Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hayırlı cumalar çıtırlarımmmm,

Karne alan meleklerimi kutluyorummmm ve başarılarının devamını diliyorumm en kokulusundan sıkıştırıp öpsün anneleri benim için:KK12::KK12::KK16::KK16::KK16:
benim tatlı cadıların 2 side takdir getirdilerr pek mutlu ettiler bizi:KK9::KK9::KK9::KK9: inş hep böyle devam ederlerr,aslında bu karnelerde hep biz annelerinde payı var bunuda unutmamak lazımm:KK9::KK9::KK9:

rüyacım geçmiş olsun canımmm,meleğimide kutluyorumm,

miniğimmm mucukkk tatlımm elifimle nazımıda öp olur mu annesi,

mihribancım nasılsın canımmm,meleklerin nasıl karnelerinide alacaklar bugün kutluyorum meleklerimi öp annesi gül yanaklarındann:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi sayılırım dişim ağrıyor kaç gündür:KK5: onun dışında fena sayılmam canım
kızlarımda iyiler karneleride güzel geldi.dediğin gibi bizimde payımız var bu karnelerde:KK9:
senin meleklerinide kutluyorum canım aferin onlara:nazar:
bende öptüm seni ve meleklerini:KK16::KK16::KK16:

günaydın melek anneleri karneler alındı,maşallah bakıyorum karnelerin hepsi süper kutluyorum meleklerimi vede annelerini :KK9::KK9::KK9:
betülde taktir aldı 1 tanecik 4 ümüz var ona üzüldü ama ikinci dönemde düzeltcem anne diyo hayırlısı artık
mihrişim,ruyacım diş ağrısı varmış geçmiş olsun,benimde gitmem lazım aslında,çok ihmal ettim
ruyacım meleğinede geçmiş olsun,şimdi nasıl daha iyidir inş.
kamilem,miniğim sizler nasılsınız :KK70:

günaydın melek anneleri karneler alındı,maşallah bakıyorum karnelerin hepsi süper kutluyorum meleklerimi vede annelerini :KK9::KK9::KK9:
betülde taktir aldı 1 tanecik 4 ümüz var ona üzüldü ama ikinci dönemde düzeltcem anne diyo hayırlısı artık
mihrişim,ruyacım diş ağrısı varmış geçmiş olsun,benimde gitmem lazım aslında,çok ihmal ettim
ruyacım meleğinede geçmiş olsun,şimdi nasıl daha iyidir inş.
kamilem,miniğim sizler nasılsınız :KK70:

merhaba canım
senin kızını da maşallah annesi:nazar:
bizim meleklerin hepsi çok akıllı ne de olsa annelerine çekmişler değil mi:KK9:
öptüm canım:KK71:

selam canlarım nasılsınız bakalım şekerler?
rüyam canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzum
meleğimizide öp benim için anneciği
kamilem kuzum sanada geçmiş olsun
tüm meleklerimizi tebrik ediyorum canlarım
tatil keyfi yapıyor benim cadılarda bende sizlere bakayım dedim azcık dinleneyimde bugün yemeğimde yok:KK43:yemek yapacağım azcık pinekleyimde
herkesi öptüm şekercikler görüşmek üzere canlarım

merhaba şekerler
keyifler nasıl herkes iyidir umarım
bende temizlik yaptım biraz şimdi de azıcık dinleniyorum kk de:KK9:
kızlarda tv izliyorlar ama birazdan onlara ödev yaptıracağım.öğretmenleri her birine 2 kitap verdi çözülecek.hergün birkaç sayfa yaptırıyorum:97:
neyse öpüyorum hepiniziiii:KK16::KK16::KK16:

selam kizlar pek pc basina oturamiyorum bütün kuzulara karneleri hayirli olsun gecmisi okuyamadim herkesleri öpüyorum ...

iyi akşamlar herkeze,nasılsınız tatil nasıl gidiyo?
bizde herkez tatil modunda eşim de dahil:)1 haftalık senelik izninden kullanıyo (geçen seneden)
kızlar 2- 3 gündür moralim çok bozuktu ama bu sabah itibariyle kendime geldim
malum günüm gecikti çok endişelendim ama çok şükür bu sabah rahatladım
rabbim isteyen kullarına versin aratmasın,ama ben hiç hazır değilim bunu iyice anladım
bütün meleklerimi öpüyorum,annelerini de tabi :):KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi akşamlar herkeze,nasılsınız tatil nasıl gidiyo?
bizde herkez tatil modunda eşim de dahil:)1 haftalık senelik izninden kullanıyo (geçen seneden)
kızlar 2- 3 gündür moralim çok bozuktu ama bu sabah itibariyle kendime geldim
malum günüm gecikti çok endişelendim ama çok şükür bu sabah rahatladım
rabbim isteyen kullarına versin aratmasın,ama ben hiç hazır değilim bunu iyice anladım
bütün meleklerimi öpüyorum,annelerini de tabi :):KK9::KK9::KK9::KK9:

hadi gözünaydın o zaman canım:KK9::KK9:
ama aynı dediğin gibi oluyorum bende biraz gecikse telaşlanıyorum:26:
allah isteyenlere versin diyorum hep:KK31:bize yavrularımızı bağışlasın yeter
öptüm seni canım:KK16::KK16::KK16:

