Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar...benden sonra pek giren olmamış.bende burdan çıktıktan sonra begüm kağıt keserek ödev yapıyordu ödevi bittikten sonra ortalığı süpüreyim dedim normalde bertuğu koltuklara yatırmıyorum aniden dönüyor diye yere battiniye,yorgan falan serip yatırıyorum süpürge açıcam diye koltuğa begümün yanına yatırdım bende dışarı çıkmıştım birden içeriden güm diye bir ses geldi begüm kardeşine sarılmış yatarken ve dengesini kaybetmiş ikisi birden koltuktan yere düşmüşler bertuğ inanılmaz ağlıyordu hemen eşimi aradım kusuyorsa beni bekleme doktora git dedi kusmadı ama çok ağladı uyutmamak için hep kucağımda gezdirdim daha sonra eşim geldi birden gülmeye falan başladı babasını görünce vücudunu falan kontrol ettik birşeyi yok diye götürmedik ama ömrümden ömür gitti resmen...

iyi akşamlar canlarım
herkese teşekkürler ediyorum allah razı olsun
evet canlarım aklıma hemen geldi bu aralar ev taşıma kızı getir götür derken yoğunlukdan biraz ihmal ettik maddi olarakda ancak toplandık derken sürekli elimizden geldiğince birilerini gözetip kollardık ihmal ettik:KK43:(
hemen halledeceğim başımız gözümüzün sadakası olarak
normalde ben çok nazara gelirim kimileri yıldızın düşük derler ama en ufak bir gezmeden geldiğimde bile baş ağrısından ölürüm eşim hemen okur geçer o nedenle düzenli olarak elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz ki kızlarımda öyle sanırım nazar alıyorlar hemen:KK43:(
naz zaten soytarılıkdan şirinlikten hemen göze geliyor hastanede bile kendine geldiğinde şirinlik yapmaya başladı soytarı allahım korusun yarabbim yaaa
herkesdede aynı laflar yaa bunun yaşı kaçta bu kadar düzgün ve kelime dağarcığı geniş diyo bitiyo işi sonra:KK43:((
toplum içinde konuşma diyorum cadıma ama anlamıyorki çocuk
mihribanım canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine şeker
belinayım bitanem geçmiş olsun
rabbim korumuş canım yaaa
offff offff bu aralar noluyor canlarımıza allahım korusun inşaallah hepimizin evlatlarını
bu arada bugün epey güzeldi elifin pilav şenliğine gittik oyuncak standında görevliydim ve turuncu bonus kafa oldumm soytarılık yaptım oyuncaklar sattık eğlendik elifd jimlastik gösterisi yaptı arkadaşlarıyla çok güzeldi
bu hafta okula göndermeyeceğim ders çalışacağım full
1 haziran kızımın sınıf günü var ve kep giyip veda partisi yapacağız o güne kadar çok yoğun bir şekilde çalışıp dersleri vermem lazım sonrada kuzumun okulu bitecek kep giyecek:)
herkese iyi akşamlar diliyorum canlarım
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan

selam kızlar ne haftaydı ya pazartesi sazene araba çarptı .allahtan ufak eziklerle atlattık. bugünde sen arka bahçede resim çekiyim derken kafasına kiremit düş kan içinde eve geldi .koşturdum hastaneye allahtan beyin cerrahı bir arkadaş vardı. o geldi hemen baktı. 4 dikiş atıldı. ama gece yarısına kadar uyuması yasak kafa rönt çekildi .allah üçüncüsünden korusun .neyse sizinde canınızı sıkmayayım görüşürüz bebekler :)

selam canlarım
dün akşam çok can sıkıcı bir olay yaşadık hastanede sabahladık:KK43:(
salata yaparken eşimle sohbet ediyorduk birden salondan bir ses geldi koştum elim ayağım boşaldı ki ben normalde soğuk kanlı bir insanımdır ses çok güçlüydü ve kızların sesi yoktu:KK43:
bir gittimki benim küçük cadı kanepeden atlayım derken yeri şaşır kafa yana dönük yere yapış:KK43:(
kalkamamış o kadar sert vurmuşki neyse hemen uykum geldi demeye başladı kulağım ağrıyo gözüm derken kalbini gösterdi sonra titremeye başladı çok üşüyorum anne diye
aklım çıktı nasıl geçti saniyeler bilemedik hemen hastaneye gittik acil bölümüne röntgen falan çekildi sonra bu gece kalsın dedi dr.nasıl kalınır hastanenin acilinde dehşetti:KK43:
ölen kolu bacağı kopan trafik kazasıyla gelen offf offfffff ne kötüydü anlatamam arabada bekleriz dedik çıktık gezdirdik az uyumasın diye yemek yedirdik saat başı dra görünmeye gittik derken normal dedi şimdilik ama takip edin dedi
bugünde gün boyu uyutmadım takip ettim akşam banyo yaptırdım şimdi yatırdım bende bir duş alıp sizlere geldim bakayım diye
offfff offffff rabbim görünmez kazadan beladan korusun
akşam akşam çok konuştum ama inanın rahatladım biraz sizlerle konuşmazsam rahat edemiyorum
iyiki varsınız canlarım benim
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım
yarın elifin pilav şenliği var sabahtan oraya gideceğiz elifde dün çok üzüldü şok geçirdi bişeymi olacak kardeşime diye:KK43:(
onun içinde iyi olacak az kafası dağılır
görüşmek üzere canlarm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar ikinizede geçmiş olsun allah korumuş yavrularınızı öptüm ikinizide..

