- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.781
amin miniğim aminherkese öncelikle günaydınlar,
hayırlı cumalar,
yeni yılın sağlık mutluluk huzur vede her seneki dileğimiz bizlere büyük ikramiye vede yardımcı alma parası vermesi dileğiyle nice senelere şekerlerrrrrrr...
öğleden sonra okuldaki partiye gideceğim gelincede evde koşturacağım akşama gelirim
muckkk sizleri seviyorum canlarım
meleklerime yeni yıl herşeyin en güzelini vede hayırlısını getirmesi dileğiyle teyzelerinden kucak dolusu sevgilerrrrr
selamlar...
cumanız mübarek olsun canlarım...
3 gündür başımın ağrısından ölüyorum oğlum hasta olunca 1 haftadır uykusuzum ondan herhalde ağrı kesici içmeye bıktım ama hiç geçmiyor kesicem kafamı sonunda
miniğim duaların için amiiiiinnnn diyorum ben kendime yardımcı falanda istemiyorum sadece ikramiyeden istediğim evi alabilmek için paramızın üzerini tamamlayacak kadar para çıksın yeter razıyım...
hepinizi öpüyorum...
aaa kimler gelmiş kaçak bulundu:)))))
nabersin kıs nerelerdesin sen?yaşıyonmu?
belinayım canım en kısa sürede düzelir inşaallah kuzum böyle büyüyorlar napalım allah daha büyük dert vermesinde
herkesi çok çok muckkk canlarım küçük cadım kek istedi kahvaltı yapmadık daha pişireyimde karnımızı doyuralım işlerimde yok ders yaptım birazda oturayım az daha çalışayım dinleneyim sonra kuzum gelene kadar
meleklerimi kocaman muckkkkkkkkkkkkkk şekerler
selam kizlar nabersiniz ne zamandir pek giremiyorum ama bugün iki dk ugrayim dedim.
bugün test yaptim pozitif cikti ama dra gitmem gerek en yakin zamanda.
test yanlis cikarsa elaleme razil olmayim diye simdilik sizden baskalarina demiyorum :))
slm kızlar herkese ben döndüm çok iyiyim nur topu gibi bi oğluşumuz oldu sizler napıosunuz nasılsınız...