Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim geçmiş olsun
umarım güzel meleğimiz iyidir
bebişleri ve seni öpüyorum nuraycımŞeniz
geçmiş olsun dileklerin için sağol canım.
allaha çok şükür iyiyiyiz şimdi canım bandajlarımız açıldı.yükleyebilirsem fotolarını yükliycem.aslında profilde de var derya için yükledim canım oda çok merak etmiş.

iygclr001.jpg

ahsenim yavruna geçmiş olsun canım benim...
ikizler geçmiş olsun canım iyileşir sıkma canını herkese şifa diliyorum kızlar..........

16102008014qk6.jpg

veee ameliyattan sonra ki halimiz hafif bir kayma var hala ama oda gözlük ve kapama yöntemi ile zamanla düzelecekmiş inş.

ikizler çokkk geçmiş olsun rabbim şifa versin
allah yavrularını sana bağışlasın
şükürler olsun ameliyatı güzel geçmiş
bundan sonra inş. hızla iyileşir

biran önce oğluşuna kavuşman dileğiyle seni ve meleğini öpüyorum
görüşmek üzere canımmmmmŞeniz

ikizler canım geçmiş olsun benim kızımdada var kayma ama doğuştan değil merrdivenden düştükten sonra oldu dr gözlük verdi onu kullanıyo ama daha 2 yaşında düzenli takmıyo bende ameliyat düşünüyorum sonuç nasıl merak ediyorum cevap verirsen sevinirim acil şifalar
inşallah benim kızımda düzelir canım ya o günü sabırsızlıkla bekliyorumsenağlama

ikizler canım geçmiş olsun benim kızımdada var kayma ama doğuştan değil merrdivenden düştükten sonra oldu dr gözlük verdi onu kullanıyo ama daha 2 yaşında düzenli takmıyo bende ameliyat düşünüyorum sonuç nasıl merak ediyorum cevap verirsen sevinirim acil şifalar
inşallah benim kızımda düzelir canım ya o günü sabırsızlıkla bekliyorumsenağlama

canım çok geçmiş olsun
yavrularımız bizim herşeyimiz canımızzzzzzzzz
inş. rabbim hepsine acil şifalar versinnnn

arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.

canım çok geçmiş olsun acil şifalar iliyorum
ALLAHım yavrunu bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah:Saruboceq:
senide tez günde sağlıkla oğluşuna kavuştursun
ALLAHIM kimsenin yavrusunu anneden babadan ayırmasın
sen gibi anneleri olduğu için meleğin ve aslanın çok şanslı
ALLAHım seni babasını evlatlarınıza bağışlasın
evlatlarınızıda size bağışlasın güzel rabbim

arkadaşlar,canlar güzel melek anneleri şimdi belki çoğunuz meleklerinizle birlikte uykudasınız bende uyuyacaktım ama size haber vermeden yatmak istemedim.
benim meleğim küçük prenses kızım ameliyat oldu.14 ekim günü iki gözünden.bugün evimizdeydik nihayet.
ikisinde de erken doğum yüzünden şaşılık vardı.34 haftalık doğmuşlardı.göz kasları gelişmemiş kızımın ama ikizi oğlumda hiçbirşey yok şükürler olsun. meleğimin de artık düzelecek inş. allahın izniyle.çok iyi geçmiş ameliyatı.şimdi önümüzde ki perşembe kontrol var o zaman belli olucak sonuç.ilk izlenimde güzel dedi doktor.çok yorgunum ama kızımın gözleri için feda olsun herşey.
bir de oğlumun hasretliği var.babannesinde köyde bir an önce kavuştursun rabbim bizi.hepimizin meleklerini korusun allahım.

cnm çok geçmiş olsunallah şifa versin yavruna:Saruboceq:

hepinize günaydın melekleri ve anneleri
iyi günler ve cumanız hayırlı olsunnnnnnnn
hastalara allah acil şifa versinnnnnnnnnn
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

kızlar hafta sonuna kadar yokum
beni merak edenlere duyrulurrrrr
hepinize sağlıklı ve mutlu birrrrrrrrrrr
hafta sonu diliyorummmmmmmmmm
pazar görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
allaha emanet olunnnnnnnnnnnn

günaydınlarrrrrrr hepinizeeea.s.
efsun nere gidin kıs ..
ahsenim+ikizler11 allah şifalar versin bacım..düzelirler inşaallahh:Saruboceq:

cumakq5lu1.png

16102008014qk6.jpg

veee ameliyattan sonra ki halimiz hafif bir kayma var hala ama oda gözlük ve kapama yöntemi ile zamanla düzelecekmiş inş.

geçmiş olsun arkadaşım tatlı meleğine acil şifalar diliyorum...herşeyin yolunda gitmesine sevindim...umarım en kısa zamanda da tam anlaıyla düzelir ve sen yaşadığın bu sıkıntıları tebessümle anarsın..

rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah

geçmiş olsun arkadaşım tatlı meleğine acil şifalar diliyorum...herşeyin yolunda gitmesine sevindim...umarım en kısa zamanda da tam anlaıyla düzelir ve sen yaşadığın bu sıkıntıları tebessümle anarsın..

rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah

amin canım allah hepimizin çocuklarını korusunŞeniz

X