Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihribanım selam canımcığım verelim şekerciğim ceza bu cadılara:))
nunukum hadi canım hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucuğum merakla
rüyam canım hoşgeldin oğluşunuzuda rabbim sağlık sıhhat uzun ömürlerle siz sevdiklerinize bağışlasın inşaallah
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım yarın işlerim var giremeyebilirim o yüzden herkese güzel bir hafta diliyorum şekerlerrr
meleklerimi vede sizleri :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhabalar uzuuuuuuuunnnn bir aradan sonra ben geldim,mihrişim kuzum nasılsın canım :KK16:
diğer arkadaşların çoğunu facede görüyorum onun için burayı unutmuşum :KK17:
hem site değişince çok yabancı geldi pek giresim gelmiyo ama bundan sonra uğrarım arada.
mihrişim sanada açalım bir face hesabı ordanda görüşürüz.
ruyacım gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün:nazar::emir_bebek:

gözünaydın canım allah uzun sağlıklı ömür versin oğluşunuza:emir_bebek:
bu arada hoşgeldin canım
hb tatlım tşkler amin...

nunukum hadi canım hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucuğum merakla
rüyam canım hoşgeldin oğluşunuzuda rabbim sağlık sıhhat uzun ömürlerle siz sevdiklerinize bağışlasın inşaallah
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım yarın işlerim var giremeyebilirim o yüzden herkese güzel bir hafta diliyorum şekerlerrr
hb minigim tşkler canım amin...
merhabalar uzuuuuuuuunnnn bir aradan sonra ben geldim,mihrişim kuzum nasılsın canım :KK16:
diğer arkadaşların çoğunu facede görüyorum onun için burayı unutmuşum :KK17:
hem site değişince çok yabancı geldi pek giresim gelmiyo ama bundan sonra uğrarım arada.
mihrişim sanada açalım bir face hesabı ordanda görüşürüz.
ruyacım gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün:nazar::emir_bebek:

saol cnm tşkler sende hg...bende degiştiginden beri pek ugramıorum ya alışamadım yeni haline...

selam melek anneleri,mihrişim kimseler gelmiyo diye haklı olarak sende uğramamışsın topiğe.
benim çok işim var azcık dinleneyim diye oturdum ps başına.yarın misafirim gelcek,temizlik,tatlı,börek vs. halletmeye çalışıyorum.
bu aralar iyi misafir ağırlıyorum 1- 2 posta gelcek misafirlerim daha var sonra atcam kendimi dışarı inşallah.:KK4::KK4::KK4:

hadi gözünaydın canım çok sevindim:KK24::KK24::KK49:
sonucu bize de bildir merakta bırakma bizi olur mu:KK34:
tesekkür ederim canim carsamba dr randevum var bakalim ozaman haber ederim sizlerre :)))

slm kızlar herkese ben döndüm çok iyiyim nur topu gibi bi oğluşumuz oldu sizler napıosunuz nasılsınız...
hosgeldin canim haydi gözün aydin allah anali babali saglikbüyütmek nasip etsin canim

merakli bacum benim hayirlisi olsun haber ederim canim :)))

selam melek anneleri,mihrişim kimseler gelmiyo diye haklı olarak sende uğramamışsın topiğe.
benim çok işim var azcık dinleneyim diye oturdum ps başına.yarın misafirim gelcek,temizlik,tatlı,börek vs. halletmeye çalışıyorum.
bu aralar iyi misafir ağırlıyorum 1- 2 posta gelcek misafirlerim daha var sonra atcam kendimi dışarı inşallah.:KK4::KK4::KK4:

selam canim kolay gelsin hadi bakalim kosusturmacan cabuk biter insallah herzamanki gibi olalim artik
herkesleri öpüyorum koooocaman mckkkkkkkkkkkk :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

merhaba şekerler:81::81::81::81:
betülcüm hoşgeldin canım face benim pek hoşuma gitmiyor burayı daha çok seviyorum.hepimiz burda buluşalım canım olur mu:KK34:
bugün pazarım vardı oraya gittim geldim kuaföre gittim derken ancak şimdi zamanım oldu girmeye
yoksa unutmuyorum ben topiği hergün uğramaya çalışıyorum:KK9:
öpüyorum hepiniziiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba şekerler:81::81::81::81:
betülcüm hoşgeldin canım face benim pek hoşuma gitmiyor burayı daha çok seviyorum.hepimiz burda buluşalım canım olur mu:KK34:
bugün pazarım vardı oraya gittim geldim kuaföre gittim derken ancak şimdi zamanım oldu girmeye
yoksa unutmuyorum ben topiği hergün uğramaya çalışıyorum:KK9:
öpüyorum hepiniziiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşbuldum canım:KK3: başta bende pek sevmiyodum ama şimdi alıştım ilk oraya bakıyorum.:KK64:
tamam canım bundan sonra burayı ihmal etmicem:KK9:
inş eski hareketli günlerimize döneriz en yakın zamanda:KK64:

tesekkür ederim canim carsamba dr randevum var bakalim ozaman haber ederim sizlerre :)))

hosgeldin canim haydi gözün aydin allah anali babali saglikbüyütmek nasip etsin canim

merakli bacum benim hayirlisi olsun haber ederim canim :)))

selam canim kolay gelsin hadi bakalim kosusturmacan cabuk biter insallah herzamanki gibi olalim artik
herkesleri öpüyorum koooocaman mckkkkkkkkkkkk :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:
tşkler canım saol aminnn...
günaydın kızlar herkese...

