- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.661
merhabalarrrr hanımlarrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben geldim.merak eden olmamış ama dün yoktum:umursamaz:
sağolsun komşunun kızı geçen gün pc yi çökertmiş nasıl başarmışsa sempatiksalakcinnidün eşim arkadaşına götürdü kasayı format atmış falan gece geldi pc eve
belinaycım sanada oğluşunada geçmiş olsun canım
nunuk kız böyle şeyler için eşle tartıştığına değmez boşversene canım:teselli:
betülcüm kızın adına çok sevindim canım inşallah dahada iyi olacak annesi
mentalist senin kızınada geçmiş olsun canım
gülzeyno hoşgeldin oh ne güzel tatilinide yaptın.bize bu sene birşey yok sanırım evdeyiz galibamafoldumben
aklımda kalanları yazdım umarım kimseyi atlamamışımdır
bugün bende yoğunum anaokulunda resim sergisi var öğlen oraya gidecem gelince yine uğrarım şekerler
öptüm hepiniziiiiia.s.a.s.a.s.a.s.
selammmmmmmmmmmmmmm millett bende geldim pek giremiyorum bundan sonrada giremem gibime geliyor yarin kaynanamlar buraya geliyor oturamam artik pc basinahepnizi kocaman öpüyorum
iyi günler canlarım...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...
bizde sabah doktora gittik bertuğun burun tıkanıklığı için birde bagüm öksürmeye başladı onun için.bertuğun burnu için özel karışım yaptırdık bebek olduğu için normal damla kullanamıyormuşuz burnunda geniz eti mi var diye şüpheleniyordum allahtan yokmuş alerjik olduğu için tıkalıymış.begümde her zamanki gibi alerji mevsiminde öksürüğü başlamış.bende alerjiden çekiyorum çocuklarımda aynı benim gibi oldular ikisini de kendime benzetmişimkafamçokkarıştıbegüme okula gitme dedim matematik sınavı varmış birde tiyatro varmış illa gidicem diye tutturdu geçte olsa götürdüm.hepinizi öpüyorum...
Merhabaa kıslar..bayağdır gelemedim kk ya..özledim..
Biraz bakıyim geçmişe hemen geliyorum...
Heee unutmadan gene misafir kaynıyo buralarguclubacismile Şevvalim nerdesin gel kıs..
günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
gününüz aydın vede mutlu olsun inşaallah
meleklerimide kocamannnnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsnız dün gremedim kocişimin doğum günüydü ve evdeydi onunla güzel zaman geçirdik...
günaydın kızlar nasılsnız dün gremedim kocişimin doğum günüydü ve evdeydi onunla güzel zaman geçirdik...
Günaydın melek anneleri a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim tşkler..günaydın canımma.s.a.s.
güzel dileklerine de amin diyorum :Saruboceq:
bende seni ve meleklerini öptüm kokulusundan hemdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın ruyacım eşinin doğum günü kutlu olsun canıma.s.a.s.
rabbim sizlerle birlikte uzun ömür nasip etsin :1hug:
nice mutlu senelere canım inşaallah
sizlerle birlikte uzun sağlıklı mutlu yıllar diliyorum enişteye
günaydın şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.