- 23 Aralık 2007
- 3.971
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.621
günaydınlar herkese canlarım
oooooo maşaallah herkeslerde bir koşturma bir hamaratlık bizler nazara gelmeyelimde kimler gelsin yaa(
tüüü tüüü tüüü maşaallahhhhh rabbim korusun hamarat melek annelerimi
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
mihribanım daha iyimisin şeker ohhh gitmişsin gösteriye hadi bakalım dinlenirsin artık biraz en kısa zamanda toplarsın canım benim
rüyam kolay gelsin bitanem
belinayım canım sen nasılsın yakısıklı nasıl oldu canım
betülüm sende maşaallah yoğunsun epey
mentalistim şeker sende vukaat yok demi bugün(
sezenim rahat duruyo demi:)))))))belaparatoneri ananın kızı :))))))))))
sevvalimmmmmmm ne direksiyonu kıssss:))))
ticarete atıldın arabasız olmuyo demi:))
yürü be bebeğim kim tutar seniiiiiii
bayılıyorum sizlere yaaaaaaaa maşaallah rabbim hepimize güç kuvvet versin çoluk çocuk engel olmamıyo bizim içimizdeki hamarata:))))))
nunukummmmm bidenem sen nasılsın yafruşummmmmm
kamilemin neti yok bu ara gelemiyecek dün telde konuştuk herkese selamları var çok çokk şekerlerrrrr
bende kızlar uyanmadan bakınayım haberlere sizlerde ders başı yapayım dedim
opuyorumnanaktan herkesleri canlarım
meleklerimide kocamannnnnn öpün benim için ok
güzel bir gün sizlerin olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhhh
Kızlar geçen perşembe Kübra'yı göz için kontrole götürdük,çok güzel ilerleme var dedi.
gözlük numaraları 2 numara düşmüş,görme oranıda geçen kontrole göre sağda %20,solda % 15 artmış.
çok sevindim dr umuzda çok umutlu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
günaydınlar herkese canlarım
oooooo maşaallah herkeslerde bir koşturma bir hamaratlık bizler nazara gelmeyelimde kimler gelsin yaa(
tüüü tüüü tüüü maşaallahhhhh rabbim korusun hamarat melek annelerimi
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
mihribanım daha iyimisin şeker ohhh gitmişsin gösteriye hadi bakalım dinlenirsin artık biraz en kısa zamanda toplarsın canım benim
rüyam kolay gelsin bitanem
belinayım canım sen nasılsın yakısıklı nasıl oldu canım
betülüm sende maşaallah yoğunsun epey
mentalistim şeker sende vukaat yok demi bugün(
sezenim rahat duruyo demi:)))))))belaparatoneri ananın kızı :))))))))))
sevvalimmmmmmm ne direksiyonu kıssss:))))
ticarete atıldın arabasız olmuyo demi:))
yürü be bebeğim kim tutar seniiiiiii
bayılıyorum sizlere yaaaaaaaa maşaallah rabbim hepimize güç kuvvet versin çoluk çocuk engel olmamıyo bizim içimizdeki hamarata:))))))
nunukummmmm bidenem sen nasılsın yafruşummmmmm
kamilemin neti yok bu ara gelemiyecek dün telde konuştuk herkese selamları var çok çokk şekerlerrrrr
bende kızlar uyanmadan bakınayım haberlere sizlerde ders başı yapayım dedim
opuyorumnanaktan herkesleri canlarım
meleklerimide kocamannnnnn öpün benim için ok
güzel bir gün sizlerin olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhhh
yok anacım merak etme akibet berkemal
bu seferde hasta oldu canım
hastalara toptan geçmiş olsun diyorum .
aklıma gelmişken delüüüü sankim sen benden farklısın :roflol::roflol::roflol:
günaydınnnnn
minikkk allah seni ne etmesin ne direksiyonu yaaa
sen sınavlara çalışmaktan gözlerinimi bozdunnnnnn
:))))))))))))
diksiyonnn kursu dedimmm yavrummm dik-si-yon
:)))))))))))))))))))))))))))))
Selam canlarım sabah okula gittim kursa (7-19 yaş eğitim kursuna)
az önce geldim ortalığı toplıyayım birazdan da arkadaşa gitcem
sizler nasılsınız herkeze kolay gelsin diyorum hepinizi öpüp kaydirigubbakcemile3kaçıyorum
Kızlar geçen perşembe Kübra'yı göz için kontrole götürdük,çok güzel ilerleme var dedi.
gözlük numaraları 2 numara düşmüş,görme oranıda geçen kontrole göre sağda %20,solda % 15 artmış.
