Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Merhaba melek anneleri hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
5 gündür annemlerdeydim güzel oldu gezdim alısveriş yaptım arkadaslarla görüstüm ama hava biraz soguktu neyse
2 gündürde evde calısıyorum cantalar camasırlar ev işi ütü derken yazamadım gezip tozmak iyide bi bedeli var eve dönünce -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bakıyorumda herkes pek hamarat masallah:nazar::nazar::nazar:
Minik mentalist kübra belinay meleklerinize gecmiş olsun a.s.a.s.a.s.
Sirinemis tayininiz cıkmıs hayırlı olsun canım
Hapinize kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gülzeynom hoşgeldin canım sağol nasılsın?
ailenle hasret giderdin oh ne iyi gelmiştir.
sana kolay gelsin canım öptüm,kendine iyi bak

Merhaba melek anneleri hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
5 gündür annemlerdeydim güzel oldu gezdim alısveriş yaptım arkadaslarla görüstüm ama hava biraz soguktu neyse
2 gündürde evde calısıyorum cantalar camasırlar ev işi ütü derken yazamadım gezip tozmak iyide bi bedeli var eve dönünce -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hapinize kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım sende özlettme kendini canım :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar geçen perşembe Kübra'yı göz için kontrole götürdük,çok güzel ilerleme var dedi.
gözlük numaraları 2 numara düşmüş,görme oranıda geçen kontrole göre sağda %20,solda % 15 artmış.
çok sevindim dr umuzda çok umutlu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

canım benim bende çok sevindim çok şükür inşallah dahada düzelir

yok anacım merak etme akibet berkemal
bu seferde hasta oldu canım
hastalara toptan geçmiş olsun diyorum .
aklıma gelmişken delüüüü sankim sen benden farklısın :roflol::roflol::roflol:

çok geçmiş olsun canım

herkese selam canlarım
kızları yatırdım yumulmadan derse sizlere bir bakayım dedim
muckkk şekerlerrrrrr
3 günüm kaldı:KK43:(
offffff offffffff
hadi ben kaçarrrrrrrr muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn

ahhhh ahhhhhhhh bu sınavlar bizde sbs çin gün sayıyoz geçsede artık rahatlasak yaa sanada allah zihin açıklığı versin miniğim aman iyi çalış az kalmış şurada

herkese selamlar...
bende çok kötü grip oldum hasta hasta begümü okula götürdüm gelirken pazarımı yaptım ilaçta içemiyorum emziriyorum diye ıhlamur aldım da kaynatıyorum şimdi içicem kafam tutmuyor...
miniğim oğlum iyide o da grip daha doğrusu sürekli burnu tıkalı gece emzikle uyumak istiyor :ecrin_bebek: burnu geceleri iyice tıkandığı için emzik ememiyor bütün gece durup durup çığlık atıyor her çığlık atışında kendimi ayakta buluyorum sıpa aklımı alıyor.:ecrin_bebek:bu gece bende hastaydım bütün gece eşimin bir eli beşikteydi sabaha kadar beşik salladı zavallımsempatiksalakcinni

belinaycım sanada oğluşunada geçmiş olsun güzelim

hoş geldin canım
oh oh ne güzel annenlerlede arkadaşlarınlada hasret gidermişsin iyice stres atmışsındır

Günaydın melek anneleri güzel bir gün hepimizin olsun :teytey::teytey:

günaydın kübracım sanada güzel bir gün olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizin günü güzel geçsin şekerler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

herkese günaydınlar canlarım
gününüz aydın olsun inşaallah
belinayım canım geçmiş olsun oğluşuna vede sana şekerciğim dikkat edin kendinize
sen anlattıkca ben yoruldum valla küçük bebek derdini unutmuşum pek zor geldi:KK43:(
allah yardımcın olsun büyüsede az rahatlasan sende canım benim
betül aferin miniğimize canım ohh akıllı kuzumuz bizim dahada iyi olacak annesi merak etme sen
zeyno canım ohh gezmelerdende gelinmiş ne güzel ne güzel bizim içinde gezeydin az şeker:))
kolay gelsin sanada canım
nunukkkkkkkk kusura bakma canım ortada kavga edilecek bir durum yok yani sende can sıkıntısından kaşınıyon heralde
kış boyu dersler kurslar derken yoğundur saracak kimse yoktu bitti ders kurs adamamı sarıyon
:KK43:(
barış bakem kocanla hiç bişey yok ortada aaaaaaaaa
kocayla kavga olmaz allah taş eder taş:))))))))))))))))))))))))
lahanam sağolasın bitanem sizlerede kolay gelsin canım amin amin allah hepimizin yardımcısı olsun helede çocuklarımızın
herkesi kocaman opuyorumnanaktan şekerlerrr
bir kahve yapayım kendimede ayılıp sonrada kızlar uyanmadan az çalışayım
kib şekerlerrrr