selam canlarım nasılsınız bakalım şekerlerr
kaçaklar dökülmüş bakıyorumda
:))
mihribanım sevilmemi kısss gel özel grubumuzda var burdaki cadılarla ordayız topluca sohbetimiz var sadece bizim gördüğümüz:))
burayıda unutmayın ama şekerler yaa mihribanımın dediği gibi
hadi herkesi muck canlarım görüşmek üzere meleklerimi vede sizleri:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba şekerler
bugün tembellik yapıyorum geç uyandım iş güç hepsi duruyor pc nin başına geçtim:KK31:işleri kim yapacaksa artık:KK24:
herkese keyifli birgün diliyorum
öpüldünüzzzz:KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar canlarım,bugün hem gündüz hem gece misafir ağarladım baya yoruldum
yarın hiç bir iş yapmıcam sadece keyif yapcam.(inş.bi iş çıkmaz)
ama kübra biraz rahatsız burnu akıyo ses çatallandı zorla şurup içirdik ağrı kesici,
grip şurubu da veremiyorum,havale ilacı verdiğim için.dr verme dedi.
yarın okula göndermicem büyük ihtimalle.neyse fazla uzattım ben azcık dinleneyim
hepinize hayırlı geceler :90::90::90:

günaydın herkese keyifli bir gün diliyorum...betülüm geçmiş olsun canım kızına tez zamanda iyileşiverir inşallah..

günaydın melek anneleri :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ruyacım sağolasın canım,bugün göndermedim okula dinlensin evde
şimdi komşuculuk oynuyoruz,çadır yaptık çarşaflardan:)))

Canım arkadaşlarım nasılsınız bakalımmmm,ben geldimmm, arkadaşları face görüyorum ama mihribancım seni çok özledimmmm nasılsın canımmmm meleklerimmm nasıl öp onları benim içinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım arkadaşlarım nasılsınız bakalımmmm,ben geldimmm, arkadaşları face görüyorum ama mihribancım seni çok özledimmmm nasılsın canımmmm meleklerimmm nasıl öp onları benim içinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin canımmm,burayı çok ihmal ettik mihrişim çok yalnız kaldı :KK43:(((((((
ben artık uğramaya çalışıyorum,eskisi gibi şenlendirelim topiğimizi hepberaber:KK64::KK64:

betülüm kübram kuzum geçmiş olsun canım benim:)))bu arada gerçek isminle yazmışım sonra farkettim betülüm kübram diye kıvırdım:))))kurtardım seni
rüyam kuzum nabersin bebekkkk?
kamilemmm muckkkk şekerciğim
mihribanımmm kuzummmmmmm zorla senide katacaz face alemine sanırım
ama burayıda unutmayalım yaa tanışma sebebimiz burası ama nankörlük etmeyin leynnnnnnnnnn:KK47::KK47::KK47::KK47:
sabahtan market işini hallettim dünden patlıcan biber kavurma gibi yapmıştım yiyen olmadı bende ne yapayım dökülürmü hamur yoğurdum içli gözleme haline getirdik o şekilde kakalayacam akşama ve kuzum okuldan gelince yemek saatine:KK60::KK60::KK60:
bazen kendimden korkuyorum ne fena karuyum ben diye :KK60::KK60::KK60:
herkesi muckk şekerlerrrrrr kib görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmm

günaydınlar şekerlerrrrrrr
güzel bir gün diliyorum
hayırlı cumalar arkadaşlar
ama nerdesiniz bakayım sizler:KK43:(
mihribanım sen nerdesin kuzum sen gelmemezlik yapmazdın yoğunsun sanırım
kolay gelsin herkese canlarım
meleklerimide kocaman öpüyorum şekerler
bugün öğleden sonra toplantı var oraya gidip gitmemek arasında kararsız kaldım.gideyimde accık ruhumu okşatayım geleyim diyorum ama bakalım karar veririm öğlene kadar heralde
tatilede az kaldı hadi bakalım karneler gelicek allahh çok heyecanlıyım nede olsa ilk karnemiz olucak:KK66:
herkesi çook çokk öptüm şekerler kib

X