Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar...
lahanacım babacığına geçmiş olsun canım...
siremims iremciğin doğum günü kutlu olsun canım darısı bizim başımıza inşallah...
miniğim sanada geçmiş olsun canım...
mihribanım allahım kızının üniversitede de kep attırdığını göstersin inşallah çok güzel bir duygu ben çok duygulanıp ağlamıştım begümün kep töreninde:gitme:

iyi akşamlar şekerlerrr nabersiniz bakalım
keyifler ne alemde:)
ay ağız tadıyla bir hasta olup yatamadım yaaa
arkadaş aradı tam yattım geri naz uyudu elif uyumak istemiyorum dedi tamam dedim bu arada öğretmeni aradı
hasta olduğumu anladı sesimden yarın gitmek istemiyordum dinleneyim diye ama yarın resim çelilecekmiş veda için sanırım
tabi kalktım hemen bir banyo duş kızları yıkadım yemek yedik ortalığı topla yarına iş kalmasın diye koşturdum derken anlayacağınız bana haram yer görmesi biyerlerimin:)))
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum şekerlerrr keyifler iyidir inşaallah sizleride opuyorumnanaktan canlarım benim
meleklerimide kocaman öptüm
mihribanım kepiniz hayırlı olsun canım arkadaşım üniversitelere inşaallahhh nasıl mutlu vede gururlu oluyor demi insan
iremim canım sağolasın bitanem valla sorma bende anlamadım her zamanki yerden denedim ama olmadı kusurumuza bakma artık facele idare etceksiniz artıkın:KK66:
ay salya sümük başım ağrıyo ne yazdığımıda hatırlamıyom kafa dağıldı
hadi kaçtım çok konuştum gene
muckkkkkk seviyorum sizleri

Herkeze günaydın,kaç gündür topiğe uğrayamadım çok yoğun ve koşturmacalı bir hafta sonu geçirdim.kaydirigubbakcemile
Daha işlerim bitmedi bugün misafirim gelcek,bugünüde atlatayım 3 gün kalkmadan yatcam tabi çocuklardan yatabilirsem:))
Lahanam babacığına çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:
İremcim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım a.s. a.s. a.s.
Meleklerimizin gösterisi olmuş kepler atılmış hayırlı olsun,İnşallah üniversitede kep attıkalarınıda görürsünüz.:Saruboceq:
Kübra'nın da gösterisi pazar günüydü,Kübra dini eğitime gitmişti bütün sene boyunca öğrendiklerini okudular çok duygulandım.bizim bile bilmediğimiz şeyleri öğrenmişler.
Bu sene normal ana okuluna vercez,dün kaydını yaptırdık hayırlısıyla
Neyse lafı fazla uzattım gidip işlerime bakayım sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
bir süredir giremiyordum babam ameliyat oldu hastaneye git gel bu yüzden giremedim inşallah bu gün taburcu olacak bir kaç gün daha giremeyebilirim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan Şeniz

canım geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum...

selamlar...
lahanacım babacığına geçmiş olsun canım...
siremims iremciğin doğum günü kutlu olsun canım darısı bizim başımıza inşallah...
miniğim sanada geçmiş olsun canım...
mihribanım allahım kızının üniversitede de kep attırdığını göstersin inşallah çok güzel bir duygu ben çok duygulanıp ağlamıştım begümün kep töreninde:gitme:

iyi akşamlar şekerlerrr nabersiniz bakalım
keyifler ne alemde:)
ay ağız tadıyla bir hasta olup yatamadım yaaa
arkadaş aradı tam yattım geri naz uyudu elif uyumak istemiyorum dedi tamam dedim bu arada öğretmeni aradı
hasta olduğumu anladı sesimden yarın gitmek istemiyordum dinleneyim diye ama yarın resim çelilecekmiş veda için sanırım
tabi kalktım hemen bir banyo duş kızları yıkadım yemek yedik ortalığı topla yarına iş kalmasın diye koşturdum derken anlayacağınız bana haram yer görmesi biyerlerimin:)))
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum şekerlerrr keyifler iyidir inşaallah sizleride opuyorumnanaktan canlarım benim
meleklerimide kocaman öptüm
mihribanım kepiniz hayırlı olsun canım arkadaşım üniversitelere inşaallahhh nasıl mutlu vede gururlu oluyor demi insan
iremim canım sağolasın bitanem valla sorma bende anlamadım her zamanki yerden denedim ama olmadı kusurumuza bakma artık facele idare etceksiniz artıkın:KK66:
ay salya sümük başım ağrıyo ne yazdığımıda hatırlamıyom kafa dağıldı
hadi kaçtım çok konuştum gene
muckkkkkk seviyorum sizleri

