene öss stresi mahvoluyor yavrum anemde erken yattı biraz grip gibi
hali yoktumirmirmirmir belki bahsettimmi bilmiyorum annemle beraber oturuyoruz
babamı kaybettikten sonra ben tek çocuğum yalnız kalmasını istemedim
ufak kızla oturuyoruz herkez uyuduğu için arada üstüme atlıyo azıcık oynuyoruz
uyuyacak inşallah pekte niyeti yok ama :roflol::roflol:
ben burdayım canım,inş uyurda sende rahat edersin.zaten bi uyudularmı azcık rahat ediyoruz.
çok zor işimiz çooook.allah sabırlık kolaylık versin hepimize,özelliklede ikizler11 e