E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.121
[/IMG]
ne demek ablacım
hepimizin insani vazifesi
hadi topik arkadaşlarım hepimiz
bir tıklayalım ayrıca hepinize şimdiden
teşekkür ederimŞeniz
miniğim nerdesin kısssssssssssss
dünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
kalkamadın mı kıssssssssssssssss
aaaaaaaaaaaaaaaaa saat kaç olduuuuuuuuuuuŞeniz
günaydın hatunlarrrr
bugün nasılsın hastalar iyi olmuştur inş. hepsina acil şifalar
efsunefecim böyle bir iyiliği ve konuyu topiğimize taşıdığın için teşekürler
musrancım allah bağışlasın allah bahtından güldürsün yavrularını çok tatlılar mşl.
minikuşum nerelerdesin hala gelemedin alıştık topiğin senin yazılarını okumayla başlamaya
huuuuuuuuuuuuuu hadi kalk hadiiiiiiiiii
günaydın melekler ve anneleri hepinizi öpüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/losemili-cocuklarin-sana-ihtiyaci-var-t223587/index.html
efsunefem çok teşekkür ederim lösev i konuna taşımak istediğin için kocaman öpüyorum
ay uzerıme alınıyorum ve sanada kocamannnnnnnnnnnnnnÖnce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
Elini Verene Gözünü Değdirene Sözünü Diyene Diyemeyene Sevgimi Görene Göremeyene Günaydın
kızlar ben kızım okuldan gelince dişçiye götürcem dişi ağrıyo yavrucumun:çok üzgünüm: oy ben onunu ağrıyan her yerine kurban olurum
şekercim ben üzerime alındım bile sanada kocan dolu dolu günaydın seninde güzel geçsin haftanüzerine alınan herkese günaydın tüm haftanın neşeyle dolu geçsin...
kızlar ben kızım okuldan gelince dişçiye götürcem dişi ağrıyo yavrucumun:çok üzgünüm: oy ben onunu ağrıyan her yerine kurban olurum
kızlar ben kızım okuldan gelince dişçiye götürcem dişi ağrıyo yavrucumun:çok üzgünüm: oy ben onunu ağrıyan her yerine kurban olurum[/QUOTcanım benim geçmiş olsun
diş ağrısı çok kötüdür
allah yardımcısı olsun
ben bugün çok uykusuzum kızlar...
benim cimcime 5,30 'da uyandı bu sabah,uyur uyanık kucağımda miskinlik yaptı yatağına bırakınca uyumadı bende mecburen kucağımdan bırakamadım...kıyamadım..
öpüp kokladım uyuttum kucağımda meleğimi, ama dökülüyorum uykusuzluktan..
vallahi işe sürünerek geldim...uyuklamak için fırsat kolluyorum..
ben bugün çok uykusuzum kızlar...
benim cimcime 5,30 'da uyandı bu sabah,uyur uyanık kucağımda miskinlik yaptı yatağına bırakınca uyumadı bende mecburen kucağımdan bırakamadım...kıyamadım..
öpüp kokladım uyuttum kucağımda meleğimi, ama dökülüyorum uykusuzluktan..
vallahi işe sürünerek geldim...uyuklamak için fırsat kolluyorum..