Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaa kimse gelmemişbilmiyorumkismilenerdesiniz şekerler:uhm:
temizlik yaptım ara verdim topiğimize bir bakıyım dedimsengözlerimebaksanab
burda dünde bugünde soğuk bulutlu bir hava var
sanki sonbahar geldi yeniden:bbo:
neyse öptüma.s.a.s.a.s.

begommmm nerdesn sen yaaaa özledim vallahi hemşerim :))
çok sağol teyzesi

Facelere takılıyom artık Siremim..boyumu aştımzemuszemus
Yok aslında canım orayada ara sıra uğruyorum..9 temmzda dut festivali varmış sütçülerde..
Geliyomusunuz?..kaç sene oldu gitmeyeli özledim memlektimide,niyetim var benim..
Kuzucğumu çok öpyrm aşkııımm..

Mihroşum aşkım naber?..melekler nasıl..en güzel yılların kıymetini bil..büyüdkçe dilleri pabuç kadar oluyo oooooff

selamlar kızlar...
bizde bugün yine doktora gittik her hafta doktordayız akraba olduk artık doktorlakaydirigubbakcemile2oğlumun burun tıkanıklığı için ama yine iyileşmemiş yine başka ilaç yaptırdık bakalım birde bunu denicez.CADIARZU
sonrada kuaföre gittik geldik bayanssulusmile
begümden bana sıra gelmiyor dersler varken izin vermiyordum pc ye şimdi de başından kalkmak bilmiyor...hepinizi öpüyorum...zemuszemus

iyi akşamlar şekerler
gördüğünüz üzere ben her fırsatta burdayım kaydirigubbakcemile3ama siz iyice ihmal eder oldunuz topiğilmaz:
begocum şimdiden dilleri pabuç canım artık sonra ne olur bilmiyorumboshayallersmile
belinaycım tekrar geçmiş olsun oğluşuna canım inşallah bu ilaç işe yarar
öpüldünüz şekerlerrrrra.s.a.s.a.s.

günaydınlar canlarım
günlerdir çok yoğunum fırsat bulamadım herkesler iyidir inşaallah
tüm gün temizlik çamaşır koşturmaca içinde olacağım erkenden kalktım işlerimi halldeyim diye
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
kib
meleklerimi vede sizleri öpüyorum kocaman
hayırlı cumalar bu arada arkadaşlar

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
bego facedesin demek artık bizide eklersin artık .))))))

miniğim kolay gelsin yavrummmmmm

mihribanım canım kadrolu melekanasısın sen bu topiktee

belinay dünürüm çocukların derdi hiç bittmiyoki

rüyanazz selam canımmm

merhaba şekerler
miniğim hayrola yine ne işin var bitmedi mi yoğunluğun canım:uhm:
şevvalcim kadroluyum doğru ama böyle tek başıma bırakmayın beni :gitme:
bende kahvaltıdan kalktım oturdum pc başına işlerim öyle duruyor.boshayallersmile
büyük cadı da okuldan kaytardı bugün gitmedi okula ona da kızdım.:jeyyar:
bugün şükür hava açtı burda sıcaklar geliyormuş zaten artık yanarız herhalde
neyse cumanız mübarek olsun hanımlar
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlar dün ev kapı pencere derken heryeri yaladım yuttum bugunde erkenden bim yaptım sonra ögle yemegi sonra bacaklara agda derken ohhh tem temizlendim hem ev hafta sonu dinlenecem iş yok rahatladım ya...akşamda eşimin arkadaşları gelcek havuz başında oturcaz benden bu kadar grş şlekerler...

selam kızlar az önce burda deprem oldu bayağı güzel bi sarsıntıydı
hemen okul geldi aklıma öğretmeni aradım allaha şükür onlar pek hissetmemişler tenefüste oldukları için herhalde
allahım afetlernden korusun hepimizi

selamlar canlarım nabersiniz mola verdim kızları yatırdımda sizlere bakayım dedim
mihribanım anam nerdeeee bana oturmak haram valla allahtan net ve kahve sigara keyfim varda biyerlerim onların sayesinde yer görüyor yoksa hepden bitmişim
son hafta diye sürekli elifi götür gel sabahdan akşama kadar koştur derken evi otel gibi kullandık eee haliyle çamaşırlar birikti ev temizliği vs derken onlara daldım
sonrada kendime bakım yaptım ağda yaptım az sizlere haberlere bakayım kızlar uyurkende son posta çamaşırımıda sereyim kızlar uyanınca oturmayı düşünüyorum onlarla az uzatayım ayacıklarımı
rüyam ohh hadi bakalım sana iyi keyifler şeker güle güle kirlet vede kirlen
sevvalim geçmiş olsun canım bişey yoktur umarım allah korusun canım yaaa deprem diyince bir fena oluyorum ben(
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
muckkkkkkkkkkkk
meleklerimide benim için kucak dolusu öpüverin annecikleri ok

şevvalcim çok geçmiş olsun canım
allah hepimizi korusun doğal afetlerden:Saruboceq:önceden müstakil evde oturuyordum pek korkum yoktu ama şimdi apartmandayım aklıma deprem sık sık geliyor korkuyorummafoldumben
rüyacım oh bitirmişsin işleri bende az az yapıyorum pencere siliyorum yap yap aynı zaten
diğer taraftan küçük cadı dağıtıyorguclubacismile
miniğim 1 hafta kaldı okula artık dinlenirsin canım yani öyle umuyorumsen anlattıkça ben yoruluyorum inan
neyse öptüm hepinizi şekerlera.s.a.s.a.s.a.s.

