- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.741
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
bir süredir giremiyordum babam ameliyat oldu hastaneye git gel bu yüzden giremedim inşallah bu gün taburcu olacak bir kaç gün daha giremeyebilirim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan Şeniz
selamlar...
lahanacım babacığına geçmiş olsun canım...
siremims iremciğin doğum günü kutlu olsun canım darısı bizim başımıza inşallah...
miniğim sanada geçmiş olsun canım...
mihribanım allahım kızının üniversitede de kep attırdığını göstersin inşallah çok güzel bir duygu ben çok duygulanıp ağlamıştım begümün kep töreninde:gitme:
iyi akşamlar şekerlerrr nabersiniz bakalım
keyifler ne alemde:)
ay ağız tadıyla bir hasta olup yatamadım yaaa
arkadaş aradı tam yattım geri naz uyudu elif uyumak istemiyorum dedi tamam dedim bu arada öğretmeni aradı
hasta olduğumu anladı sesimden yarın gitmek istemiyordum dinleneyim diye ama yarın resim çelilecekmiş veda için sanırım
tabi kalktım hemen bir banyo duş kızları yıkadım yemek yedik ortalığı topla yarına iş kalmasın diye koşturdum derken anlayacağınız bana haram yer görmesi biyerlerimin:)))
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum şekerlerrr keyifler iyidir inşaallah sizleride opuyorumnanaktan canlarım benim
meleklerimide kocaman öptüm
mihribanım kepiniz hayırlı olsun canım arkadaşım üniversitelere inşaallahhh nasıl mutlu vede gururlu oluyor demi insan
iremim canım sağolasın bitanem valla sorma bende anlamadım her zamanki yerden denedim ama olmadı kusurumuza bakma artık facele idare etceksiniz artıkın
ay salya sümük başım ağrıyo ne yazdığımıda hatırlamıyom kafa dağıldı
hadi kaçtım çok konuştum gene
muckkkkkk seviyorum sizleri
Herkeze günaydın,kaç gündür topiğe uğrayamadım çok yoğun ve koşturmacalı bir hafta sonu geçirdim.kaydirigubbakcemile
Daha işlerim bitmedi bugün misafirim gelcek,bugünüde atlatayım 3 gün kalkmadan yatcam tabi çocuklardan yatabilirsem:))
Lahanam babacığına çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:
İremcim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım a.s. a.s. a.s.
Meleklerimizin gösterisi olmuş kepler atılmış hayırlı olsun,İnşallah üniversitede kep attıkalarınıda görürsünüz.:Saruboceq:
Kübra'nın da gösterisi pazar günüydü,Kübra dini eğitime gitmişti bütün sene boyunca öğrendiklerini okudular çok duygulandım.bizim bile bilmediğimiz şeyleri öğrenmişler.
Bu sene normal ana okuluna vercez,dün kaydını yaptırdık hayırlısıyla
Neyse lafı fazla uzattım gidip işlerime bakayım sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
begocum amin canım inşallah o günleride görürüz:Saruboceq:
kamilecim arayı çok açtın canım daha fazla özletme kendini
şevvalcim topik ilerlemiyor diyorsun ama burayı ihmal edenlerden biri de sensin canımlmaz:özletmeyin kendinizi şekerler
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
begommmm nerdesn sen yaaaa özledim vallahi hemşerim :))Selam kıslar:teytey:
İremimin 1.yaşı kutlu olsun annesi..Allah hayırlı ömür versin kuzuma..
Hastalarada şifa versin inşaallah.
Şevval cim ne güzel döktürmşün be anam...Adamları memnun etmede eksik yerlerin var canım:asigim:
Bizdede bu kurallara uyanı bulursan bir adetde ben alıyım,kargoyla yolla:roflol:
Benim melğiminde kep atma mezuniyeti vardı teyzeleri,çok duygulu anlardı..Rabbim lise,ünüversite keplerinide göstrsin hepsine inş..
Çok öpyrm sizleri...:enbuyukkk: