- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.901
merhaba hanımlar
herkese keyifli birgün diliyorum ve öpüyorum
herkese keyifli birgün diliyorum ve öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkeze hayırlı cumalar
dün bebeğimizi çıkarmaya diye gittik ama önceki gece ateşi çıkmış tahlil yapmışlar orta dereceli iltihap çıkmış,
şimdi iltihap kuruyana kadar hastanede kalacak.1 hafta 10 günü bulabilirmiş.
çok hevesli gitmiştik ama elimiz boş döndük ,ne yapalım iyi olsun da varsın hastanede kalsın.
olsun canım yaa 1 haftadan birşey olmaz sağlığına kavuşsunda gerisi önemli değil
sizde 1 hafta sonra kucaklarsınız bebeğinizi
merhaba şekerler:80::80::80:
burda geceden beri çok fena fırtına var kızları bile okula ben götürdüm şimdi fırtına uçurur çocukları dedimbugün fazla işim yok azıcık pc keyfi yapıcam
öpüyorum hepinizi
evet canım bizde öyle diyoruz yeterki iyi olsun,biz uzak kalmaya razıyız
bizim burda fırtına olmasada rüzgar var.hava da çok soğudu yağmur ara ara yağıyo.yaz gibi kış geçirdik,azcık bu soğuğa kar yağsa da kış olduğunu anlasak:)
yap canım keyfini,hep iş hep iş nereye kadar bende öptüm canım seni ve meleklerini
banada akşama misafir gelecek akraba gelinleri,10 kadına 20 çocuk allah yardımcım olsun,sağ sağlım atlatırsam geceyi yarına gelirim topiğimize :)))
misafirelerin geldi mi canım 30 kişi de çokmuş :26:allah yardımcın olsun
galiba çok yoruldun topiğe gelemediğine göre
burası da bir yağmur bir güneş bir bulut gidiyo valla çok karışık bir hava var yani ama dün yaylaya çıktık en tepeye kar yağmıştı kızlar biraz oynadılar eğlendik ama çok soğuktu
slmlar bende 6aylık bı melek annesıyım
evet canım geldiler,ama bazı arkadaşlar 2 çocuktan birini getirmişler yinede 12-13 çocuk vardı.
büyüklerden korkmuyorum da çocuklarla ne konuştuğumuzu anlamıyoruz orası kötü oluyo.
baya yorulmuşum anca kendime geliyorum azcık ps keyfi yapayım hakkettim ama demi :)))
ohh ne güzel kar keyfi yapmışsınız biz de uludağa çıkarsak anca kar görürüz.oda biraz zor,her yaz çıkıyoruz ama kışın cesaret edemiyoruz.çocuklar kar a hasret tabi bizde
slmlar bende 6aylık bı melek annesıyım
canım zaten çocuklarla birşey anlaşılmıyor ki 3-4 tane çocuk biraraya geldi mi yetiyor ne sohbet edebiliyorsun ne de oturduğundan tad alabiliyorsun 12 çocuğu düşünemiyorum bile
bu arada uludağa çıkmaya neden cesaret edemiyorsunuz anlayamadım canım:44:
selam hoşgeldin canım,meleğini allah bağışlasın
allah bağışlasın meleğini canım
selam arkadaslar carsamba test yaptirdik bugün sonuc belli oldu dr herseyi iyi dedi ama kafasinin arkasindaki sislik yani suymus ve dr yinede ilerde bisey olabilir dedi gecebilirde demisti en basta
ama bir yandanda cok sevindim herseyi cok iyi diyince
haaaaaaaa bu arada bebegin cinsiyetide belli olmus erkek olabilirmis melisam cokkkkkkkkkkkk üzülecek yaaa bende melisa istiyor diye kiz olsun diyordum neyse saglikli olsunda önemli degil alisir prensesim benim icin yine dua edin insallah hersey normal gider
hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
umarım kolay ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım
tesekkür ederim canim herseyin basi saglik saglikli olsunda benim icin fark etmez ama melisa baya bir üzüldü ama sonra tamam digeri kiz olsun dedi :))
demek melisa 3. çocuğuda istiyor şimdiden siparişini vermiş yani