hepinizin günü güzel geçsin şekerler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sanada günaydın canooooommmmmmmmmmmmmmmmm
muckkkkkkkkkk lahanam bebekimmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizin günü güzel geçsin şekerler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

a.s.günaydın canım ohh çiçekleri görünce içim açıldı teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan

herkese günaydınlar canlarım
gününüz aydın olsun inşaallah
belinayım canım geçmiş olsun oğluşuna vede sana şekerciğim dikkat edin kendinize
sen anlattıkca ben yoruldum valla küçük bebek derdini unutmuşum pek zor geldi:KK43:(
allah yardımcın olsun büyüsede az rahatlasan sende canım benim
betül aferin miniğimize canım ohh akıllı kuzumuz bizim dahada iyi olacak annesi merak etme sen
zeyno canım ohh gezmelerdende gelinmiş ne güzel ne güzel bizim içinde gezeydin az şeker:))
kolay gelsin sanada canım
nunukkkkkkkk kusura bakma canım ortada kavga edilecek bir durum yok yani sende can sıkıntısından kaşınıyon heralde
kış boyu dersler kurslar derken yoğundur saracak kimse yoktu bitti ders kurs adamamı sarıyon
:KK43:(
barış bakem kocanla hiç bişey yok ortada aaaaaaaaa
kocayla kavga olmaz allah taş eder taş:))))))))))))))))))))))))
lahanam sağolasın bitanem sizlerede kolay gelsin canım amin amin allah hepimizin yardımcısı olsun helede çocuklarımızın
herkesi kocaman opuyorumnanaktan şekerlerrr
bir kahve yapayım kendimede ayılıp sonrada kızlar uyanmadan az çalışayım
kib şekerlerrrr

Günaydın canım benim.inşallah canım,benim umudum dahada artıyo dr a gittikçe
sana afiyet olsun miniğim iç kahveni hem ayıl hem zihnin açılsın,allah zihin açıklığı versin seni ve kuzularını kaydirigubbakcemile3

merhabalarrrr hanımlarrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben geldim.:eek:merak eden olmamış ama dün yoktum:umursamaz:
sağolsun komşunun kızı geçen gün pc yi çökertmiş nasıl başarmışsa sempatiksalakcinnidün eşim arkadaşına götürdü kasayı format atmış falan gece geldi pc eve
belinaycım sanada oğluşunada geçmiş olsun canım
nunuk kız böyle şeyler için eşle tartıştığına değmez boşversene canım:teselli:
betülcüm kızın adına çok sevindim canım inşallah dahada iyi olacak annesi
mentalist senin kızınada geçmiş olsun canım
gülzeyno hoşgeldin oh ne güzel tatilinide yaptın.bize bu sene birşey yok sanırım evdeyiz galibamafoldumben
aklımda kalanları yazdım umarım kimseyi atlamamışımdır
bugün bende yoğunum anaokulunda resim sergisi var öğlen oraya gidecem gelince yine uğrarım şekerler
öptüm hepiniziiiiia.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Hosgeldin diyen arkadaslar sagolun hosbulduk
Hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mihribanımmmmmmmm bebem kıs merak etmez olurmuyuz aşkolsun
hastalıktan nazlanıyon sanırım:))
hadi kolay gelsin bakalım şekerler
bende kızları yatırabilirsem ders yapacağım yine of offff
kolay gelsin herkese canlarım
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri canlarım

selammmmmmmmmmmmmmm millett bende geldim pek giremiyorum bundan sonrada giremem gibime geliyor yarin kaynanamlar buraya geliyor oturamam artik pc basinahepnizi kocaman öpüyorum

mihribanımmmmmmmm bebem kıs merak etmez olurmuyuz aşkolsun
hastalıktan nazlanıyon sanırım:))
hadi kolay gelsin bakalım şekerler
bende kızları yatırabilirsem ders yapacağım yine of offff
kolay gelsin herkese canlarım
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri canlarım

yok canım nazlanırmıyım hiç:kedi:
sanada kolay gelsin canım az kaldı ama dişini sık miniğim
sonra dinlenirsin acısını çıkarırsın bu yorgunluğuna.s

