Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Merhaba benim kızım hiç duramayan bir enerji topukaydirigubbakcemile2biraz önce küvetine soktum onu sakinleştiren tek şey suya girmek.Biraz yalnız bıraktımıştımki bütün şampuanları küvete boşaltmış:eek:klava:ama ne yapayımki bir türlü yaptığı şeylerin önüne geçemiyorum enerjim ona az geliyor:1no2:size daha öncede yazmıştım ama bu site biraz karışık ve sayfalar bazen çok geç açılıyor malum benimde zamanım kısıtlı kızı boş bırakmaya gelmiyo:1shok:neyse yine anneeee diye bağırıyor!tüm kız annelerine sevgilerŞeniz

merhaba canım hoşgeldina.s.allah yardımcın olsun.ne yapalım sağlıklı olsunlarda yaramazlıklarına katlancazgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba benim kızım hiç duramayan bir enerji topukaydirigubbakcemile2biraz önce küvetine soktum onu sakinleştiren tek şey suya girmek.Biraz yalnız bıraktımıştımki bütün şampuanları küvete boşaltmış:eek:klava:ama ne yapayımki bir türlü yaptığı şeylerin önüne geçemiyorum enerjim ona az geliyor:1no2:size daha öncede yazmıştım ama bu site biraz karışık ve sayfalar bazen çok geç açılıyor malum benimde zamanım kısıtlı kızı boş bırakmaya gelmiyo:1shok:neyse yine anneeee diye bağırıyor!tüm kız annelerine sevgilerŞeniz

merhaba canım hoşgeldin,allah yardımcın olsun.bak sen yaramaz annesi yokken neler becermiş.ne yapalım sağlıklı olsunlarda yaramazlıklarına katlancazgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

evet sağlıklı olmaları herşeyden önemli gerçekten geçenlerde hastalandı yemeden içmeden kesildi hayatımın en kötü günlerindendi eskli hallerini özler olmuştum:)))bu arada hoşbulduk herkese selamlar...teşekkürler.

Merhaba güzel annelerimiz ve cici prenesesleri, site o kadar yavaşki arasıra girip bakıyorum sayfalar çok geç açıldığı için yazmakta çok zorlanıyorum. Çıkmadan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi yollayıp, sizlere iyi akşamlar diyeyim dedim. Yeni gelen arkadaşlar siz de hoş geldiniz efenim Hepinizi çooook öpüyorum. Sevgilera.s. a.s.

Selam arkadaşlar bugün giremedim siteye kızım hasta çok öksürüyor doktora gittik birde kansız çıktı hem öksürük için hemde anemi için tedavi verdi.Sizler nasılsınız hastalar nasıl?Yeni gelen arkadaşlar Derin55 ve zeren(ayşegül) hoşgeldiniz.Derin55 yavrunu Allah bağışlasın canım.zeren(ayşegül) Allahım yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

merhaba ben de kız annesiyim. kuzum 6 aylık. kızım olamsını çok istemiştim. :)) uyuttum da biraz bakayım dedim. ilk kez gördüm bu bölümü :KK43: hepinize sevgiler..

merhaba güzel meleklerin güzel anneleria.s
görüşmeyeli nasılsınız bakalım hıııııııııııımmmmmCADIARZU
ben kaç gündür çok rahatsıdım bu yüzden açamadım bilgisayarımı:1no2:
hepinizi çok özledim:1hug:

ayrıca hasta meleklerin hepsine acil şifalar diliyoruma.s.

Selam arkadaşlar bugün giremedim siteye kızım hasta çok öksürüyor doktora gittik birde kansız çıktı hem öksürük için hemde anemi için tedavi verdi.Sizler nasılsınız hastalar nasıl?Yeni gelen arkadaşlar Derin55 ve zeren(ayşegül) hoşgeldiniz.Derin55 yavrunu Allah bağışlasın canım.zeren(ayşegül) Allahım yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım çok geçmiş olsun
aman annesi dikkat et meleğime
allah şifa versina.s

ahsenim geçmiş olsun canım kuzuna...
ekin hg canım...
yaprak dökümüne kilitlendim valla süperdi ya yine...

ahsenim geçmiş olsun canım kuzuna...
ekin hg canım...
yaprak dökümüne kilitlendim valla süperdi ya yine...

Benimde 5,5 yaşında bir meleğim var..:1rolleyes: Her anne gibi canım o benim,meleğim,hazinem herşeyim.Daha şimdiden sırdaşım,üzgün olduğumda teselli verenim,canımın parçası.Allah'ım herkesin yavrusunu korusun,güzel günlerini göstersin anne ve babalara..Bu klüp tam bana göre,kabul ederseniz bende katılmak isterim..

merhaba ben de kız annesiyim. kuzum 6 aylık. kızım olamsını çok istemiştim. :)) uyuttum da biraz bakayım dedim. ilk kez gördüm bu bölümü :KK43: hepinize sevgiler..

Benimde 5,5 yaşında bir meleğim var..:1rolleyes: Her anne gibi canım o benim,meleğim,hazinem herşeyim.Daha şimdiden sırdaşım,üzgün olduğumda teselli verenim,canımın parçası.Allah'ım herkesin yavrusunu korusun,güzel günlerini göstersin anne ve babalara..Bu klüp tam bana göre,kabul ederseniz bende katılmak isterim..

kızlar aramıza hoşgeldiniza.s.a.s.meleklerinizi allah bağışlasın.
sizleri her zaman aramızda görmek isteriz.görüşmek üzere :1hug:

effect026atiyeug0.gif

selam kızlar nasılsınız site çok yavaş zor açılıyor yine
kızımın taşı düşmedi hala sabah 6 da yine iğne yaptırdık bugün
iğneden sonra biraz rahatladı okula gitti o halde yarın tekrar doktora götürücem
bakalım taş nerelerde okuldan izinde almak istemiyor desler yoğun bu sene lise son ya
okul dersane arası mekik dokuyor of ya bakalım doktor ne diycek yarın
öptüm hepinizia.s.:1hug:

X