Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar sabahtan beri nasılsınız şimdilik merhaba deyip kaçıyorum.sonra cevap yazmaya çalışcam.kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)))

slm kızlar bende çarşıdan yeni geldim bugun kkdan bi arkadaşla tanıştık çarşıda magzaları var bende gittim tanışmaya güzel oldu...ya amasyadanda birileri olması çok güsel.........

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar. minik kuşlarım sanada allah kavuştursun diyorum canım.hayırlı teskereler.

betülcümmmmmmmmmmmmmm
akşama nişanımız varrrrrrrrrrrrrrrrrr
hazırlık yapıyomusunnnnnnnnnnnnnnnn
gelinlerime iyi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
öpüyorum seni canımmmmmmmmmmmm

canım hazırlıklar tamam sizleri bekliyorum.kaydirigubbakcemile
gelinlere bakıyomda bazen beni çileden çıkarıyolar-tatlicadiarzu-bak biraz yaramazlığımız var demedi demeyin.açık açık söylüyorum.
sende söyle dünürüme benim damatlara iyi baksın yoksam vermem bak kızlarımı.
bende seni ve meleklerrini öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun.allah kolaylık versin.rabbim şifalar versin hepinize.

miniğim akşam en sonunda yolladım küçükleri babaannesine.çünkü birbirlerinden ayrılmıyolar.benimkinide gönderdim.yoksa kafayı yicektim.
ay şaka maka konuşuyoz ama gerçekten kız vermek çok zor.inş kısmetleri yakındadırda fazla uzağa gitmezler.yada dediğin gibi iç güveysi alırız.(aman efsunefe duymasın)

üzülme şekerim bak benimkide boş hala...kız çok komik geçen benim kız nasıl ağlıyo herkes sevgili buluyo herkes evleniyo ben bulamıyom die çok güldük babası da sen çok güzelsin kızım daha erken büyüyünce bulursun dedi ikna etti.....

a slına bakarsan büyük kızım evlenmiycekmiş neden diyorum kızkurusu olmak isityorum diyor. küçüğü evlendiririm bende....

Selam kızlaaar nasılsınız? Dünden beri giremiyorum pc de arıza var şimdi de büyük uğraşlar sonucu açabildim pc yi.ama her an yine gidebilir.bende hemen bakıyım ne var yok dedim sayfaları oku oku bitiremedim vallahi.Hepinizi öpüyorum baayyy...:1hug:

iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
meleklerin güsel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
gelinlerimin güsel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
betül kıs duydummmmmmmmmmmmmmmmmmm
daha başındanmı su koyuyosun canımmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-::roflol:
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

iyi geceler şekerlerrrr
anca zaman bulupda girebildim mşl. yine sayfaları doldurmuşunuz
ben yokken niye bu kadar çok yazılmış bakıyım bana nispetmivar yoksa :roflol::roflol:
kızları vermişiniz damatlar bulunmuş :1hugh ohh
mşl...
hepinize iyi gecelerrr

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar. minik kuşlarım sanada allah kavuştursun diyorum canım.hayırlı teskereler.
gunaydın canım selam.
ıyıyız cok sukur sen nasılsın?
sagolasın canım allah razı olsun
gonderdık dun aksam canım
rabbım hayırlı teskereler nasıp etsın tum askerıme mehmetlerıme
aılelerıne sevdıklerıne bagıslasın ınsaallah
gorusmek uzere kıb
gunaydın ıyı pazarlar dılıyorum sana ve aılenea.s.

günaydın kıslarr
iyi hafta sonlarıııııııııı
hiç biriniz uyanmadınızmı
tembel kıslarrrrrrrrrrrrr
neyse görüşürüzzzzz
hepinize iyi hafta sonları

miniğim günaydınnnnnnnnnn
nasılsın canım
bu tembel hatunlar
hala uyuyor
gerçi bende uyuyacaktım ama
kuzulardan ne mümkünnnnnnnnnnn

herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnn iyi pazarlar minik ,efsunefe sabah sabah napıyonuz bakem siz burda..

ay canım benım valla merak ettım senın su kızları
oyle bır anlatıyorsunkı korktum :1no2:
aracı oldum bıde anam sıze rezıl etmesınler benı soyle o cadılaraa:roflol::roflol:
(bencede duymasın sekerım nede olsa erkek anası
ıcınde kaynanalık egoları fıskırmayı beklıyordur:roflol:)
opuyorum canım senı ve gelınlerımı cok cok
guzel bır pazar dılıyorum sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…