merhaba hanımlar
kızın sergisinden geldim fazla kalmadım zaten
kızım okulda kaldı yıl sonu gösterisi için prova yapacaklarmış.haftaya çarşamba gösterisi var onu da atlatırsak geriye birşey kalmıyor sanırımsengözlerimebaksanab
hergün yeni birşeyler çıkıyor ama bu sondur herhalde
bende kalan işlerimi ve yemeğimi yapacamcokacimcoook
şimdilik kaçıyorum
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi günler canlarım...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...
bizde sabah doktora gittik bertuğun burun tıkanıklığı için birde bagüm öksürmeye başladı onun için.bertuğun burnu için özel karışım yaptırdık bebek olduğu için normal damla kullanamıyormuşuz burnunda geniz eti mi var diye şüpheleniyordum allahtan yokmuş alerjik olduğu için tıkalıymış.begümde her zamanki gibi alerji mevsiminde öksürüğü başlamış.bende alerjiden çekiyorum çocuklarımda aynı benim gibi oldular ikisini de kendime benzetmişimkafamçokkarıştıbegüme okula gitme dedim matematik sınavı varmış birde tiyatro varmış illa gidicem diye tutturdu geçte olsa götürdüm.hepinizi öpüyorum...

selammmmmmmmmmmmmmm millett bende geldim pek giremiyorum bundan sonrada giremem gibime geliyor yarin kaynanamlar buraya geliyor oturamam artik pc basinahepnizi kocaman öpüyorum

canım özletme kendini şekerrrrrr
hadi bakalım kolay gelsin canım ne diyim
allah kurtarsın:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım nazlanırmıyım hiç:kedi:
sanada kolay gelsin canım az kaldı ama dişini sık miniğim
sonra dinlenirsin acısını çıkarırsın bu yorgunluğuna.s

hayırlısı bakalım canım önemli olan güzel sonuçlanması boşa geçmese bari ama hiç umudum yok :KK43:
kafayı verene kadar bir zaman geçiyo tam konsantre oluyorum kızlar uyanıyo vs derken offfff bilmiyom artık dananın kuyruğu kopacak hafta sonu:roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar
kızın sergisinden geldim fazla kalmadım zaten
kızım okulda kaldı yıl sonu gösterisi için prova yapacaklarmış.haftaya çarşamba gösterisi var onu da atlatırsak geriye birşey kalmıyor sanırımsengözlerimebaksanab
hergün yeni birşeyler çıkıyor ama bu sondur herhalde
bende kalan işlerimi ve yemeğimi yapacamcokacimcoook
şimdilik kaçıyorum
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım kolay gelsin canım benim
opuyorumnanaktan seni vede meleklerini yafruşummmmmmmmmmmmmmm

iyi günler canlarım...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...
bizde sabah doktora gittik bertuğun burun tıkanıklığı için birde bagüm öksürmeye başladı onun için.bertuğun burnu için özel karışım yaptırdık bebek olduğu için normal damla kullanamıyormuşuz burnunda geniz eti mi var diye şüpheleniyordum allahtan yokmuş alerjik olduğu için tıkalıymış.begümde her zamanki gibi alerji mevsiminde öksürüğü başlamış.bende alerjiden çekiyorum çocuklarımda aynı benim gibi oldular ikisini de kendime benzetmişimkafamçokkarıştıbegüme okula gitme dedim matematik sınavı varmış birde tiyatro varmış illa gidicem diye tutturdu geçte olsa götürdüm.hepinizi öpüyorum...

canım benim geçmiş olsun şekerciğim yakışıklımıza
olsun annesi yaaa ama meleğimizede yazık bak sınavı varmış hemde tiyatro
oda birden kardeşi yüzünden bişeylerden eksik kalacam diye düşünür gitsin boşver canım
2 çocuk olunca arada kalan perişan olan bizleriz valla kime koşturacağımızı şaşıyoz demi
allah yardımcımız olsun ne diyim

Merhabaa kıslar..bayağdır gelemedim kk ya..özledim..
Biraz bakıyim geçmişe hemen geliyorum...
Heee unutmadan gene misafir kaynıyo buralarguclubacismile Şevvalim nerdesin gel kıs..

Merhabaa kıslar..bayağdır gelemedim kk ya..özledim..
Biraz bakıyim geçmişe hemen geliyorum...
Heee unutmadan gene misafir kaynıyo buralarguclubacismile Şevvalim nerdesin gel kıs..

merhaba kıssssssssss
bakıyım geçmişe geliyom demişsin gelememişsin bebekkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anaaaa nerde canım ay boş bırakmaya gör topiği hemen damlıyorlar yaaaaaaa
biz kapıdan onlar bacadan valla
sevvalllllll nunukkkkkkk annem misafir gelmiş ağırlasanıza kıslaaaaarrrrrrr ne duruyonuz:roflol::roflol::roflol::roflol:

X