Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar nasılsnız dün gremedim kocişimin doğum günüydü ve evdeydi onunla güzel zaman geçirdik...

Hoşgeldin mihrişim nasılsın?Allahtan ps çabuk yapılmış sende bizden fazla ayrı kalmadın canımopuyorumnanaktan

selammmmmmmmmmmmmmm millett bende geldim pek giremiyorum bundan sonrada giremem gibime geliyor yarin kaynanamlar buraya geliyor oturamam artik pc basinahepnizi kocaman öpüyorum

Misafirlerinle kolay gelsin canım,sen arada kaçabilirsen uğra burayayerimseniben

Geçmiş olsun belinaycım yakışıklına,meleğinde ne güzel sınavlarından geri kalmak istemiyo.ben kızıma ben bugün gitme okula desem gitmez.içinde yok çocuğun.:1no2:

Merhabaa kıslar..bayağdır gelemedim kk ya..özledim..
Biraz bakıyim geçmişe hemen geliyorum...
Heee unutmadan gene misafir kaynıyo buralarguclubacismile Şevvalim nerdesin gel kıs..

merhaba ablacım hoşgeldin,nerelerdeydin? :1hug:

günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
gününüz aydın vede mutlu olsun inşaallah
meleklerimide kocamannnnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın canımma.s.a.s.
güzel dileklerine de amin diyorum :Saruboceq:
bende seni ve meleklerini öptüm kokulusundan hemdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsnız dün gremedim kocişimin doğum günüydü ve evdeydi onunla güzel zaman geçirdik...

günaydın ruyacım eşinin doğum günü kutlu olsun canıma.s.a.s.
rabbim sizlerle birlikte uzun ömür nasip etsin
:1hug:

nice mutlu senelere canım inşaallah
sizlerle birlikte uzun sağlıklı mutlu yıllar diliyorum enişteye

Günaydın melek anneleri a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

herkese selamlar...
geçmiş olsun dileklerininz için teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oğlum uyuyor ama her an uyanmak üzere mamasını hazırlıcam.hepinizi öpüyorum fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim tşkler..

saol datlum tşkler..
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar öptüm...

merhaba hanımlar
kafam bozuk şekerlerguclubacismile az önce anaokulundaki kızın toplantısından geldim.yarın piknik düzenliyor öğretmen ama çok uzağa gidilecek sabahtan akşama kadarmafoldumbenben bu 3 kızla nasıl yapıcam küçük bana rahat vermez adım gibi biliyorum.geçen şenlikte 2 saat kaldık delirtti beni kafamçokkarıştıpiknikte ne olur artık bilmiyorum
öğretmene bir defa gelirim dedim ama hiç canım istemiyor valla nasıl yapsam kifisfisfis
tam bitti istekleri diyorum yenisini çıkarıyolar şu okullaralsanaalsanasmilene gerek varsa o kadar uzağa gitmeye:umursamaz:
işte böyle ben sinir harbindeyim şekerler.umarım sizler iyisinizdir
cumanız mübarek olsun
öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler şekerlerrr
herkese güzel bir gece diliyorum canlarım iyi uykular tatlı rüyalar
mihribanım canım benim sıkma canını yaaaaaaaaa
olsun küçükde alışsın toplum içinde durmaya ne zamana kadar kendini o durmaz bu durmaz diye eve kapatacaksın ilerde büyüsün her yerde durur evde durmaz cadı sen yaşlanır dışarı çıkamazsın ozamanda:)))))
bak valla ben o yüzden alıştırdım her yere adam gibi gidip geliyorlar edepleriyle
hazır ağzımızda takma diş yokken tansiyon kolestrol bacaklar tutarken gez kısım yaaaa:))))))))))))))
yaşımız ilerleyince nasılsa çıkamıyacaz gözümüz yemeyecek((
çok pişman olursun sonra beni hatırla minik dediydi dersin ona göre:)))
git sende küçükde alışır durur benim naz yavrum bile 3 saat ablanın okulu git gel 2 ay süründü gık demedi çocuk niye??çünkü talimli anasından sürtmeye:)))))))))))))))))
ay gece gece valla fırlamalığım tuttu yine sınav stresinden bacum kusura bakma
hadi bana dua edin yafrular ben kaçar muckkkk sizleri canlarım
yarın akşama görüşürüz inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh byeeeeeeeeeeeeeee

Günaydın canlarım hayırlı bir hafta sonu olsun inşallaha.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Kızlar dün görümcemin eşyalarını aldılar,eşi biraz gerginlik çıkarmış ama fazla büyümeden almışlar.
Hem boşanmayı kendisi istiyo hem eşyaları almaya gidince gerginlik çıkarıyo,
tabi çamaşır makinası,fırın,buzdolabı tam can alıcı eşyalar, vaktinde kendi almadı kayınvalidemler aldı.
şimdi elinden gidince zor geldi.üzüldüm bi yuva dağılıyo kolay değil,
ne kadar görümceme de kızsam,yuvanın dağılması üzüyo hepimizi helede eşim çok üzülüyo.
aaaa ben fazla dolmuşum galiba sabah sabah coştum sizinde canınızı sıktım,
ama sizlere anlatınca rahatlıyorum ne yapayım iyiki varsınız:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

kübrabetül allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
benim görümcemde aynı durumda ama bizimkinin farkı eşyalar burda eşi gelip almak istiyo bizimki vermiyo
çünkü yıllarca görümcem çalıştı o insan yan gelip yattı
eşyalar için didinende görümcem olmuştu
ama zor bi durum yuva dağılması (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…