çok sevindim dr umuzda çok umutlu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
selam canim iyiyim bende tr icin gün sayiyorum meisada benle sayiyor günü anne tatile ne zaman gidecen 2 hafta diyorum elinle göster diyo parmaklarim yetmiyo ama anliyor artik hergün diyo sukadar dünümüz kaldi diye cok cadi cokkkkkkkk bu arada bugün burasi süper sabah 8 de düsünün ilk defa tsörtle ciktim disariya(( hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam canim iyiyim bende tr icin gün sayiyorum meisada benle sayiyor günü anne tatile ne zaman gidecen 2 hafta diyorum elinle göster diyo parmaklarim yetmiyo ama anliyor artik hergün diyo sukadar dünümüz kaldi diye cok cadi cokkkkkkkk bu arada bugün burasi süper sabah 8 de düsünün ilk defa tsörtle ciktim disariya(( hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oh canim bende cok sevindim hadi gözün aydin bunu kutlayalim :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
canım benim hadi gözün aydın arkadaşım
afferin meleğimizede dikkat etsin kendine
muckkkkk şekerciğimmmmmmmmmmmm
herkese selamlar...
bende çok kötü grip oldum hasta hasta begümü okula götürdüm gelirken pazarımı yaptım ilaçta içemiyorum emziriyorum diye ıhlamur aldım da kaynatıyorum şimdi içicem kafam tutmuyor...
miniğim oğlum iyide o da grip daha doğrusu sürekli burnu tıkalı gece emzikle uyumak istiyor :ecrin_bebek: burnu geceleri iyice tıkandığı için emzik ememiyor bütün gece durup durup çığlık atıyor her çığlık atışında kendimi ayakta buluyorum sıpa aklımı alıyor.:ecrin_bebek:bu gece bende hastaydım bütün gece eşimin bir eli beşikteydi sabaha kadar beşik salladı zavallımsempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım
dikkat etsin kendine ay cadıya söylede
aaaa neyim var kısım benim akıllı uslu karıyaammmmmm:)))))))))))))))))
:))))))))
ne diksiyonu kısss neyi vardı diksiyonunun ne güzel konuşuyordun:))))))))))))))))))))))))))))))))
hadi hayırlı olsun canım valla sorma kıs ne bilem ay direksiyon okudum:)))))))))
olsun neyse kurs kurstur ders ders hamaratım benimmm:))))))))))
canım benim hadi gözün aydın arkadaşım
afferin meleğimizede dikkat etsin kendine
muckkkkk şekerciğimmmmmmmmmmmm
hadi bakalım say canım say
bu sene bize tatil yok((((
yani para yok tatile gidecek:)))))))))))))))
belki kısa süreli kaçarız ama bakalım onun için hiç tatil planı yapmıyorum zaten şu ara bir şey yaptığım yok tek derdim şu sınavlar inşaallah hallederimde eylüle büte kalmam(
yoksa yaz boyuda stres ders derken kafayı oynatacam ay(
heyecan vardır vakitde geçmez şimdi size yaaa
allah kolaylık versin canım benim
melisamıda opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrrrr
herkese selamlar...
bende çok kötü grip oldum hasta hasta begümü okula götürdüm gelirken pazarımı yaptım ilaçta içemiyorum emziriyorum diye ıhlamur aldım da kaynatıyorum şimdi içicem kafam tutmuyor...
miniğim oğlum iyide o da grip daha doğrusu sürekli burnu tıkalı gece emzikle uyumak istiyor :ecrin_bebek: burnu geceleri iyice tıkandığı için emzik ememiyor bütün gece durup durup çığlık atıyor her çığlık atışında kendimi ayakta buluyorum sıpa aklımı alıyor.:ecrin_bebek:bu gece bende hastaydım bütün gece eşimin bir eli beşikteydi sabaha kadar beşik salladı zavallımsempatiksalakcinni
Hadi canım baya az kalmış,analı kızlı sayarken çabuk getirirsiniz tatili.
güzel havanın da tadını çıkarın zemuszemus
Çok sağol canım benim:1hug:
Sağol hayatım çok şükür her gittiğimizde güzel haberler alıyoruz,dr bi dahaki kontrolde %20 daha iyi gelişme bekliyorum dedi.yavrum gözlüklerini hiç çıkarmıyo zaten göz kapamamızıda düzenli yapıyoruz.inş daha da iyi olacak.
Oğluşuna da sanada çok geçmiş olsun belinaycım,inşallah çabuk atlatırsınız,rabbim şifa versin:Saruboceq: