Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Selamlarkaydirigubbakcemile3 Ahsenimcim tatlişkon hastalanmış çok geçmiş olsun canım yaaa, inşallah kısa zamanda toparlanır bitanem. Çok geçmiş olsun, öptüm.:1hug:a.s.

Adercim burdayız canım ama iki mesaj yazayım diyorum dakikalarca uğraşıyorum Sistem çok ağır işliyor yaaaa O yüzden ara ara bakıyorum ne durumda diye Sen nasılsın bebişkon nasıl hayatım? Şeniz

cnm çok geçmiş olsun allah şifa versinŞeniz

[QUOTE="NightRose";4086117]Selamlarkaydirigubbakcemile3 Ahsenimcim tatlişkon hastalanmış çok geçmiş olsun canım yaaa, inşallah kısa zamanda toparlanır bitanem. Çok geçmiş olsun, öptüm.:1hug:a.s.[/QUOTE]

İyi dileklerin için çok teşekkürler hayatım...Bende seni öpüyorum...

iyi akşamlar arkadaşlar
görüşmeyeli nasılsınız biz iyiyiz şükür kızımlar pazar yaptık çok yorulduk anna kız koyun koyuna uyumuşuz yen, kalktım sayılır bugün giremedim
sizleri merak ettim neler yapılıyo diye

ahsencim çok geçmiş olsun şekerim yavruna
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla

Şeniz[QUOTE="NightRose";4086159]Adercim burdayız canım ama iki mesaj yazayım diyorum dakikalarca uğraşıyorum Sistem çok ağır işliyor yaaaa O yüzden ara ara bakıyorum ne durumda diye Sen nasılsın bebişkon nasıl hayatım? Şeniz[/QUOTE]

evet canım haklısın sistem çoookkkkkkkkk yavaşş
saol canım bende iyim bebişim de çok şükür iyii teyzesiii
öpüyoruzzz canım seni görüşmek üzere:1hug::1hug:Şeniz

ıyı aksamlar dılıyorum arkadaslar herkese
canım cok sıkkın bu aralar yogunluk bıryandan cok takılamıyorum
haberler sehıtlerımız bır arkadasımın da saglık sorunu onun sıkıntısı kızlar ısler kosturmaca
hayatım hıc bu kadar bunaltıcı olmamıstı
daraldıgımı hıssedıyorum
allah hepımızın yardımcısı olsun
hepınıze hayırlı aksamlar dılıyorum
gorusmek uzere
prenseslerımı ve sızlerı cok cok opuyorum

arkadaşlar merhaba
ahsenim canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yavruna
yoğunluktan dolayı fazla k.kya geremiyorum
bir bakıp çıkıyorum
hele sitenin yavaşlığı deli ediyor
sinirlenip kapatıyorum
özledim sizleri,
bu arada hepimizin başı sağolsun şehit yakınlarına ALLAHtan sabır dliyorum
minik kuşlarım canım hepimizin aşırı bunaldığı zamanlar vardır ALLAHIM kolaylıkla ve sağlıkla bu günleri atlatmana yardımcı olsun inşallah
arkadaşınada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
marweyn
egem
ader
efsunefe
mihriban canlarım sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
inşallah hepiniz çok iyisinizdir
kendimi mektup yazıyor gibi hissettim
nightrosemi sormadım onla görüşüyoruz çünkü canım o benim kaymaklı kadayıfım
nıghtrosem çayını kahveni hazırladım ama .içmeden gitmişsin yarına inşallah öpüyorum

canlarım ben çıkıyorum
yarına görüşürüz inşallah
meleklerinizi ve sizi öpüyorum
hepinize huzur dolu güzel geceler diliyorum .....

kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
bugün giremedimmmmmmmmmmmmm
çünkü internetimde sorun vardıııııııııııı
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
dünürüm benim kimler daral getirdi sanaaaaaaaaaa
kıyamam şaka maka özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.

canım benim geçmiş olsun
umarım güzel meleğimiz iyidir
bebişleri ve seni öpüyorum nuraycımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…