Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benimde tatlılar tatlısı,çok bilmiş bazende çok cadoloz bir kızım var henüz ikibuçuk yaşında enerjisi bitmek bilmiyo ve şu anda beni çok yoruyor.çok zor bir bebek ama inşallah ilerde en iyi kız arkadaşım olacak onu çoooooooooook seviyorum:asigim::Allahın bana verdiği en güzel şey kızımŞeniz

aramıza hoşgeldin canıma.s.meleğini allah bağışlasın:nazar:
canım kızının tam hareketli ve yaramaz zamanı daha sonra biraz olsun yavaşlıcaktır.:ecrin_bebek:
rabbim onların eksikliklerini bize göstermesin.görüşmek üzere canım:1hug:

kızlar günaydın ben daha hamileyim ALLAH izin verirse kızım olacak onu çok çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq:
kızım olacağını duyunca çok mutlu oldum ve bu mutluluk her gün artıyor ALLAH'ıma hep duacıyım onu bize sağsalim bağışlasın diye dilerim ilerdede kızımın yaptıklarını yazarım
ALLAH hepimizin yavrusunu korusun dilerim:Saruboceq:

canım hoşgeldin aramızaa.s.rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almak kısmet etsin.:Saruboceq:
benimde iki kızım var onları çok seviyorum.bende hiç ama hiç üzülmedim ikiside kız diye.
bilhassa daha çok sevindim.birbirlerine arkadaş olurlar diye.çünkü ben tek kızım bana tek olmak zor geliyo.

Sabahı şerifleriniz hayır olsun arkadaşlarŞeniz
Zeren(ayşegül) İnşallah yavrunu hayırla kucağına alırsın,aramıza hoşgeldin.

gunaydınlar dılıyorum herkese
nasılsınız??
ya kızlar benım kucuk cadı canıma okuyor
bır yurumeye basladı bır konusmaya anacıgım sızlere ugrayamaz oldum
aksamda sızıp kalmısım
tembelım yaaaaaaa ondan heralde(kız dunur duydum dunku uykularını masaallahhhh)
sızler nasılsınız sekerlerım prenseslerım nasıllar
hepınızı opuyorum cok cok gorusmek uzere
kucuk uyuyorken ortalıgı toparlayayımda ugrarım fırsat buldukca
opuyorum hepınızı gorusmek uzere

benimde tatlılar tatlısı,çok bilmiş bazende çok cadoloz bir kızım var henüz ikibuçuk yaşında enerjisi bitmek bilmiyo ve şu anda beni çok yoruyor.çok zor bir bebek ama inşallah ilerde en iyi kız arkadaşım olacak onu çoooooooooook seviyorum:asigim::Allahın bana verdiği en güzel şey kızımŞeniz

allah bagıslasın cadolozunu canım
saglık sıhhat afıyet ıhsan etsın uzun omurler ınsaallah
evet arkadas olacaklarda anam bır buyuselerrrrrrrrrr
bende beklıyorum bakalım merakla o gunlerı

kızlar günaydın ben daha hamileyim ALLAH izin verirse kızım olacak onu çok çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq:
kızım olacağını duyunca çok mutlu oldum ve bu mutluluk her gün artıyor ALLAH'ıma hep duacıyım onu bize sağsalim bağışlasın diye dilerim ilerdede kızımın yaptıklarını yazarım
ALLAH hepimizin yavrusunu korusun dilerim:Saruboceq:

masaallah masaallah kız annesı adayımızda var.rabbım saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın canım ınsaallah
paylasımlarını uykusuz gecelerını gazlarını anlatıp yardımcı olacagımız gunlerı beklıyoruz ınsaallah canım teyzelerı olarak elımızden gelenı yaparız
gorusmek uzere

allahımmmmmm :Saruboceq:
allahımmmmmmmm:Saruboceq: sabah sabah duydum dumur oldum yaaa:1shok:
kıssss dunur allahım yaaaaaaaaa:nazar:
zaten damadıma bakamıyor cocuk cıroz gezıyordu,sezenımın annelıgını yaptında sımdı sıra sınıf annelıgınemı geldıkötükedihüso
yarabbımmmmmmmmmm daha kotu bır haber alamazdım heralde:nazar:
gettttttııııııııııııııııııı gettttttttttttttıııııııııııı gul gıbı damadım kurudu gettttttttttıııııııııııııı
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

iyi günler nasılsınız melek anneleri
günlerdir kulübe giremiyorum doğru düzgün çok yavaş buğün iyi gibi
nasılsınız bakalım sayfaları okuyamadım yeni gelen arkadaşlar ve meleklrimiz hoşgeldinizzz :)))))))))))))))
rüyanazcım allah tez zamanda kavuştursun canım sayılı gün çabuk geçer rüya için biraz zor olacak ama alışacak seni biraz zorlaya bilir benim kızlar küçükken senede 4 ay ayrı kalıyorduk iş yüzünden babalarından ilk bir ay çok zor geçerdi bi de benimkiler 2 tane şimdi o günleri gülümseyerek hatırlıyoruz
şekerlerimi ve annelrini kocaman öpüyorum
benim şekerler biradan öğle yemeğine gelecekler

kızlar melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha yeni uyanmadım
sadece kk ya giremedim
sinir oldum yahuuuuuuuuuuuuuuuu
bende kendimi işe verdimmmmmmmmmmmm
melekleriniz ve sizler iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar
hoş geldinizzzzzzzzz sefalar getirdiniiiiiiiiiizzzzzzzz
hepinizi kocamannnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmm

