- 17 Ekim 2007
- 634
- 0
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.221
Çok sağolun arkadaşlar Allah hepimizin çocuklarını esirgesin korusunŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun arkadaşlar Allah hepimizin çocuklarını esirgesin korusunŞeniz
lahana bebek geçmiş olsun arkadaşım darısı bize olsun...bizde haftaya gideceğiz meleğimin apse yapmıştı dişi onun geçmesini bekliyoruz antibiyotik kullanıyoruz...
ah canım benim sizede geçmiş olsun
sizde bizim gibi biran önce kurtulursunuz inşallah
günaydın arkadaşlarr..
nasılsınızz..
aktinya kızların çok şekerler maşallah....Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
lahana bebek geçmiş olsun arkadaşım darısı bize olsun...bizde haftaya gideceğiz meleğimin apse yapmıştı dişi onun geçmesini bekliyoruz antibiyotik kullanıyoruz...
duruvenehir sana bir tavsiyem var arkadaşım açık çayın içine birkaç karanfil atıp içersen inanılmaz enerji veriyor ve tadıda oldukça lezzetli....Allah yardımcın olsun arkadaşım böyle zor vallahi....
kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım herkesler iyidir inşallah ...ben şimdi kızımı okula götüreceğim..bugün 3 ders erken gidiyoruz..gelince yine uğrarım inşallah....
hepinize sevgilerimi gönderiyorum melekleride öpüyorum hayırlı günler
günaydın arkadaşlarr..
nasılsınızz..
aktinya kızların çok şekerler maşallah....Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
duruvenehir sana bir tavsiyem var arkadaşım açık çayın içine birkaç karanfil atıp içersen inanılmaz enerji veriyor ve tadıda oldukça lezzetli....Allah yardımcın olsun arkadaşım böyle zor vallahi....
kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım herkesler iyidir inşallah ...ben şimdi kızımı okula götüreceğim..bugün 3 ders erken gidiyoruz..gelince yine uğrarım inşallah....
hepinize sevgilerimi gönderiyorum melekleride öpüyorum hayırlı günler
minikimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin kıssssssssssssssssssssssss
akşam çok dvd seyerttin uyanamadınmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol:
huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyyt
canım benim görüşemezsek seni elifimi ve nazımı
kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz