Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım ya... sersem gibiyim valla..

inşallah dediğin gibi olur en kısa zamanda yeni düzene alışır benim cadı yoksa halim duman...mirmirmirmir

cnm kıyamam sana nasıl çalişacaksin ben gen evdeyim benimkide baan huysuzluk ediyor ama evde olunca biraz kestryosun cnm allah kolaylık versin çok zor:teselli:

sağol hayatım ,
çalışamıyorum ki zaten doğru dürüst..gerçi sabah göre biraz daha iyiyim 1 fincan çay,1 fincanda kahve içtim de açıldım sayılır..

evde olunca bende senin gibi kestiriyorum cimcime uyurken çok ta güzel oluyor..
ay nasıl canım çekti bak,şimdi evde olsam kızımı öğle uykusuna yatırınca vurur kafayı yatardım bende....

olsun artık napalım akşama erken yatabilirim inşallah..

selam kızlar oğluşumun topiğine gittim azcıkda kızımınkine uğruyim dedim nabersiniz bakalım
lahana bebek geçmiş olsun canım ay o diş ağrısı hiç bi şeye benzemiyoo bis dayanamıyos çocuk napsın ya
duruvenehir bide çalışıyosun allah kolaylık versin ya ben oğlumda çektim o uykusuzluğuu 1,5 yşına kadar hiç abartısız 1 gece bile uyumadıı... gözlerim kendiliğinden düşüyodu... hiç unutmam ;bi gece çocuğa mama die sadece ılık su vermişim mama yıda mama şişesini hazırladığım yerde porselen bi süs vardı onun içine doldurmuşum düşün artık nası sersemlemişimkafamçokkarıştı

merhaba güzel melek kızların melek anneleri bir türlü fırsat bulup yazamıyorum yazdıklarımda gitmiyor sitede sorun var sanırım!herkese sevgiler demek istedim sadece....

iyi günler nasılsınızmeleklerimin güzel anneleria.s.kaç gündür giremedim özledim sizleria.s sayfaları tam okuyamadım hepinize kucak dolusu sevgilerŞeniza.s.

[duruvenehir bide çalışıyosun allah kolaylık versin ya ben oğlumda çektim o uykusuzluğuu 1,5 yşına kadar hiç abartısız 1 gece bile uyumadıı... gözlerim kendiliğinden düşüyodu... hiç unutmam ;bi gece çocuğa mama die sadece ılık su vermişim mama yıda mama şişesini hazırladığım yerde porselen bi süs vardı onun içine doldurmuşum düşün artık nası sersemlemişimkafamçokkarıştı[/QUOTE]

:dance: hay allahım ya nasıl güldürdün beni çok yaşa sen emi...:dance:

Kızlar Merhaba Nasılsınız? Ancak açabildim sayfaları geçmişi okuyamadım ama hepinizi öpüyorum. Frezyacım Maşallah Suphanallah bebişlerine çok tatlılar. Annem Bursaya gitti Kültür Mahallesindeki dayımı ziyarete.. iyi de etti değil mi betülcüm burası zifiri karanlık yağmurlu ve kasvetli, hiç değilse onun içi açılsın dinlensin orda dedik. Herkese çok selam..

İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR
bugün doktordan geldim kızımın gözüne kapatma tedavisi verdi dr.3 ay sonra kontrole gidicez kayması gözlükle değil sadece ameliyatla düzelirmiş ama dr düzeleceği hususunda çok iddalı gözleri tirin tirin olacak diyor gözlük takmasınıda gerek yok dedi kıs
kısacası bizi sevindirdi:dance:
sizler nasılsınız melekler ne yapıyolar hepinizi kocaman öpüyoruma.s.

[QUOTE="NightRose";4140406]Kızlar Merhaba Nasılsınız? Ancak açabildim sayfaları geçmişi okuyamadım ama hepinizi öpüyorum. Frezyacım Maşallah Suphanallah bebişlerine çok tatlılar. Annem Bursaya gitti Kültür Mahallesindeki dayımı ziyarete.. iyi de etti değil mi betülcüm burası zifiri karanlık yağmurlu ve kasvetli, hiç değilse onun içi açılsın dinlensin orda dedik. Herkese çok selam..[/QUOTE]

CNM O SADECE KIZIMIN RESİMLER oğlum daha yakişiklı teyzesi öpyorum cnm ha bu arda resimlerine bakayım dedim kızının bulamadım cnm buraya koysanahihoyyyt

slm meleklerin güzel anneleri
melekler ve siz nasılsınız geçmişi okuyamadım sistem yine yavaşlamış.
ben de az önce geldim gezmedeydim
hepinizi öpüyorummmmm

canım çok sevindim
inş. tedaviye cevap verir
olsun canım düzelsinde ameliyatla olsun
tabi biraz sıkıntısı olur ama güzel sonuç alınca hepsi unutulur
çoook geçmiş olsun:1hug:

mihribancım çok sevindim canım ne güzel umarım kapatma tedavisi işe yarar.bize vermedi hiç çünkü onunla düzelmez dedi.gözlüğümüzüde hipermetropi tedavisi için takıyor.ama inan ki ameliyat işi hiçte korktuğum gibi olmadı.eğer kapama tedavisi işe yaramazsa tabii inş. yarar.ameliyattanda korkma derim bende kafama çok takıyordum ama inan ki meleklerimiz bizden daha güçlü ve sabırlı.sana hemen cevap veremedim canım
allah hepimize şifa versin inş.
kızlar fazla giremiyorum ikizlerden dolayı sağolsunlar çok yaramazlar kusuruma bakmayın.ama yazılarınızı inan tek tek okuyorum oturduğum da bu bile hoşuma gidiyor.melekleriniz nasıllar.hasta meleklere şifa diliyorum.
hepinizi öpüyorum canlarım.Şeniz

frezya maşallah meleğin çokkkkk güzel
rabbim nazarlardan esirgesin
öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…