Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tinkimi gecmiş olsun canım,çok zor dur taş olayı.inşallah düşerde gözü acılır.

kızlar benim koca meleğim,atandığı mesleğinde aldığı ilk maaşla,erkek kardeşine haşlık göndermiş.oda büyüdü ünüver.okuyor.
- anna ablam para göndermiş
deyince nasıl duygulandım yaa hiiçç demediğim halde.çünkü evlenip hemen atanmıştı,nasıl isterim .
ahhh kızlar allah hepinize nasip etsin böyle bir duyguyu.çok güzelmiş.

herkese günaydın :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tinkimi ahsenim ve diğer hastalar melekleriniz daha iyilerdir inşallah:Saruboceq:
kızlar bende kızımı okuldan gelince dişçiye götürcem çürüğü vardı ağrı yapyo çektircez:1no2:

hepinize güzel bir gün diliyorum melekleride öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.

gnay25av7.jpg

w720.png

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
herkese kızım ve ben sabahın köründe ayaktayız genne
ya bu kız ne zaman gec kalkmaya başlayacak
nasılsınız sizi ve güzel melekleri öpüyorumm

Umarım sağlıklı,mutlu ve birazda uykuyu seven bir bebeğin olur:ecrin_bebek:benimki hiç sevmiyordu çünkü çok zor oluyo:1shok:

günaydın meleklerin güzel annişşleria.s.

bütün hastalara acil şifalar diliyorum
çoookkkk geçmiş olsun:1hug:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzza.s.

görüşmek üzer
e a.s.:nazar:

Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmm
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleeeeeeeeee

günaydnlar iyi brgün geçirmeniz dieğiyle gülücüklerimiz eksik olmsın her daim ...........
hastalarımıza acilm şifalar

Günaydın Güzeller ve çiçeklerihihoyyyt Gününüz mutlulukla neşeyle dolsun. Hastalarımıza da çok geçmiş olsun. SevgilerŞeniza.s.

herkeze iyi günler nasılsınız?a.s.
büyük kızımla kahvaltımızı yaptık,küçük kızımada zorla iki yudum bi şeyler yedirebildim.
ne yapcam ben bu kızla ya yemek saati işgence gibi.:1no2:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
hepınıze guzel bır gun dılıyorum kızlar
ay napmıssınız boyle yaaaaaaaaaaaa
ınsan gıremeyenlerı accık dusunurde nasıl okuyacaklar dıye accık yazarrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:
masaallah canlarım benım
dun cok yogundum tum gun gıremedım.
aklımdaydınız merak etmeyın.:jeyyar:
canlarım ya bugun yıne tadım yok 5sehıdımız var hakkarıden.cok canım sıkkın yınesenağlama
rabbım mekanlarını cennet kılsın.adlarını anmal ıstemedıgım burdada yazamayacagım sız anlayın .....de rabbım kahretsın artık.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız allah bagıslasın yavrularınızı ınsallah
hastalarada acıl sıfalar dılıyorum canlarım gecmıs olsun herkese
kahvaltı yapacagız prenseslerımle sımdı,sızde gelın canlarım benım buyrun beraber yapalım.
gorusmek uzere canlarım.opuyorum hepınızıa.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar nasılsnız bakalım 11 omadan giremiyorum buraya eskjiden erkenden girerdim yine uyanıyoruz ama yataktan çıkmıyoruz havalar soguk kalöriferlerde yanmadı kalksak üşüyoruz en iyiysi yatakta sohbet kızımla zaman geçiriyoruz konuşuyoruz yatakta sonra kalk kahvaltı yap evi topla günü yemegini yap anacak bu saate bitiyo işlerim kızımı okula göndercem sonrada boşum tüm gün arkadaşa geçerim belki bakalım sizler nasılsınız bakalım ........

tatlı meleklerin güzel anneleri hepinize iyi günler .neçok şey yazmışsınız böyle yaa. oku oku bitmedi. yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz.

İyi Günler kızlar, kızım gece daha çok hasta oldu bütün gece ateşler içnde yandı yavrum.Şimdi biraz açıldı okula gitmek için ağladı hep ama göndermedim heran tekrar ateşlenecek gibi.Hepinizi öpüyorum geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...

X