- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.801
merhaba hanımlar
pek girende olmamış
miniğim benimde moralim sıfır oldu sabah haberleri izleyince:çok üzgünüm:allah rahmet eylesin hepsine:Saruboceq:
benim kızın karnesinin hepsi 5 canım inşallah hep böyle devam eder
öptüm herkesia.s.a.s.
selamlar...
günlerdir giremiyordum ama zaten pek giren olmuyor nedense:uhm: begümün de karnesinin hepsi 5 ve de begüm bugün çanakkaleye babaannesine gitti sabahtan beri ağlayıp duruyorum o da her aradığında ağlıyor dedesi almaya geldi 10 gün falan kalıcak tabii o kadar kalabilirse dayanamazsak getirirler artık...bu arada evimizde satıldı inşallah hayırlısıyla bir evim olur:Saruboceqğlumda daha tam iyileşemedi sesi falan gitti hiç sesi çıkmıyor kuzumun...
şimdi haberleri izledim zaten ağlayıp duruyordum şehit haberleride tuz biber oldu iyice üzüldüm allahım ailelerine sabırlar versin:Saruboceq:
miniğim tatile gidiyorsun herhalde ohh ohh eniştem sürpriz yapıcak galiba bizim yerimizede gezersin
mihribancım kızına aferin canım inşallah hep böyle giderler allahım yavrularımızı şaşırtmaz inşallah...
hepinizi öpüyorum...zemuszemus
merhaba hanımlar
gelin artık şekerler
topik tatile mi gitti acaba yoksunuz :uhm:
neyse öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize iyi günler canlarım...
kızımsız ikinci günümdeyim dün eşim vardı pek anlamadım ama bugün çok canım sıkıldı oğlum da var ama hepsinin yeri ayrı begümle arkadaş gibi olduğumuz için yokluğu çok belli oluyor...
miniğim,mihribancım teşekkürler kızlar...mihribancım ben bu sene tatile falan gidemiyorum bir an önce ev bulup şu kiradan kurtulmam lazım yani bütün yaz ev aramakla ve taşınmakla geçicek sanırım eğer eşim izin alabilirse taşınma işi olduktan sonra çanakkaleye gideriz o kadar zaten kayınvalidemlerin evi yazlık sayılır deniz çok yakın bizim tatilimiz ancak o olur-tatlicadiarzu-ama diğer kızlar nerelerde bilmemCADIARZU
bu arada oğlumun bir haftadır hastalığının nedeni bugün ortaya çıktı sabah mamasını yedirirken kaşığa birşey tık tık yapıyor birde baktım ilk dişi patlamışeğer diğer dişleride böyle zor çıkarsa yanmışım benohaoldumsmile