- 27 Temmuz 2008
- 1.316
- 0
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
gül güle cnm hayırlı haberlerin beklıyoruz
miniğim günaydınnnnnnnnnn
nasılsın canım
bu tembel hatunlar
hala uyuyor
gerçi bende uyuyacaktım ama
kuzulardan ne mümkünnnnnnnnnnn
herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnn iyi pazarlar minik ,efsunefe sabah sabah napıyonuz bakem siz burda..
oo millet dünür olmuş bizim haberimiz yok........
sorma rüyanaz benim kızlar evde kaldı çok moralim bozuluyor.bir dünürüm bile yok...senağlama
başım ağrıyo uyyamadım sizi ziyaret geldim
canım dra gittim ama dün siteye giremedim netimde sorun vardı kese göründü kalp atışları azcık duyuldu ama dr normal dedi bi kac gün sonra kalp atısı için yine gidicem hersey normal dedi inşallah böle gider yarın hastaneye gidip kan vericem rutin testlericin hayırlısı inşallah desteğiniz için tesekkürler
canım benım cok gecmıs olsun.drun normal dedıyse drunu dınle sakın ol.ıyı dusun ıyı olsun.
Bebek ıcınde cunku senı en yakından hısseden o emın ol.ona guzel seyler hıssettır
ınsaallah bırsey cıkmayacak testlerındende
rahat ol sena.s.a.s.a.s.
canim tesekkür ederim ,y, dileklerin için ama 4 ay önce hiçbi problem yokken bebeğim 3.5 aylik karnimda öldü sikintim bundan allahim yasatmasin inşallah gerginliğim kizimadayansiyo üstelik
canim tesekkür ederim ,y, dileklerin için ama 4 ay önce hiçbi problem yokken bebeğim 3.5 aylik karnimda öldü sikintim bundan allahim yasatmasin inşallah gerginliğim kizimadayansiyo üstelik
canım dra gittim ama dün siteye giremedim netimde sorun vardı kese göründü kalp atışları azcık duyuldu ama dr normal dedi bi kac gün sonra kalp atısı için yine gidicem hersey normal dedi inşallah böle gider yarın hastaneye gidip kan vericem rutin testlericin hayırlısı inşallah desteğiniz için tesekkürler