ben kötüyüm canım ya
boynum her gün daha kötü oluyor.
gece tuvalete kalkıcam yataktan kalkamadım.
1 saat uğraştım bu sefer ilaç içicem ilacı alamadım
sonunda savaşı kaldırdım bir yandanda ağlıyorum.
gecenin yarısı tam tekmil ayaktaydık .
yatıyım diyorum yatamıyorum anlıyacağın kötüydüm:çok üzgünüm:
pazartesi gününe kadar idare edicem
bi tane prof var nörolog ona gidicem
şimdi başka bir ilaç aldım kortizonlu
biraz hafifledi inşallah geçirirde gece rahat uyurum.mirmirmirmir
ay ne çok dert yandım canım ya:1hug:
arkadaşım çok geçmiş olsun ,ayrı olarak kazada geçirmişsiniz geçmiş olsun a.s.inşallah bişey yoktur ALLAH esirgemiş sizi verilmiş sadakanız varmış ...
canım bendede boyun ağrısı çok kötü en son kayseriye gitti sonuşlar ilaç kulalnıyordum , dün sabah yine başladı mahvodum acile gittik hemen muayene edip iğneler yapıldıda şuan o iğneler sayesinde ayaktayım bende tekrar iyi bir nöroloğa gidicem bende bıktım artık ,ALLAH ım yardımcın olsun :Saruboceq:bir an önce iyileşirsin inşallah ,
ben katılamıyorum fazla bayram teleşı araya girince hala misafir trafiğimde bitmedi,akşamada eltimler gelecek çaya daha hiç bir şey hazırlamadım ,benim küçük kız huysuz yine ,dişerinide çıkarmadı daha onun sorunumu anlamadım doktora gitmekten usandım ,sürekli kucağında olayım diyor ,babayada alıştı 4 gün evde ddurunca adamcağızı şimdide istiyor babamız işte anlamıyor ,uyuttumda evin işini bitirdim şimdide
çayın yanına bişeyler yapıcam ,kendine çok iyi bak tatlım ALLAHa emanet ol ,
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum
NOT:bu arada kusura bakmayın unutmuşum bir an hepinize hayırlı cumalar,hepimize hayırlara vesile olur inşallah