- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.801
merhaba ama yine kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb tatlım tşkler amin...gözünaydın canım allah uzun sağlıklı ömür versin oğluşunuza
bu arada hoşgeldin canım
hb minigim tşkler canım amin...mihribanım selam canımcığım verelim şekerciğim ceza bu cadılara:))
nunukum hadi canım hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucuğum merakla
rüyam canım hoşgeldin oğluşunuzuda rabbim sağlık sıhhat uzun ömürlerle siz sevdiklerinize bağışlasın inşaallah
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım yarın işlerim var giremeyebilirim o yüzden herkese güzel bir hafta diliyorum şekerlerrr
meleklerimi vede sizleri
merhabalar uzuuuuuuuunnnn bir aradan sonra ben geldim,mihrişim kuzum nasılsın canım
diğer arkadaşların çoğunu facede görüyorum onun için burayı unutmuşum
hem site değişince çok yabancı geldi pek giresim gelmiyo ama bundan sonra uğrarım arada.
mihrişim sanada açalım bir face hesabı ordanda görüşürüz.
ruyacım gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün
tesekkür ederim canim carsamba dr randevum var bakalim ozaman haber ederim sizlerre :)))hadi gözünaydın canım çok sevindim
sonucu bize de bildir merakta bırakma bizi olur mu
hosgeldin canim haydi gözün aydin allah anali babali saglikbüyütmek nasip etsin canimslm kızlar herkese ben döndüm çok iyiyim nur topu gibi bi oğluşumuz oldu sizler napıosunuz nasılsınız...
mihribanım selam canımcığım verelim şekerciğim ceza bu cadılara:))
nunukum hadi canım hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucuğum merakla
rüyam canım hoşgeldin oğluşunuzuda rabbim sağlık sıhhat uzun ömürlerle siz sevdiklerinize bağışlasın inşaallah
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım yarın işlerim var giremeyebilirim o yüzden herkese güzel bir hafta diliyorum şekerlerrr
meleklerimi vede sizleri
selam melek anneleri,mihrişim kimseler gelmiyo diye haklı olarak sende uğramamışsın topiğe.
benim çok işim var azcık dinleneyim diye oturdum ps başına.yarın misafirim gelcek,temizlik,tatlı,börek vs. halletmeye çalışıyorum.
bu aralar iyi misafir ağırlıyorum 1- 2 posta gelcek misafirlerim daha var sonra atcam kendimi dışarı inşallah.
merhaba şekerler:81::81::81::81:
betülcüm hoşgeldin canım face benim pek hoşuma gitmiyor burayı daha çok seviyorum.hepimiz burda buluşalım canım olur mu
bugün pazarım vardı oraya gittim geldim kuaföre gittim derken ancak şimdi zamanım oldu girmeye
yoksa unutmuyorum ben topiği hergün uğramaya çalışıyorum
öpüyorum hepiniziiii
tşkler canım saol aminnn...tesekkür ederim canim carsamba dr randevum var bakalim ozaman haber ederim sizlerre :)))
hosgeldin canim haydi gözün aydin allah anali babali saglikbüyütmek nasip etsin canim
merakli bacum benim hayirlisi olsun haber ederim canim :)))
selam canim kolay gelsin hadi bakalim kosusturmacan cabuk biter insallah herzamanki gibi olalim artik
herkesleri öpüyorum koooocaman mckkkkkkkkkkkk
Canım arkadaşlarım nasılsınız bakalımmmm,ben geldimmm, arkadaşları face görüyorum ama mihribancım seni çok özledimmmm nasılsın canımmmm meleklerimmm nasıl öp onları benim içinn