I
ikizler11
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
geçmiş olsun dileklerin için sağol canım.canım benim geçmiş olsun
umarım güzel meleğimiz iyidir
bebişleri ve seni öpüyorum nuraycımŞeniz
ikizler canım geçmiş olsun benim kızımdada var kayma ama doğuştan değil merrdivenden düştükten sonra oldu dr gözlük verdi onu kullanıyo ama daha 2 yaşında düzenli takmıyo bende ameliyat düşünüyorum sonuç nasıl merak ediyorum cevap verirsen sevinirim acil şifalar
inşallah benim kızımda düzelir canım ya o günü sabırsızlıkla bekliyorumsenağlama
arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.
arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.
veee ameliyattan sonra ki halimiz hafif bir kayma var hala ama oda gözlük ve kapama yöntemi ile zamanla düzelecekmiş inş.
geçmiş olsun arkadaşım tatlı meleğine acil şifalar diliyorum...herşeyin yolunda gitmesine sevindim...umarım en kısa zamanda da tam anlaıyla düzelir ve sen yaşadığın bu sıkıntıları tebessümle anarsın..
rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah