Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar:80::80::80::80:
betülcüm iyi etmişsin canım insan evde otur oturda sıkılıyor:89: ama burda havalar çok soğuk bu aralar dışarıyada çıkılmıyor.öyle evdeyiz valla:KK31:
ev işi çocukların ödevleri yemek işi şu bu derken zaman geçiyor işte:KK6:
bugünde pek gelen olmamış
neyse öptüm hepinizi byyyyy:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar canlarım
bayadır gelemedim malum lüzumsuz işler müdürüyüm sanki memleket yönetiyorum yoğunluk bitmek bilmiyor valla 2 3 gündürde hasta salgın varmış ateş baş ağrısı karın ağrısı kusma derken bugün daha iyi
betülüm sizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzum
herkese iyi akşamlar görüşmek üzere canlarım

merhaba hanımlar:80::80::80::80:
betülcüm iyi etmişsin canım insan evde otur oturda sıkılıyor:89: ama burda havalar çok soğuk bu aralar dışarıyada çıkılmıyor.öyle evdeyiz valla:KK31:
ev işi çocukların ödevleri yemek işi şu bu derken zaman geçiyor işte:KK6:
bugünde pek gelen olmamış
neyse öptüm hepinizi byyyyy:KK16::KK16::KK16::KK16:

kış hava kapalı bide hep evde sıkılmıştım iyi geldi
bizim işimiz hiç bitmez hep aynı kısır döngü yap yap bide gözükse :KK43:(
bende öptüm seni ve meleklerini allaha emanet olun:KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi akşamlar canlarım
bayadır gelemedim malum lüzumsuz işler müdürüyüm sanki memleket yönetiyorum yoğunluk bitmek bilmiyor valla 2 3 gündürde hasta salgın varmış ateş baş ağrısı karın ağrısı kusma derken bugün daha iyi
betülüm sizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzum
herkese iyi akşamlar görüşmek üzere canlarım

evet ya sen nerelerdesin facede de gözükmüyon
geçmiş olsun canım,hasta olan kim anlayamadım ama allah şifa versin. inş. çabucak atlatır
görüşürüz canım öptüm kendine iyi bak:KK9::KK9:

**********Günaydın Cumamız Mübarek Olsun*********

Aişe radıyallahu anha'dan rivayet edildiğine göre:

“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”

Enes’den rivayet edildiğine göre:

“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.

“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.”

Ashab Efendilerimiz buyurdular ki:

Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur?

Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”

Allahumme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala âlihi ve ashâbihi ve sellim

merhaba hanımlar
cumanız mübarek olsun
sabah sinir bozucu bir haberle güne başladık şimdilik sorun düzeldi gibi ama benim içim yine de rahat değil:KK19:
neyse miniğim kim hasta bende anlayamadım ama geçmiş olsun diyorum bende
betülcüm doğru söylüyorsun canım yap et ev işi hep aynı hiç görünmüyor da:KK31:
öptüm hepinizi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba hanımlar
cumanız mübarek olsun
sabah sinir bozucu bir haberle güne başladık şimdilik sorun düzeldi gibi ama benim içim yine de rahat değil:KK19:
neyse miniğim kim hasta bende anlayamadım ama geçmiş olsun diyorum bende
betülcüm doğru söylüyorsun canım yap et ev işi hep aynı hiç görünmüyor da:KK31:
öptüm hepinizi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hayırdır canım nedir senin sinirlerini bozan :KK20:

herkeze hayırlı günler,hayırlı pazarlar :90:
evde yalnızım canım sıkılıyo,kızlar arkadaşlarına gittiler
eşim de dışarı çıktı,bende yalnız yalnız nette dolaşıyorum:))
eee sizler nerelerdesiniz kimseler yok :KK19:

Anne dışarıda alış-verişteydi.

İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.

Aslında bu pek de zor bir şey değildi.
...
Yavrucak halının üzerinde 'çayseti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor,arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi.

Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi.

Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.

Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.

Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.

Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

günaydınlar şekerler
güzel bir gün vede hafta diliyorum herkese canlarım benim.
elif hastaydı canlarım ama toparladı kendini benimde malum sebeplerden dolayı bu ara takılamıyorum:KK66:
inşaallah herşey bir yoluna girsinde uzun uzun takılıcam sınavlarımada az kaldı dersde yapmam lazım beni idare edin nisana kadar kuzular:KK43:bu sene şu dersleri vereyimde inşaallah yaza rahatlayım diyorum olmadı eylülde bütlere çalışacağımdan yazımda mahvolacak.
mihribanım canım arkadaşım kim kızdırdı seni bakem?boş ver bitanem herkes kendine eder sende kendine yazık etme üzülüp kırılıp hayatta hep üzülen olma üzmelerinede izin verme kimsenin.dünyaya bir dahamı gelicez be şeker yaş gidiyor işte sıkma güzel canını kuşummm
çok işlerim var yoğunum ceee diyip kaçıcam şekercikleri
kib görüşmek üzere muckkkkkkkkkk kocaman

hayırdır canım nedir senin sinirlerini bozan :KK20:

günaydınlar şekerler
güzel bir gün vede hafta diliyorum herkese canlarım benim.
elif hastaydı canlarım ama toparladı kendini benimde malum sebeplerden dolayı bu ara takılamıyorum:KK66:
inşaallah herşey bir yoluna girsinde uzun uzun takılıcam sınavlarımada az kaldı dersde yapmam lazım beni idare edin nisana kadar kuzular:KK43:bu sene şu dersleri vereyimde inşaallah yaza rahatlayım diyorum olmadı eylülde bütlere çalışacağımdan yazımda mahvolacak.
mihribanım canım arkadaşım kim kızdırdı seni bakem?boş ver bitanem herkes kendine eder sende kendine yazık etme üzülüp kırılıp hayatta hep üzülen olma üzmelerinede izin verme kimsenin.dünyaya bir dahamı gelicez be şeker yaş gidiyor işte sıkma güzel canını kuşummm
çok işlerim var yoğunum ceee diyip kaçıcam şekercikleri
kib görüşmek üzere muckkkkkkkkkk kocaman

kaynım ve eşim sinirlerimi zıplattılar hanımlar:KK47:
miniğim psikiyatr gibisin valla ilaç gibi geliyorsun adama:KK9:çok doğru söylüyorsun da canım bazen ne kadar umursamaz olayım desemde olmuyor işte:KK59:
sanırım yaş ilerledikçede pek sabrım kalmadı benim ama söylediklerin çok doğru :KK31:

kaynım ve eşim sinirlerimi zıplattılar hanımlar:KK47:
miniğim psikiyatr gibisin valla ilaç gibi geliyorsun adama:KK9:çok doğru söylüyorsun da canım bazen ne kadar umursamaz olayım desemde olmuyor işte:KK59:
sanırım yaş ilerledikçede pek sabrım kalmadı benim ama söylediklerin çok doğru :KK31:

:))))))İlahi mihribanım kız ne dedimde bu hatun bana psikopat diyoki diyorum:)))))
psikiyatr demişsin:)))
hep psikolog olmak isterdim hayat bu naparsın psikopat oldum:))))))))))diyorum ben kendime:))
şaka bir yana yaş ilerledikcede kaldırmıyor insan birde sürekli erkeklerin mallıklarını artık bünye kaldıramıyor ama yapacak bişey yok ya boşayıp kurtulacaz yada yola devam:))))))))))
boş ver kuzum ancak kendini üzdüğünle kalıyorsun kayışı kopar öyle gez bak nasılda kendileri yola geliyor ozaman:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bende yoğunum sinirliyim hatta manyağa bağladım geleni gideni oyasım var ama mutluyum bak yaşıyorum hala:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
herkesi kocaman:KK16::KK16::KK16:
karnelerede az kaldı hadi bakalım şekerler meleklerimi kocaman öptüm canlarım
hayırlı karneler olsun inşaallah

:))))))İlahi mihribanım kız ne dedimde bu hatun bana psikopat diyoki diyorum:)))))
psikiyatr demişsin:)))
hep psikolog olmak isterdim hayat bu naparsın psikopat oldum:))))))))))diyorum ben kendime:))
şaka bir yana yaş ilerledikcede kaldırmıyor insan birde sürekli erkeklerin mallıklarını artık bünye kaldıramıyor ama yapacak bişey yok ya boşayıp kurtulacaz yada yola devam:))))))))))
boş ver kuzum ancak kendini üzdüğünle kalıyorsun kayışı kopar öyle gez bak nasılda kendileri yola geliyor ozaman:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bende yoğunum sinirliyim hatta manyağa bağladım geleni gideni oyasım var ama mutluyum bak yaşıyorum hala:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
herkesi kocaman:KK16::KK16::KK16:
karnelerede az kaldı hadi bakalım şekerler meleklerimi kocaman öptüm canlarım
hayırlı karneler olsun inşaallah

allah seni kız ben sana hiç psikopat dermiyim:KK9:ilaç gibisin diyorum ben sana canım:KK71:
moral veriyorsun insana:KK34:
sana da kolaylıklar diliyorum canım
öptüm:KK16::KK16::KK16:

allah seni kız ben sana hiç psikopat dermiyim:KK9:ilaç gibisin diyorum ben sana canım:KK71:
moral veriyorsun insana:KK34:
sana da kolaylıklar diliyorum canım
öptüm:KK16::KK16::KK16:

sağol bitanem sağol valla sizde bana ilaç gibi geliyorsunuz
çok şanslı vede mutluyum sizler gibi arkadaşlarım olduğu için
mersi kuzum:KK66:
bugün karne telaşımız var kuzucuğum ilk karnesini alacak içi içine sığmıyor sabah anne karne alacağım diyerek gitti:KK1::KK1::KK1:
bende öğlen olmadan okula gideceğim bakalım yanında olayım şekerciğimin kitap defterlerimizi toplayım:KK66:
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
meleklerimide tebrik ediyorum benim için öpün annecikleri onları gül yanaklarından :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sizleride tebrik ediyorum meleklerin karnesinin yarısıda bizim hakkımız demi ama:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

günaydın herkese kızlar ugramayalı nasılsınız bakalım ben dişçiyle ugraşıyorum dişlerime doldu yaptırıyorum bugun 2 tane daha yaptırdım yeni geldim dudaklarım falan uyuşuk üff ne zor işmiş ya...
kızım karne aldı bu aradagittik beraber aldık bugun maşallah kuzuma pek güsel karnesi ögretmeni de çok memnun bi beslenmesinden memnun degil sürekli yemek seçiyo...kaç gündür ateşi vardı vardı malum havalardan hastalık kapıolar onunla ugraştım sizde ne var ne yok...

sağol bitanem sağol valla sizde bana ilaç gibi geliyorsunuz
çok şanslı vede mutluyum sizler gibi arkadaşlarım olduğu için
mersi kuzum:KK66:
bugün karne telaşımız var kuzucuğum ilk karnesini alacak içi içine sığmıyor sabah anne karne alacağım diyerek gitti:KK1::KK1::KK1:
bende öğlen olmadan okula gideceğim bakalım yanında olayım şekerciğimin kitap defterlerimizi toplayım:KK66:
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
meleklerimide tebrik ediyorum benim için öpün annecikleri onları gül yanaklarından :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sizleride tebrik ediyorum meleklerin karnesinin yarısıda bizim hakkımız demi ama:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

günaydın herkese kızlar ugramayalı nasılsınız bakalım ben dişçiyle ugraşıyorum dişlerime doldu yaptırıyorum bugun 2 tane daha yaptırdım yeni geldim dudaklarım falan uyuşuk üff ne zor işmiş ya...
kızım karne aldı bu aradagittik beraber aldık bugun maşallah kuzuma pek güsel karnesi ögretmeni de çok memnun bi beslenmesinden memnun degil sürekli yemek seçiyo...kaç gündür ateşi vardı vardı malum havalardan hastalık kapıolar onunla ugraştım sizde ne var ne yok...

merhaba şekerler:80::80::80:
miniğim bizimde karne heyecanımız var 1 saat sonra gelecekler cadılar
gerçi notları biliyorum ama yine de heyecanlıyız tabi:KK9::KK9:
rüyacım sanada geçmiş olsun canım
benim dişte kaç gündür hafiften ağrıyor banada dişçi yolu görünüyor gibi:KK5:
kızını da tebrik ederim canım
ayrıca bugün karne alacak tüm meleklerimizi kutluyorum ve öpüyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hayırlı cumalar çıtırlarımmmm,

Karne alan meleklerimi kutluyorummmm ve başarılarının devamını diliyorumm en kokulusundan sıkıştırıp öpsün anneleri benim için:KK12::KK12::KK16::KK16::KK16:
benim tatlı cadıların 2 side takdir getirdilerr pek mutlu ettiler bizi:KK9::KK9::KK9::KK9: inş hep böyle devam ederlerr,aslında bu karnelerde hep biz annelerinde payı var bunuda unutmamak lazımm:KK9::KK9::KK9:

rüyacım geçmiş olsun canımmm,meleğimide kutluyorumm,

miniğimmm mucukkk tatlımm elifimle nazımıda öp olur mu annesi,

mihribancım nasılsın canımmm,meleklerin nasıl karnelerinide alacaklar bugün kutluyorum meleklerimi öp annesi gül yanaklarındann:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba şekerler:80::80::80:
miniğim bizimde karne heyecanımız var 1 saat sonra gelecekler cadılar
gerçi notları biliyorum ama yine de heyecanlıyız tabi:KK9::KK9:
rüyacım sanada geçmiş olsun canım
benim dişte kaç gündür hafiften ağrıyor banada dişçi yolu görünüyor gibi:KK5:
kızını da tebrik ederim canım
ayrıca bugün karne alacak tüm meleklerimizi kutluyorum ve öpüyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
canım tşk ederiz sen de bekleme git sonra daha büyük agrılar olmadan canım geçmiş olsun sanada...........
hayırlı cumalar çıtırlarımmmm,

Karne alan meleklerimi kutluyorummmm ve başarılarının devamını diliyorumm en kokulusundan sıkıştırıp öpsün anneleri benim için:KK12::KK12::KK16::KK16::KK16:
benim tatlı cadıların 2 side takdir getirdilerr pek mutlu ettiler bizi:KK9::KK9::KK9::KK9: inş hep böyle devam ederlerr,aslında bu karnelerde hep biz annelerinde payı var bunuda unutmamak lazımm:KK9::KK9::KK9:

rüyacım geçmiş olsun canımmm,meleğimide kutluyorumm,

miniğimmm mucukkk tatlımm elifimle nazımıda öp olur mu annesi,

mihribancım nasılsın canımmm,meleklerin nasıl karnelerinide alacaklar bugün kutluyorum meleklerimi öp annesi gül yanaklarındann:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
tşkler canım bende senin kuzularını tebrik ederim mucuxxx

X