Herkeze günaydın,kaç gündür topiğe uğrayamadım çok yoğun ve koşturmacalı bir hafta sonu geçirdim.kaydirigubbakcemile
Daha işlerim bitmedi bugün misafirim gelcek,bugünüde atlatayım 3 gün kalkmadan yatcam tabi çocuklardan yatabilirsem:))
Lahanam babacığına çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:
İremcim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım a.s. a.s. a.s.
Meleklerimizin gösterisi olmuş kepler atılmış hayırlı olsun,İnşallah üniversitede kep attıkalarınıda görürsünüz.:Saruboceq:
Kübra'nın da gösterisi pazar günüydü,Kübra dini eğitime gitmişti bütün sene boyunca öğrendiklerini okudular çok duygulandım.bizim bile bilmediğimiz şeyleri öğrenmişler.
Bu sene normal ana okuluna vercez,dün kaydını yaptırdık hayırlısıyla
Neyse lafı fazla uzattım gidip işlerime bakayım sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan

çokkk tşklerrr teyzeleriiiiii kızımm artık 1 yaşında nasıl mutluyumm büyüdüğü miniğimm :ecrin_bebek:
belinaycım darısı sizin başınıza olsun sağlıcaklaa
miniğim ne kusuru canımm olur mu heç opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım
burada yağmurlu hava dün bozmuştu zaten nihayet yağmur yağdı
betülcüm teşekkürler canım sana kolay gelsin
herkese güzel birgün diliyorum
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar canlarım
elifi aldım eve zor attım kendimi hava çok kararsız birden esiyor üşüyoruz sonra yakıyor terliyoruz
geldik evimize onlar yolda sızmışlardı zaten uyudular bende sizlere bakayım az kafa dinleyim dedim
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
son haftası çocuğun bu hafta 3 gün gitsin önümüzdeki haftada götüreyimde doysun son günlerinde okuluna yavrum
ilkokul içinde e okuldan baktım yeni evimizde kaydımız okula alınmış okulu gidip görmek ve kayıt işinide halletmek istiyorum bir an önce hafta içi birgünde onu halledeyim diyorum bakalım hayırlısıyla
aklımda kalmasın yaz boyunca
herkese kolay gelsin meleklerimi vede sizleri kocaman öptüm şekerlerrrrr
kib görüşmek üzere

iyi akşamlar...
iki gündür istanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor dün okullarımız tatil oldu yağmur yağacak diye bugünde ben yollamadım begümü okula çok yağarsa yine tatil ederler diye...hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlşar kızlarrrrr
topiğimizin hali ne üzücü :KK43:((
önce günde 15-20 sayfa ilerleyen topik
iki günde bir sayfa bile ilerlememiş

