Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar...
günlerdir giremiyordum ama zaten pek giren olmuyor nedense:uhm: begümün de karnesinin hepsi 5 ve de begüm bugün çanakkaleye babaannesine gitti sabahtan beri ağlayıp duruyorum o da her aradığında ağlıyor dedesi almaya geldi 10 gün falan kalıcak tabii o kadar kalabilirse dayanamazsak getirirler artık...bu arada evimizde satıldı inşallah hayırlısıyla bir evim olur:Saruboceqğlumda daha tam iyileşemedi sesi falan gitti hiç sesi çıkmıyor kuzumun...
şimdi haberleri izledim zaten ağlayıp duruyordum şehit haberleride tuz biber oldu iyice üzüldüm allahım ailelerine sabırlar versin:Saruboceq:
miniğim tatile gidiyorsun herhalde ohh ohh eniştem sürpriz yapıcak galiba bizim yerimizede gezersin
mihribancım kızına aferin canım inşallah hep böyle giderler allahım yavrularımızı şaşırtmaz inşallah...
hepinizi öpüyorum...zemuszemus

selam canım benim
aynen şekerciğim sorma valla ağlama üzüntü tadım yok benimde
aferin meleğimede canım allah daim etsin inşaallah hep başarılı olur kuzucuğumuz

canım benim allah kavuştursun şekerciğim
değişiklik olur az gezer ama dayanabilirse tabi kuzum
hayırlısı bakalım
oğluşumuzuda öptüm canım inşaallah hemen iyileşir
evinizde hayırlı olsun bitanem inşaallah gönlüne göre bulursun canım arkadaşım
sağol bitanem ayların yorgunluğu vardı eşimde hafta sonları çalışıyordu sürekli bu hafta sonuda çalışacak sanıyordum sabah kalktı hadi gezmeye gidelim sende yoruldun dedi günü birlik bolu yaptık abanta gittik göl kenarında yemek yedik dolandık geldik
güzel bir gündü ama gelince neti açtım haberlere bakayım dedim akşam öğrendim şehitlerimizi tüm günün tadı kaçtı yani(
rabbim ailelerine sabırlar versin inşaallah
gencecik evlatlarımız yaaa allahım nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorummmmsenağlamasenağlamasenağlama

iyi akşamlar hanımlar
belinaycım geçmiş olsun oğluşuna canım
kızınada aferin amin canım duana canı gönülden katılıyorum:Saruboceq:
evinde satılmış hadi gözünaydın umarım gönlünce bir ev bulursun canım
miniğim çok sağol canım darısı senin kızın başına:1hug:
tatilide haketmiştin iyi olmuş gezmiş gelmişsin ama dediğin gibi bugün bende çok kötü oldum hiç tadımız kalmadı:gitme:

merhaba hanımlar
gelin artık şekerler
topik tatile mi gitti acaba yoksunuz :uhm:
neyse öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
gelin artık şekerler
topik tatile mi gitti acaba yoksunuz :uhm:
neyse öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım benim
yok anam ne tatili kuzum yaaaa
kim kaybetmişde biz bulalım tatili
sevval ve kamilemin neti yok giremiyorlar
bende okul bitti eve kapattım kendimi evi derleyip topluyorum koşturmaca yani dinlenerek az az kendime iş çıkarıyorum
diğer hatunlardan haberim yok valla bende çok göremiyorum
facede bazen denk geliyoruz ama topikde karşılaşamadım
bende seni öptüm canım kib görüşmek üzere

hepinize iyi günler canlarım...
kızımsız ikinci günümdeyim dün eşim vardı pek anlamadım ama bugün çok canım sıkıldı oğlum da var ama hepsinin yeri ayrı begümle arkadaş gibi olduğumuz için yokluğu çok belli oluyor...
miniğim,mihribancım teşekkürler kızlar...mihribancım ben bu sene tatile falan gidemiyorum bir an önce ev bulup şu kiradan kurtulmam lazım yani bütün yaz ev aramakla ve taşınmakla geçicek sanırım eğer eşim izin alabilirse taşınma işi olduktan sonra çanakkaleye gideriz o kadar zaten kayınvalidemlerin evi yazlık sayılır deniz çok yakın bizim tatilimiz ancak o olur-tatlicadiarzu-ama diğer kızlar nerelerde bilmemCADIARZU
bu arada oğlumun bir haftadır hastalığının nedeni bugün ortaya çıktı sabah mamasını yedirirken kaşığa birşey tık tık yapıyor birde baktım ilk dişi patlamış eğer diğer dişleride böyle zor çıkarsa yanmışım benohaoldumsmile

