Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hayırlı cumalar :KK9:
evet ya mihriban yok kaç gündür işleri var herhelde inş. başka bi şey değildir.
kızlar akşam kübra ateşlendi derecyle ölçerken bi baktım 38 buçuk ve haladaha yükselmeye aynı hızla devam ediyo.sonucu görmeye dayanamam diye yarım bıraktım ölçmeyi ve hemen ateş düşürücü verip ıslak bezle başına eklem yerlerine koyduk baktık olmuyo hemen duşa soktuk eşimle.çok şükür sonra düştü.şimdi iyi okula salmadım tabi.birazdan dr a götüreyim antibiyotik içmeden geçmez malesef :KK43:((

slm herkese minigim iyiyim şeker napayım bildigin gibi işte sen nasılsın kuzum..
kübra betül tekrar geçmiş olsun cnm bencede bi götür sen doktora salgın var zaten...

Canım arkadaşlarım nasılsınız bakalımmmm,ben geldimmm, arkadaşları face görüyorum ama mihribancım seni çok özledimmmm nasılsın canımmmm meleklerimmm nasıl öp onları benim içinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyiyim canım kızlarda iyiler
sen nasılsın canım ben de özledim sizleri
çok ihmal ettiniz burayı artık hep bekliyoruz:KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın hayırlı cumalar :KK9:
evet ya mihriban yok kaç gündür işleri var herhelde inş. başka bi şey değildir.
kızlar akşam kübra ateşlendi derecyle ölçerken bi baktım 38 buçuk ve haladaha yükselmeye aynı hızla devam ediyo.sonucu görmeye dayanamam diye yarım bıraktım ölçmeyi ve hemen ateş düşürücü verip ıslak bezle başına eklem yerlerine koyduk baktık olmuyo hemen duşa soktuk eşimle.çok şükür sonra düştü.şimdi iyi okula salmadım tabi.birazdan dr a götüreyim antibiyotik içmeden geçmez malesef :KK43:((

betülcüm geçmiş olsun kızına canım

merhaba şekerler
3 gündür giremedim günüm vardı arkadaş çağırdı derken zamanım olmadı
birde cadılar oturuyorlar sıra bana da gelmiyor.bugün kaptım ama yine işim var çıkmam gerek
öptüm hepinizi:KK16::KK16::KK16:

günaydın iyi hafta sonları olsun hepinize:90:
betül kursa gitti,eşim ve kübra daha uyuyolar onlar kalkana kadar bi bakayım dedim.
mihribancım,ruyacım teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için:KK70:

dün dr a götürdüm kübrayı boğazlarında iltiap var dedi(zaten biliyodum ondan olduğunu)
antibiyotik verdi,bir kutu bitince ara vermeden gel yeniden yazcam bi kutu daha içcek dedi.
tamamen kurusun diyeymiş.bi daha ateşlenmedi maşallah.saatli içirmeye uğraşıyorum
kübraya şurup içirmek çooookk zor oluyo.:KK20:

merhaba şekerler
3 gündür giremedim günüm vardı arkadaş çağırdı derken zamanım olmadı
birde cadılar oturuyorlar sıra bana da gelmiyor.bugün kaptım ama yine işim var çıkmam gerek
öptüm hepinizi:KK16::KK16::KK16:

merhaba canım kaç gündür gelmeyince merak ettik seni :)
yoğun günler geçirmişsin,aman kötü bir şey olmasın da.
bende öptüm canım seni ve tatlı cadılarınıda :)))))) :KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
bugün hava güneşli olunca cadılarımı parka götürdüm biraz oynayıp geldik.şimdi de tv izliyorlar.bende kk ne bakınıyorum:KK6:
betülcüm tekrar geçmiş olsun kızına canım.kış geldi mi hastalık bitmiyo zaten
öpüyorum hepiniziiii:KK71::KK71::KK71::KK71:

iyi hafta sonları şekerlerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
mihribancım,rüyacım,kübra&bütülcüm,miniğimm mucukkkk, :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

not: son günlerde girmiş olanları yazdığım,yazmadığım arkadaşlarım alınmasınn sakınnn:44: sileride seviyorumm:KK16::KK16:

iyi hafta sonları şekerlerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
mihribancım,rüyacım,kübra&bütülcüm,miniğimm mucukkkk, :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

not: son günlerde girmiş olanları yazdığım,yazmadığım arkadaşlarım alınmasınn sakınnn:44: sileride seviyorumm:KK16::KK16:

ben nasil unutulurum ki zaten pek pc basinda kalamiyorum bütün gün bulantiyla geciyor :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: bana acimiyorsan bebise aci :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:

selam iyi pazarlar diliyorum nasilsiniz kizlar pek giremiyorum bütün günüm yatmakla geciyor nerdeyse yemekte yapamiyorum su bulantilarim azalsada kurtulsam:KK43:(( gecen hafta biraz kanamam vardi cuma dra gittim eskiden kalmis dedi ama olursa yine hafta sonu bak olmadi 1 hafta rapor yazdi ama cok sükür iyiyim simdi cok korktum bisey olacak bebise diye herkesleri kocaman öpyüorum muckkkk sekerler bye byeeee :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

günaydın yeni hafta hepimize sağlık,mutluluk,huzur getirsin :KK71:
nunuğum aman canım dikkat et sonradan üzülmeyesin.zor dönemdesin ama bi kaç ay sonra geçecek,inş. allah yardımcın olsun:KK70:

merhaba şekerler
burda buz gibi bir hava var 2 gündür iyiydi ama sabah bir fırtınayla uyandık
bu soğukta önce kızları okula bıraktım sonra da pazara gittim az önce geldim
bütün işlerim duruyor ama yoruldum valla pek halim de yok:KK24:
nunukçum dikkat et kendine canım ilk dönemler zor oluyor
öpüyorum hepinizi:KK16::KK16::KK16:

merhaba hanımlar
yine kaçaklar var miniğim kamile görünmüyorsunuz:44:
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüz kocamannnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar canlarım bugün gezmedeydim sabah bi çıktım akşam ancak geldim eve
bayadır uzak uzak gezmeye gitmemiştim,uzun zamandır görmediğim arkadaşımıda gördüm iyi geldi
ruyacım,mihrişim sizler nasılsınız,diğer arkadaşlardan gelen olmamış yine :KK43:(

X