selam canlarım
oh oh maşaallah herkeste bir koşturmaca
biz tatilin başladığı gün ödevleri bitirdik 2 kitap matematik tek okumamız kaldı her gün 1er sayfa okuması lazım unutmamak için onu yapacağız ama şu ara malum koşturmacadan fırsat kalmıyor haftaya inşaallah onuda halledeceğiz herkeslere kolay gelsin
bilen canlarım biliyor durumları burda yazmayım yarından sonra bir süre off um:))en kısa sürede görüşmek üzere canlarım
herkesi çoook seviyorum gelinceye kadar kendinize vede topiğimize iyi bakın canlarım
meleklerimi vede sizleri çooooooooooookkkkkkkk çooooooookkkkkkk öptüm fıstıklarım
:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar şekerler
bende giremedim kaç gündür annem burdaydı misafirim vardı zamanım olmadı ama pek birşey de kaybetmemişim
kimseler gelmemiş nerdesiniz yahu:26:
neyse öptüm ve kaçtım ben byyyyy:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi geceler şekerler
nasılsınız bakalım canlarım
mihribanım muckkkk bebekim hadi allah kolaylık versin
arkadaşımdayımda sizlerede bir bakayım dedim
herkese iyi geceler diliyorum:KK16::KK16::KK16:

merhabalar herkeze iyi akşamlar diyeyim akşam olmak üzere :))
benim 2-3 gündür misafir,temizlik vs işlerim vardı yoğun günler geçirdim,
bugünde çarşıya çıktık annemle.
hala olcam ya inş.:emir_bebek: bebişimize ciciler aldık.1 ay kaldı hayırlısıyla yüzünü görmeye.
mihirim nasılsın canım,miniğim kolay gelsin canım sanada öpüyorum canlarım görüşmek üzere:90::90::90:

merhabalar herkeze iyi akşamlar diyeyim akşam olmak üzere :))
benim 2-3 gündür misafir,temizlik vs işlerim vardı yoğun günler geçirdim,
bugünde çarşıya çıktık annemle.
hala olcam ya inş.:emir_bebek: bebişimize ciciler aldık.1 ay kaldı hayırlısıyla yüzünü görmeye.
mihirim nasılsın canım,miniğim kolay gelsin canım sanada öpüyorum canlarım görüşmek üzere:90::90::90:

grip oldum canım çok fenayım dünden beri:KK5:bütün kemiklerim sızlıyor
hala olacakmışsın hayırlı olsun şimdiden canım
öptüm:KK16::KK16:

selam herkesciklere nabersiniz bakalim ben cok sükür hafta sonundn beri iyiyim iyi bakiyliyorum yatmiyorum artik bulantim var ama aradair onuda agzimi bos birakmiyorum geciyor bulantim bu gidisle 100 kiloyla gidecem doguma gibime geliyor :))) hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin mucukkkkk

grip oldum canım çok fenayım dünden beri:KK5:bütün kemiklerim sızlıyor
hala olacakmışsın hayırlı olsun şimdiden canım
öptüm:KK16::KK16:

geçmiş olsun canım,aman dr a git ihmal etme bu hastalık kolay kolay gitmek bilmiyo başka türlü.
teşekkürler canım, hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza.
bende öptüm canım allah şifa versin:KK9::KK9::KK9::KK9:

bu sabah betül ateşlendi dr a götürdüm ilaçlarını aldım şimdi iyi bi daha ateşlenmedi bakalım geceyide rahat geçirirsek bi daha ateşlenmez herhalde.

selam herkesciklere nabersiniz bakalim ben cok sükür hafta sonundn beri iyiyim iyi bakiyliyorum yatmiyorum artik bulantim var ama aradair onuda agzimi bos birakmiyorum geciyor bulantim bu gidisle 100 kiloyla gidecem doguma gibime geliyor :))) hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin mucukkkkk

hadi bakalım bulantılar da yavaş yavaş geçiyomuş,bakılıyormuşsun da hamileliğin tadını çıkar
o da başka bi güzel duygu.(her ne kadar sorunlu geçsede)
sen iyi olda,boş ver kiloyu,sonra verirsin.bende öptüm canım :KK9::KK9::KK9::KK9:

nabersiniz kuzularrrrrrrrrrrrrrr?
epey yoğunum arkadaşta kalmaya geldim pcyede ortak olam dedim pcm elimde geziyorum:)))
hepinizi çokkkkkkk öptüm şekerciklerimmm
kib görüşmek üzere

geçmiş olsun canım,aman dr a git ihmal etme bu hastalık kolay kolay gitmek bilmiyo başka türlü.
teşekkürler canım, hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza.
bende öptüm canım allah şifa versin:KK9::KK9::KK9::KK9:

bu sabah betül ateşlendi dr a götürdüm ilaçlarını aldım şimdi iyi bi daha ateşlenmedi bakalım geceyide rahat geçirirsek bi daha ateşlenmez herhalde.

hadi bakalım bulantılar da yavaş yavaş geçiyomuş,bakılıyormuşsun da hamileliğin tadını çıkar
o da başka bi güzel duygu.(her ne kadar sorunlu geçsede)
sen iyi olda,boş ver kiloyu,sonra verirsin.bende öptüm canım :KK9::KK9::KK9::KK9:

sağol canım.inan o kadar halsizim ki doktora bile gidecek gücüm yok
bugün biraz daha iyi sayılırım belki giderim :KK31:

X