hadi hayırlısı canım inşaallah bulursunuz gönlünüze göre bir ev bitanem
oğluşununda dişleri hayırlı olsun canım benim ohh hadi bakalım erkekimizde büyüdü
begümüm nasılmış sensiz nasıl bugün tatil yapıyormu alışmışmı?
çanakkaleye mi gitmeyi düşünüyorsun yavrum ohh hadi gezin bakalım
eşimde bir iki söyledi ama daha karar vermedim izne çıkabilirsen annesigilin yanına gidebiliriz akçaya ama ben daha karar vermedim
evde durmayız çanakkale asos gezeriz diyo gecede çocukları uyutur onlar evde olur takılırız diyor ama bakalım 1 ay var daha
kararsızım bilmiyorum ne yapacağım
öyle yani bizdede durumlar
herkese iyi akşamlar diliyorum
opuyorumnanaktan herkesi canlarım

günaydınlar herkese şekerlerrr
saat 2 3 den beri dolanıp duruyorum nedensiz uykum kaçtı
sabahıda ettim kalkayım pcde takılayımda uykum gelsin dedim
uyuyabilirsem artık öğlene kadar uyurum sanırım
sınav sonuçlarını bekliyorum günlerdir hala açıklanmadı bugün yarın en geç hafta sonuna açıklarlar bakalım hayırlısı inşaallah
canım sıkılıyo kafaya taktım bakalım sonum ne olacak
neyse sabah sabah sizide sıkmayım
görüşmek üzere kib kolay gelsin herkese
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım

selam canlarım
sabah sabah yine şehit haberini duydum uyku falan kalmadı kızlar acıkmış doyurayımda birşey yapmayacağım bugün içimden gelmiyo
herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan canlarım

selamlar kızlar...bende şimdi duydum şehit haberlerini burnumuzun dibine kadar semtimize kadar geldiler allahım islah etsin...şehitlerimizede başsağlığı diliyorum rabbim ailelerine sabırlar versin:Saruboceq:

merhaba hanımlar
bende sabah annemle telde konuşuyordum ondan duydum şehit haberini.ay ne oluyo böyle yarabbim hergün bir haber moralim sıfırlandı yine yaaamafoldumben
allah rahmet eylesin hepsine:Saruboceq:
belinaycım oğlunun dişi hayırlı olsun canım.diş zordur uğraştırır seni ama inşallah en az sorunla atlatırsınız
ben tatili öylesine söylemiştim aslında kimse gelmeyince ama sizin imkanınız varmış gidin gezin derim vallaa.s
her zaman için değişiklik iyidir.bende belki annemin yanına gidecem 1 haftalığına kızlar sürekli istiyorlar onlarda sıkılıyolar evde haklılar
herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar şekerlerrrr
bugün pek tatsızdım haberlerden dolayı giresim gelmedi nete
bir ara haberlere facee falan baktım
herkese iyi geceler diliyorum canlarım
kib görüşmek üzere opuyorumnanaktan sizleri
mihribanım hadi bakalım iyi gezmeler canım benim
belinayım amin canım amin allah ıslah etsin hatta kahretsin bunları

günaydınlar herkese arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşaallah
ben uyku düzenimi kaybettim heralde sabah 3de hortlayıp dolanıyorum ortalarda
allah sonumuzu hayretsin ne diyim haber falan bakmıyacağım artık yoksa kendimden olacağım
neyse konuşuruz sonra sabah sabah sizide kasmayım okurken
bakınayım az daha da uyuyabilirsem zorlayım kendimi az
görüşmek üzere
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan

herkese merhabalar...
bizde bugün oğlumla gezmeye gittik geldik...yalnız olunca canımız sıkılıyor:1no2:eşimde geç gelicekmiş bu gecede yalnızız yani:çok üzgünüm:hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…