Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese öncelikle günaydınlar,
hayırlı cumalar,
yeni yılın sağlık mutluluk huzur vede her seneki dileğimiz bizlere büyük ikramiye vede yardımcı alma parası vermesi dileğiyle nice senelere şekerlerrrrrrr...
öğleden sonra okuldaki partiye gideceğim gelincede evde koşturacağım akşama gelirim
muckkk sizleri seviyorum canlarım
meleklerime yeni yıl herşeyin en güzelini vede hayırlısını getirmesi dileğiyle teyzelerinden kucak dolusu sevgilerrrrr

selamlar...
cumanız mübarek olsun canlarım...
3 gündür başımın ağrısından ölüyorum oğlum hasta olunca 1 haftadır uykusuzum ondan herhalde ağrı kesici içmeye bıktım ama hiç geçmiyor kesicem kafamı sonunda
miniğim duaların için amiiiiinnnn diyorum ben kendime yardımcı falanda istemiyorum sadece ikramiyeden istediğim evi alabilmek için paramızın üzerini tamamlayacak kadar para çıksın yeter razıyım...
hepinizi öpüyorum...

amin miniğim amin
bende aynen katılıyorum güzel dileklerine
yardımcıyı da istiyorum sözün aklımda unutmadım

geçmiş olsun sana canım
benimde bugün boğazım ağrıyor grip olucam galiba
yeni yılı hasta karşılıcam şansımız işte

merhaba şekerler:79::79:
cumanız mübarek olsun
bir yıl daha bitti bir yaş daha aldık:97:
yeni yılın hepimize sağlık huzur ve biraz da para getirmesini diliyorum
meleklerimide sizleride çok öpüyorum

iyi aksamlar kizlar zamanim az herkesin yeni yilini simdisen kutluyorum herkeslere mutlu güzel ve huzurlu sene diliyorum :)))

belinayım canım geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine oğluşumuzuda çok öptüm söyle ona büyüsün artık da senide rahat bıraksın biraz yaa:)
mihribanım sağolasın şekerciğim unutma kuzum unutma aklımda benimde bu sene bir halt yok amorti bilem(
seneye inşaallahhhh ee insan umut ettiği sürece yaşarmış napalım bizim katyana accık bekleyecek :)))))))))))
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım herkesi çok çok öpüyorum burda yazamayacağım ama pek yoğunum msnde falan denk gelirsek anlatırım derslere asılıyorum ev işi gücü bıraktım sabahtan kuzum gelene kadar ders yapıyorum kafamda meşgul herkesi muckkkkkkkk
görüşmek üzere canlarım
meleklerimide kocaman

günaydınnnn melek anneleri belinayım geçmiş olsun bizim sıpada hasta malum kış geldi ya hastalık heç bitmezbu arada hepinizi öpüyorum en salyalısından dikkattttt tribal enfeksiyon içeriyor

teşekkürler kızlar...geçen hafta 6 tane iğne yedi banamısın demedi iğneler, bugün yine gittik hava verildi yine tekrar antibiyotik şurup verdi bakalım nasıl olacak.begümde hasta onuda götürdüm bugün bende aynen aile boyu hastayız bu sene...mentalistim seninde oğluna geçmiş olsun canım...miniğim ne zaman büyüyecek te bende rahat edicem merak ediyorum aslında çok sakin kendi halinde bir çocuk nankörlük yapmıyayım sadece hastayken uğraşıyorum...hepinizi öpüyorum...

aaa kimler gelmiş kaçak bulundu:)))))
nabersin kıs nerelerdesin sen?yaşıyonmu?
belinayım canım en kısa sürede düzelir inşaallah kuzum böyle büyüyorlar napalım allah daha büyük dert vermesinde
herkesi çok çok muckkk canlarım küçük cadım kek istedi kahvaltı yapmadık daha pişireyimde karnımızı doyuralım işlerimde yok ders yaptım birazda oturayım az daha çalışayım dinleneyim sonra kuzum gelene kadar
meleklerimi kocaman muckkkkkkkkkkkkkk şekerler

ben hep kk dayım ki oyun kulübünde takılıyorum sende gel azcuk uçur kafayı minikim sen nasılsın kuzular nasıl :82::82::82:

merhaba şekerler nasılsınız:80::80::80:
hastalarımıza çok geçmiş olsun
miniğim yine yoğunsun kolay gelsin sana canım
bize de amorti bile yok yardımcı için bir sene daha mı bekliyecez yani:89:
bende bugün dip bucak evi süpürdüm sildim.yemek yapacağım daha kaçtım şekerler byyyy

günaydınlar şekerlerrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
mihribanım valla sorma kuzum yaaaa yoğun yorgun vede hala amortisiz yaşamaya devam:))
seneye inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba şekerler
bir ben bir de sen varsın topikte miniğim:97:
diğerleri kaçak ceza ver gelmeyenlere canım
bende kızlarımı bekliyorum bir bakıyım dedim
öptüm ve kaçtım

selam kizlar nabersiniz ne zamandir pek giremiyorum ama bugün iki dk ugrayim dedim.
bugün test yaptim pozitif cikti ama dra gitmem gerek en yakin zamanda.
test yanlis cikarsa elaleme razil olmayim diye simdilik sizden baskalarina demiyorum :))

hadi gözünaydın canım çok sevindim
sonucu bize de bildir merakta bırakma bizi olur mu

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
burda yağmurlu kapalı bir hava var insanı bunaltıyor
cumanız mübarek olsun
öpüldünüzzzz

slm kızlar herkese ben döndüm çok iyiyim nur topu gibi bi oğluşumuz oldu sizler napıosunuz nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…