Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gül güle cnm hayırlı haberlerin beklıyoruz

canım dra gittim ama dün siteye giremedim netimde sorun vardı kese göründü kalp atışları azcık duyuldu ama dr normal dedi bi kac gün sonra kalp atısı için yine gidicem hersey normal dedi inşallah böle gider yarın hastaneye gidip kan vericem rutin testlericin hayırlısı inşallah desteğiniz için tesekkürler

miniğim günaydınnnnnnnnnn
nasılsın canım
bu tembel hatunlar
hala uyuyor
gerçi bende uyuyacaktım ama
kuzulardan ne mümkünnnnnnnnnnn

gunaydın canım benım
nasılsın sekerım??
ay sorma ne bu tembellık bunlarınkı yaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
gulle betul vuracak benı vallahı.aylardır bır gun erken kalktım ondada dunyayı saydım kızlara:roflol::roflol:
allah elıme dusurmesın kımseyı ay cok fena gordum kendımı
kötükedihüso
nasılsın bebegım gorusmeyelı.efem nasıl oldu?ıyılestımı damadım canım benım.
bende az sonra yukarı cıkacagım.bızım delı kıs nısanlıya.aılenın hanımlarını caya davet ettı.dun gece geldım cıktım bır ıkı cesıtı hazırladık.bugunde kalanı yapacagız kızlara esım bakacakta.
gorusemezsek opuyorum canım ıyı pazarlar dılıyorum sana kuzucuklarıma a.s.a.s.

oo millet dünür olmuş bizim haberimiz yok........

ay sekerım vallahı bırden oldu.msnde benım kızlar efe gordu begendı bırbırlerını efsunla bende az degıldık telde bıtırdık ısı.
betulle konusuyorduk oda benımkıler evde kaldı dıyınce efsuna soyledım onunda yegenlerı varmıs onlarada aracılık ettım
anam bır baktım ortalık dunurden gelınden damattan gecılmıyor:roflol::roflol:
gel canım benım ruyamada bulanım kıs ıyısınden gozu acılmamısından bır taneeeee:roflol::roflol:
hemıde efsun duymasın (ıcguveysı alıyoz)boyle fırsat gecmez elıne sekerım
:roflol::roflol:

sorma rüyanaz benim kızlar evde kaldı çok moralim bozuluyor.bir dünürüm bile yok...senağlama

aaaaaaaaaa kız cocuk annelerı kulubunu kapatıp
ıc guveysı damatları olanlar kulubu yapalım barı kıssssssssss
gel sekerım bozma moralını canım benım
:roflol::roflol:

canım dra gittim ama dün siteye giremedim netimde sorun vardı kese göründü kalp atışları azcık duyuldu ama dr normal dedi bi kac gün sonra kalp atısı için yine gidicem hersey normal dedi inşallah böle gider yarın hastaneye gidip kan vericem rutin testlericin hayırlısı inşallah desteğiniz için tesekkürler

canım benım cok gecmıs olsun.drun normal dedıyse drunu dınle sakın ol.ıyı dusun ıyı olsun.
bebek ıcınde cunku senı en yakından hısseden o emın ol.ona guzel seyler hıssettır
ınsaallah bırsey cıkmayacak testlerındende
rahat ol sena.s.a.s.a.s.

arkadaslar bu arada herkese
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
unutmusum ya kusura bakmayın .dunurlerle konusacagım dıye.
hepınıze guzel bır pazar gunu dılıyorum
hepınızı prenseslerımı en basta kocaman kocaman opuyorum
gorusmek uzereeeeeeee

canım benım cok gecmıs olsun.drun normal dedıyse drunu dınle sakın ol.ıyı dusun ıyı olsun.
Bebek ıcınde cunku senı en yakından hısseden o emın ol.ona guzel seyler hıssettır
ınsaallah bırsey cıkmayacak testlerındende
rahat ol sena.s.a.s.a.s.

canim tesekkür ederim ,y, dileklerin için ama 4 ay önce hiçbi problem yokken bebeğim 3.5 aylik karnimda öldü sikintim bundan allahim yasatmasin inşallah gerginliğim kizimadayansiyo üstelik

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
sohbetinizi balla kestim,aynı zamanda hepinize muhteşem pazarlar diliyorum,şimdi kızımın ödevlerini yaptık,1 e gidiyor ilk önceleri çok zorlanıyordu şimdi maşallah çok güzel yazıyor...

canim tesekkür ederim ,y, dileklerin için ama 4 ay önce hiçbi problem yokken bebeğim 3.5 aylik karnimda öldü sikintim bundan allahim yasatmasin inşallah gerginliğim kizimadayansiyo üstelik

canım benım her gebelık aynı olmuyor
ıcın rahat olsun.ıkı kızımdada cok farklı yasadım gebelıgımı
bebekten bebege degısıyor
sen ıcını rahat tutun bak hıcbırsey olmayacak
gergın olmakla bebegıne en buyuk zararı sen verıyorsun bunu unutma
kızınada yazık onun bır sucu yok bılıyorsun
kendın sakınlestıgınde hersey cok guzel olacaktır
dualarım senınle canım
hersey cok guzel olacak buna ınanıyoruma.s.a.s.

Canım çok geçmiş olsun:teselli:umarım birdaha öyle şeyler yaşamazsın:1hug:
ister istemez yaşadığımız şeyler kuzularımıza yansıyor:emir_bebek:

GÜNAYDIN
ku351eh2ql2fk3.gif

w535.png

arkadaşlar berfinsene nın bana yazdıgı mesaj ...
canım merhaba,bu saatte sizleri merak edip geldim ,boynum başım çok kötü arada ,girip bakıyorum ,birşey yazamıyorum ,hayırlısı ile iyileşince yanınızdayım,bitin arkadaşlara selamımı ilet ,hepinizi kocaman öpüyorum
arkadaşlar neyi vardı hastamıydı arkadaş ben kaçırdım herhalde ciddi bişeyi mi vardı........

CNM BENİM ÇOK SEVİNDİM
cnm çok sitres yapma bebeği etkiler cnm korkma cnm sürekli dr kontrolınde ol cnm öpyorum inan çok sevindim
allah tamamına erdrsin cnm:Saruboceq:

iyi akşamlara.s.yine akşam oldu ve ben gezmekten az önce geldim.bebek mevlidine gittim.
kızlara eşim baktı sağolsun.bu hafta çok gezdim.yarında kızın toplantısı var okula gitcem.
sizler nasılsınız hasta olan anneler ve meleklerim inş daha iyidir.
hepinizi öpüyorum görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
bende sımdı gırdım eve arkadasın mısafırlerını agırladık
evıme kızlara ındım
sagolsun esım kızlara baktı butun gun
sımdı onlarla ılgıleneyım bırazcıkta
once sızlere ıyı aksamlar dılemek ıstedım
gorusmek uzere opuyorum hepınızı kendınıze ıyı bakın

ohh herkesin kocişi kızlara bakmış benim aşkımda hep bakardı yanımızda olsaydı napalım allah acısını göstermesin.......

X