Kıslar hepinizin cuması mübarek olsun canım..
Şevval geçmiş olsun...rabbim göstermesin bir daha..çoluk çocuk Allah korusun ne yaparız..Hftasonunuz güzel,huzurlu geçsin inşaallah...

günaydınlar şekerlerrrr
güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım herkese
meleklerimede güzel bir gün diliyorum
yağmurlu soğuk bir ankaradan kocası çalışan bir arkadaş olarak (((((
sizlerin bari güzel geçsin hafta sonunuz inşaallah
bizde evde pinekleyelim diyorum sabah sabah zati malum günümde geldi:))
herkes birden sağlı sollu vuruyor bu ara kendimi vurun k..............filminin başrol oyuncusu gibi hissediyorum ayol:))))))))))))))))))
neyse aman olsun napalım sağlığımız yerinde nasılsa hayat koşturmacası olacak bişekilde demi ama
muckkk herkese canlarım kib seviyorum sizleri şekerlerrrrrr
sabahdan hortladım yine kızlarda kalktılar babamız az uyusun cadılarımla kahvaltı hazırlayalım bizde
hadi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kib

selamlarr...
dün topiğin temizlik günüymüş anlaşılan bende bende kapılar,camlar,perdeler hepsini elden geçirdim bebekle iş yapınca akşam eşim gelinceye kadar zor bitirdim işlerikafamçokkarıştı
şevvalim geçmiş olsun dün o depremi bende hissettim ama cam siliyordum başım döndü zannettim daha sonra akşamda eşim deprem oldu dedi ama ben anlamadım gece de kafama takıldı uyuyamadım korkudan:gitme:allahım korusun hepimizi :Saruboceq:
miniğim yanlız değilsin canım benimde eşim çalışıyor öğleden sonra gelicek ama düğün var oraya gidicek düğün uzakta başka semtte olduğu için ben gitmicem bende bütün gün evde pineklicem anlayacağın:hulya:
hepinize iyi hafta sonları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım benim
oh oh sanada kolay gelsin allah kolaylık versin
büyümüştür artık keratada ayaklandımı durmuyordur kesin
işleri çok yoğun valla haftalardır hafta sonu falan kalmadı bizde
aman napacan ekmek parası canım iş olsunda tek kızlarla vakit geçsin diye kızları dışarı çıkardım oynattık sitemizde 2 minik yavru köpeciğimiz var acıkmışlar onlara yemek götürdük ve bu aralar facedede kampanya varya meyve çekirdeklerini doğaya savurun diye her yerde duyuyorlar kızlar bizde yapalım dediler meyve çekirdeklerini biriktirmiştik onları ekmeye gittik
bahçede güzelce kızlarım ektiler kiraz ve kayısı çekirdeğini derken burayı sevdim ben valla adı site ama doğayla iç içesin resmen
yeni yerleşim yeri olmasından dolayı dağlar önümüzde görünüyor havası temiz site sakin bahçede dolaşımı rahat kedimiz köpeğimiz falan tam hafta sonu kaçamağı yapılan tatil oteller gibi:)
kızlarım büyüyene kadar rahat ederler diyorum bakalım kısmet
ay neyse çok konuştum hadi sizede iyi eğlenceler canım benim
bizde kızlarla dvd keyfi yapacağız çayları doldurayımda
muckkkkkkk bebekim yavruşlarıda öptüm canım

günaydın güzellerimmmmm
herkese güzel bir pazar diliyorum şekerlerrr
meleklerimide opuyorumnanaktan kocaman
herkesin keyifleri yerindedir inşaallah canlarım
görüşmek üzere kib

iyi akşamlar şekerlerrrr
nabersinizzz ve nerelerdesiniz?
yarın sabahtan elifin ilkokulu için yeni okuluna gideceğim bakalım kayıt işlemlerini halledebilirsem onları yapacağım inşaallah hallederimde aklımdan çıkar oda
diğer günler de son hafta diye okul ev arası mekik dokuyacağım bu hafta zorlu bir hafta olacak benim için sonrası inşaallah dinlenip rahatlayacağım
herkese iyi akşamlar şekerler
görüşmek üzere kib kolay gelsin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…