Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
buz gibi bir hava var burda rüzgarda esiyor.kızlar okula gittiler küçük cadımla kaldım evde
miniğim kolay gelsin sana canım
nunukçum paylaşımın için teşekkürler gerçekten faydalı bilgiler var içinde.her anna baba okumalı bence bunu
öpüyorum sizi byyyyy

nunukum mersi canım aydınlatıcı paylaşımından dolayı bebekim
nasılsın bakalım şekerciğimmmmm
mihribanım selam kuzum senden naber?herkese güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum canlarım
2 gündür koşturmacadan tüm gün evde yoktum
elifime dün aşı yaptılar okulda az önce az kolum acıyı diyerek geldi bizim yatağa sızdı uyanmışken sizlere bakayım dedim uykumu alımışım giremezsem pazartesiye kadar herkesi şekerlerrrr
meleklerimide kocamann

günaydınlar şekerlerrrr
gününüz aydın olsun inşaallah canlarımmm
dün yoğundum kızın okul dolapları falan çok şükür yapıldı okul başında istediklerini götürdük yerleştirdim derken öğlen yemeği koymamıştım yemeğe götürdüm cuma aşı olmuşlardı tetanoz aşısı olan aşı sol kolu davul gibi şişirdi birde solak elif hafta sonu ödev falan derken kol baya şişmiş taşıyamaz diye ben götürdüm eşyalarını eve geldim koştur koştur yemek vs derken bugünede accık bir işlerim var sonrasında ödev başı yapmam lazım 3 4 gündür program dışına çıktım konular birikiyo sınava mahvolacam
sizlerde iyisiniz inşaallah
meleklerimi çok çok öpüyor güzel bir gün diliyorum canlarım
hepiciğinizi kocamannn muckkkkkkkkkkkk

merhaba hanımlar
rüyacım aynen öyle topik terkedildi valla nerdeyse bu hatunlar herkes çok yoğun sanırım
miniğim sen nasılsın canım
öptüm herkesi

slm kızlar nasılsınız valla ben süperim bugun amasyaya gidiyorum akşam çıkıcaz yola annişkomla geçircem yeni yılda kardeşlerimle beraber olcam onlarla giricem çok mutluyum 15 ocaga kadar gelmeme herhalde kızkardeşimde doğum yapcak ya hepinizi öpüyorum kocaman şimdiden herkese iyi seneler....hoşçakalın....

sanada iyi seneler canım
iyi gezmelerde aynı zamanda
biz evde oluruz yeni yılda büyük ihtimalle çocuklarımla ve eşimle birlikte küçük çaplı bir kutlama yaparız artık

selamlar kızlar...vallahi burayı unuttuk artıkbirkaç kere girmeyi denedim sitede sorun vardı vazgeçtim mihribanım iyi bak topiğe canım...hepinizi öpüyorum...iyi geceler...

selam kizlar nasilsiniz nabersiniz bakalim ya giremedim kac gündür
esim ve melisa da evde artik 2 hafta yilbasi tatili bugünde melisanin odasini boyadik
en kisa zamandada yatagini almaya gidecez artik ne zaman hadi dersek bakalim
herkesleri kooooocaman öpüyorummmmmmmm mucukkkkkk

bisey degil canim :))

bisey degil canim ben iyiyim seni sormali )

ohhhh ne gül valla cok sevindim senin adina güle güle git canim :))
slm kizlarrr benim de 11 yasinda bir kizikam varrrrr

aramiza hg :)))

selamlar kızlar...vallahi burayı unuttuk artıkbirkaç kere girmeyi denedim sitede sorun vardı vazgeçtim mihribanım iyi bak topiğe canım...hepinizi öpüyorum...iyi geceler...

evet canim bayaaa unutuldu ama kimseler pak ugramiyor diye girmedim ben

herkesleri öpyüorummmm

selam şekerler bir sürü yazdım yazdım tam gönderirken pc hata verdi silindi(
kafayı yedi pcmde kocişimin ellerinden öperde adam bir fırsat bulamadı uğraşmaya
sabahtan kuzum gelene kadar ders yapıyorum sonra onların yemeği derken ödeve oturuyor bende az dinleniyorum akşam oluyor derken
çok şükür okumayı hallettide kendisi kitap okuyor hikaye falan ödevlerini bayadır kendisi yapıyor bende o gelene kadar kendi dersime bakıyorum
bu sene kesin dersleri vermem lazım dünyanın harcını yatırdım azimliyim bakalım ne olucak sinava kadar programa uymam lazım o yüzden bazen giremiyorum bazende site sorun çıkarıyo
mihribanım nabersin tatlım
belinayım sen nasılsın?
rüyam iyi gezmeler şekerciğimmmmmmmmmmm meleğimizide kocaman muckkkkkkkkkkkkkk
yeni gelen melek annemizde var ne güzel ne mutlu bize allah uzun ömürler versin inşaallah meleğinize vede sizlere
nunukummm kıs ne güzel hadi şanslısın 2 hafta tatil ohhhhhhhhh
güle güle kullansın meleğimizde odasını şekerciğim oh misler gibi
herkesi kocamannnnnnnnnnnnnn

merhaba kaçaklar
anladım herkes yoğun ama arada yine de uğrayın şekerler
ben zaman yaratıyorum topiğe bakıyorum sizlerde tembellik yapmayın olur mu
bugün benimde işim çok akşama misafirim var kesin değil ama haber bekliyorum.ikramlık birşeyler yapıcağım daha
birde içli köfteye niyetlendim ama nasıl yetiştirecem bilmiyorum:26:bir yandan da temizlik yapıyorum
ayyy kafayı yicem valla
neyse kaçtım ben öptüm hepiniziiii

ah bebeğim ahhh sorma valla senle face yok msndede çok kalmıyorum görüşemiyoruz şu ara çok yoğunum accıkda sıkkın koşturmacada üstüne binince fena halde vakit darlığı yaşıyorum topiğe uğramaya
2 gündürde kuzumun okulunda bugün parti var oraya koşturuyorum onları yapmışken akşama eve yapacaklarımıda aradan çıkarıyorum vs vs... yer görmüyo bitarafım anlayacağın
hadi sanada kolay gelsin bebekimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…