KADINLARI MUTLU ETMENıN YOLU )))))))))
01. Saçlarını okşa,

02. Yücelt,

03. Şımart,
...
04. Gözlerinin içine bak,

05. Geleceğe ait planlar yap,

06. Dil dök,

07. Yalvar,

08. Destek ol,

09. Yemeğe götür,

10. Alışverişe götür,

11. Tekneye bindir,

12. Güldür,

13. Zeka oyunları yap,

14. Müzik dinlet,

15. Teşvik et,

16. Teskin et,

17. Affet,

18. Hayran kal,

19. Banyosunu hazırla,

20. Güven ver,

21. Kapıyı tut,

22. Asansörde kat düğmesine bas,

23. Arabasının kapısını aç,

24. Isıt,

25. Sarıl,

26. Öp,

27. Ona hasta ol,

28. Kulağına fısılda,

29. Ayaklarına masaj yap,

30. Konsere götür,

31. Onu her yerde ve her zaman bekle,

32. Tanrıçan yap,

33. Onunla birlikte rejim yap,

34. Onunla birlikte spor yap,

35. O uyumadan uyuma,

36. O uyanmadan uyanma,
..
.

.
...
1000. Ne istediğini önceden anla,

1001. Günde yedi kez özür dile,

1002. Sürekli onu dinle,

1003. Yorganı çekince ses etme,

1004. Yorganı titretme,
..
...
..
6789. Spor araba al,

6790. Saat al,

6791. Yüzük al,

6792. Küpe al,

6793. Traş ol,

6794. Saç seklini değiştir,

6795. Kareli gömlek giy,

6796. Yemin et,

6797. Dayan,

6798. Katlan.

...

ERKEKLERı MUTLU ETME SIRLARI

01. Karnını doyur.

02. Televizyonun kumandasını ver

03. Önünden çekil...

iyi geceler şekerlerrrr,nasılsınız meleklerim nasıl biz iyiyiz çok şükürrr,
leptopum bozuldu anakartı değişecekmiş yüklü miktarda fiyat verdiler yenisini alana kadar giremeyeceğim yeğenimin leptopundan girdim o buralardayken belki arada girebilirimmm,
sizleri çok özledimmmm((((((((((((((
enkısa zamandfa görüşmek üzere meleklerimi ve sizleri çok öptümmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkk

Elini veren veremeyen,
Gözünü değdiren değdiremeyen,
Sözünü diyen diyemeyen,
Sevgimi gören göremeyen,
Bütün DOSTLARA GÜNAYDIN..

Selam kıslar:teytey:
İremimin 1.yaşı kutlu olsun annesi..Allah hayırlı ömür versin kuzuma..:nazar:
Hastalarada şifa versin inşaallah.
Şevval cim ne güzel döktürmşün be anam...Adamları memnun etmede eksik yerlerin var canım:asigim:
Bizdede bu kurallara uyanı bulursan bir adetde ben alıyım,kargoyla yolla:roflol:
Benim melğiminde kep atma mezuniyeti vardı teyzeleri,çok duygulu anlardı..Rabbim lise,ünüversite keplerinide göstrsin hepsine inş..
Çok öpyrm sizleri...:enbuyukkk:

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
begocum amin canım inşallah o günleride görürüz:Saruboceq:
kamilecim arayı çok açtın canım daha fazla özletme kendini
şevvalcim topik ilerlemiyor diyorsun ama burayı ihmal edenlerden biri de sensin canım:eek:lmaz:özletmeyin kendinizi şekerler
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
begocum amin canım inşallah o günleride görürüz:Saruboceq:
kamilecim arayı çok açtın canım daha fazla özletme kendini
şevvalcim topik ilerlemiyor diyorsun ama burayı ihmal edenlerden biri de sensin canım:eek:lmaz:özletmeyin kendinizi şekerler
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben masumum demedimki mihriban
ama bazı problemlerden dolayı tüm nette geri kalıyorum
ay sonu hele netsiz kalma ihtimalim var ozaman hepten göremeyebilirsiniz beni

Selam kıslar:teytey:
İremimin 1.yaşı kutlu olsun annesi..Allah hayırlı ömür versin kuzuma..:nazar:
Hastalarada şifa versin inşaallah.
Şevval cim ne güzel döktürmşün be anam...Adamları memnun etmede eksik yerlerin var canım:asigim:
Bizdede bu kurallara uyanı bulursan bir adetde ben alıyım,kargoyla yolla:roflol:
Benim melğiminde kep atma mezuniyeti vardı teyzeleri,çok duygulu anlardı..Rabbim lise,ünüversite keplerinide göstrsin hepsine inş..
Çok öpyrm sizleri...:enbuyukkk:
begommmm nerdesn sen yaaaa özledim vallahi hemşerim :))
çok sağol teyzesi

X