- 20 Ağustos 2008
- 1.659
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
CNM SANADA GÜNAYDIN SENDEM UYUMADIN BENİM GİBİ
CADI HİÇ UYUTMADI BENİ
AMA BENDE UYKUMUYKU KALMADI CNMİİ UYKULAR ÖPYORUM SENİ VE PRENSESİNİ CNMŞeniz
canım korkutma kendini
allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
nasıl yani kalp atışını dr. dinleyebilir
canım yaa benimki huy etti
seninki niçin uyumadı acaba
allah korusun inş. hasta değildir
canım yaa uyuma niyetiyle gittim ama nerde sağa dön sola dön yine burdayım
öpüyorum canım
:1hug:Şeniz
ama güzelim böle olmazki sen zaten sıfır moralle yola çıkmışsın
öyle deme canım güzel düşün güzel olsun
allah yardımcın olsun
canım benim 6 yasında bi kızım var ikinci gebeliğim bahsettiğim gibi kalbi durduğu için sonlandı şimdi 5 hafta 5 günlük hamişim ama idrar tahliline göre bugün ilk kontrol sen ne yasadın canım bahsedermisin
cnm benim benmide 5 haftalik idi onuda kalbi durmuştu bende 4 yıl önce bebeğimi aldim ama hiç aklımdan çikmiyor
ama cnm bu demek değilki buda böyle olur diye 4yıl sonra ben hamıle kaldım ve şimdi dünyalar tatlsi kızım var şu anda17 aylık cnm yanı eskiyi düşünme bende hep senini gibi düşünyordum ama allahıma şükür öyle birşey olmadı cnm çok öpyorum allah emanet ol
kızlarr size iii sohbetler ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
günaydın kızlar bayagadır giremiyordum buraya gripten yakamı kurtarmakla meşguldüm.
bu gün fındıgımı diş hekimi bir arkadaşım var ona muayneye götürecegim sag alt damagı şişmiş,kızarmış çok agrıyor birkaç gündür azı dişi çıkıcak zannedersem oda bir türlü çıkmamış zannedersem oradan sonra alışverişe gidicez geçen haftadada götürdüm ama kızım pembe convers istiyor bakalım ha birde vinnisli olucakmış artık barbilere takılmıyoruz hey allahım annem bana ne alsa onu giyerdim ama zamane çocukları kendileri begeniyor
güle güle cnm nereye gidyo kız uyumayamıcadın öp benim için