allahımmmmmm
allahımmmmmmmm:Saruboceq: sabah sabah duydum dumur oldum yaaa:
kıssss dunur allahım yaaaaaaaaa:nazar:
zaten damadıma bakamıyor cocuk cıroz gezıyordu,sezenımın annelıgını yaptında sımdı sıra sınıf annelıgınemı geldıkötükedihüso
yarabbımmmmmmmmmm daha kotu bır haber alamazdım heralde:nazar:
gettttttııııııııııııııııııı gettttttttttttttıııııııııııı gul gıbı damadım kurudu gettttttttttıııııııııııııı
]

haklısın dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın deyince kavga çıkmazmışşşşşşşşşşşşş
ay ne yapayım kısssssssssssss bana kaldıııııııııı
sınıf analığııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok tepem atarsa istifa ederimmmmmmmmmmmmm
sen merak etme gülümmmmmmmmmmmmmm
ben öyle sorunlu insanlarla uğraşamammmmmmmmmmmmmm
zaten damadına zor bakıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
öptüm canım seni ve kuzularımıııııııııııııııııııııııııııŞeniz

naber kızlar babacım geldi kahvaltı yaptık gitti şimdi kızımı olula göndercem sonra komşuma pogça yapçam günü var da öpüyorum herkesi......

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrra.s
bikaçgündür giremiyorum misafirlerim geldi koşturmacadan dolayı sabahta erkenden geldim ama site açılmadı.
nasılsınız meleklerin güzelll anneleriiiii:1hug:
melekler nasıllar:emir_bebek:
hepinizi çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim :asigim:
ee ben yokken neler yaptınız
hastalarımız iyilerdir inş.(geçmiiş sayfaları okuyamadım site çok yavaşşş)
minik kuşum nasılsın canım kızları öpüyorumŞeniz
kısss korkuttun gözümü bende küçük cimcimem büyüsede yürüse diyorumm:emir_bebek:
a.s. a.s.

efsunefeciim geçmiş olsun canım acil şifalarrrrr
hayırlı olsun analığınn sana çokk kolay gelsin ve de rabbimden sabırlar diliyorum

kübrabetül ahsenim sewalcik night rose frezya marveyn ve isimi yazamadıklarım
nasılsınız şekerlerrrrrrrrrrrrrr meleklerinizi ve sizi kocaman öpüyorumŞeniz

rüyanaz canım neler yapıyosun iyisindir inş.
rüya nasıl babasını çok arıyormuu
eşin nasılmış alışabilmişmi yerine
kib canım a.s.
görüşmek üzere kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug: :nazar::nazar:a.s.a.s.

selam hanımlar bu siteye girmek artık işkence olmaya başladı
anca girebilidm
nasılsınız geçmiş sayfaları okumadım zaten ancz girebildim şimdi okuyacam diye dahada yavaşlar dedim
nasılsınız iyisinizdir inş.
efsunefecim
anladığım kadarıyla sınıf annesi olmuşsun hayırlı olsun allah kolaylık versin şekerim
ben kaçtım kocam göreve gidecek onu yolcu ediyim işlerimi bitiriyim
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla

çok teşekkürler kızlar sizlerden öğreneceğim çok şey olacak aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim ALLAH yavrularımızı korusun :Saruboceq:

merhaba melek anneleri
bende pek sık giremiyorum nasılsınız umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
benim küçük cadım çok fena şimdi kucağımda yazdırmıyo
pc ye düşman oldu her oturduğumda kalk diyo babasımı görevlendi acaba diyorumkaydirigubbakcemile3
neyse yine gelirim öpüldünüza.s.

ader hg canım iyiyiz biz alışmaya çalışıos işte bana göre rüya daha çok zorlanıo ara tutturuyo gelsin falan die ama alışcak napalım canım eşimde rahat yerinde ....
sen nasılsın neler yapıosun...

ader hg canım iyiyiz biz alışmaya çalışıos işte bana göre rüya daha çok zorlanıo ara tutturuyo gelsin falan die ama alışcak napalım canım eşimde rahat yerinde ....

Merhaba benim kızım hiç duramayan bir enerji topukaydirigubbakcemile2biraz önce küvetine soktum onu sakinleştiren tek şey suya girmek.Biraz yalnız bıraktımıştımki bütün şampuanları küvete boşaltmış:eek:klava:ama ne yapayımki bir türlü yaptığı şeylerin önüne geçemiyorum enerjim ona az geliyor:1no2:size daha öncede yazmıştım ama bu site biraz karışık ve sayfalar bazen çok geç açılıyor malum benimde zamanım kısıtlı kızı boş bırakmaya gelmiyo:1shok:neyse yine anneeee diye bağırıyor!tüm kız annelerine sevgilerŞeniz

Merhaba benim kızım hiç duramayan bir enerji topukaydirigubbakcemile2biraz önce küvetine soktum onu sakinleştiren tek şey suya girmek.Biraz yalnız bıraktımıştımki bütün şampuanları küvete boşaltmış:eek:klava:ama ne yapayımki bir türlü yaptığı şeylerin önüne geçemiyorum enerjim ona az geliyor:1no2:size daha öncede yazmıştım ama bu site biraz karışık ve sayfalar bazen çok geç açılıyor malum benimde zamanım kısıtlı kızı boş bırakmaya gelmiyo:1shok:neyse yine anneeee diye bağırıyor!tüm kız annelerine sevgilerŞeniz

canım hoşbuldum
tabii rüya için zorr o daha çok küçük olduğu için bişeyleri anlamaz
inş. rabbim bu ayrı geçireceğiniz günleri sizin için en kolay bişekilde atlatmanıza yardımcı olsun

ben de meleklerimde iyizzz allaha şükür.
küçük cimcimemin uyku düzenini sağlamaya çalışıyorumm
canım benim kendine ve rüya ya çok iyi bakk
görüşmek üzere Şeniz

X