günaydınlar hepinize iyi pazarlar...
miniğim teşekkürler canım bende panik atak var zaten hala olayın şokundayım birde nette falan baktım bebek ölümlerinin çoğu böyle bizim gibi bebek koltuktan düşünce oluyormuş allahım korudu çok şükür...
bu aralar topiğimizde nazar var galiba şöyle bir nazar boncuğumuz olsun:nazar:

kızlar ikinizede geçmiş olsun allah korumuş yavrularınızı öptüm ikinizide..

sağolasın canım teşekkürler
bizde sizi opuyoruznanaktan canım

günaydınlar hepinize iyi pazarlar...
miniğim teşekkürler canım bende panik atak var zaten hala olayın şokundayım birde nette falan baktım bebek ölümlerinin çoğu böyle bizim gibi bebek koltuktan düşünce oluyormuş allahım korudu çok şükür...
bu aralar topiğimizde nazar var galiba şöyle bir nazar boncuğumuz olsun:nazar:

günaydın canım benim
valla ben soğuk kanlı panik olmayan bir insan olduğum halde nazın belirtilerinden dolayı panikledimki panik bir insanın neler yaşadığını düşünemiyorum bile canım
allah korusun bitanem kötü şeyler getirme aklına ama malesef öyle rabbim korusun hepimizin evlatlarını inşaallah canım
aynen valla gözü olanın gözü çıksın inşaallahhhhhkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba hanımlar
belinaycım sizede çok geçmiş olsun canım
cidden topikte nazar var galiba:nazar:
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar diliyorum herkese canlarım
güzel bir gün vede hafta sizlerin olsun inşaallahhh
bu hafta ev işi yemek okul vs hepsinden istifa ettim:)))))
ders çalışacağım
sizlere bir bakayım öyle başlayım dedim
muckkkkkkk meleklerimi vede sizleri şekerlerrrrrrr

selam canlarım
dün akşam çok can sıkıcı bir olay yaşadık hastanede sabahladık:KK43:(
salata yaparken eşimle sohbet ediyorduk birden salondan bir ses geldi koştum elim ayağım boşaldı ki ben normalde soğuk kanlı bir insanımdır ses çok güçlüydü ve kızların sesi yoktu:KK43:
bir gittimki benim küçük cadı kanepeden atlayım derken yeri şaşır kafa yana dönük yere yapış:KK43:(
kalkamamış o kadar sert vurmuşki neyse hemen uykum geldi demeye başladı kulağım ağrıyo gözüm derken kalbini gösterdi sonra titremeye başladı çok üşüyorum anne diye
aklım çıktı nasıl geçti saniyeler bilemedik hemen hastaneye gittik acil bölümüne röntgen falan çekildi sonra bu gece kalsın dedi dr.nasıl kalınır hastanenin acilinde dehşetti:KK43:
ölen kolu bacağı kopan trafik kazasıyla gelen offf offfffff ne kötüydü anlatamam arabada bekleriz dedik çıktık gezdirdik az uyumasın diye yemek yedirdik saat başı dra görünmeye gittik derken normal dedi şimdilik ama takip edin dedi
bugünde gün boyu uyutmadım takip ettim akşam banyo yaptırdım şimdi yatırdım bende bir duş alıp sizlere geldim bakayım diye
offfff offffff rabbim görünmez kazadan beladan korusun
akşam akşam çok konuştum ama inanın rahatladım biraz sizlerle konuşmazsam rahat edemiyorum
iyiki varsınız canlarım benim
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım
yarın elifin pilav şenliği var sabahtan oraya gideceğiz elifde dün çok üzüldü şok geçirdi bişeymi olacak kardeşime diye:KK43:(
onun içinde iyi olacak az kafası dağılır
görüşmek üzere canlarm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar ne haftaydı ya pazartesi sazene araba çarptı .allahtan ufak eziklerle atlattık. bugünde sen arka bahçede resim çekiyim derken kafasına kiremit düş kan içinde eve geldi .koşturdum hastaneye allahtan beyin cerrahı bir arkadaş vardı. o geldi hemen baktı. 4 dikiş atıldı. ama gece yarısına kadar uyuması yasak kafa rönt çekildi .allah üçüncüsünden korusun .neyse sizinde canınızı sıkmayayım görüşürüz bebekler :)

iyi akşamlar...benden sonra pek giren olmamış.bende burdan çıktıktan sonra begüm kağıt keserek ödev yapıyordu ödevi bittikten sonra ortalığı süpüreyim dedim normalde bertuğu koltuklara yatırmıyorum aniden dönüyor diye yere battiniye,yorgan falan serip yatırıyorum süpürge açıcam diye koltuğa begümün yanına yatırdım bende dışarı çıkmıştım birden içeriden güm diye bir ses geldi begüm kardeşine sarılmış yatarken ve dengesini kaybetmiş ikisi birden koltuktan yere düşmüşler bertuğ inanılmaz ağlıyordu hemen eşimi aradım kusuyorsa beni bekleme doktora git dedi kusmadı ama çok ağladı uyutmamak için hep kucağımda gezdirdim daha sonra eşim geldi birden gülmeye falan başladı babasını görünce vücudunu falan kontrol ettik birşeyi yok diye götürmedik ama ömrümden ömür gitti resmen...

canlarım benim hepinizede büyük geçmişler olsun allahım beterinden korusun inşallah:Saruboceq: kızlar sadaka verin birilerine çok şükür çocuklarınıza bişiy olmamış

günaydınlar diliyorum herkese canlarım
güzel bir gün vede hafta sizlerin olsun inşaallahhh
bu hafta ev işi yemek okul vs hepsinden istifa ettim:)))))
ders çalışacağım
sizlere bir bakayım öyle başlayım dedim
muckkkkkkk meleklerimi vede sizleri şekerlerrrrrrr

günaydın miniğim Şeniz allah zihin açıklığı versin hayatım

Yere düşen yağmur damlaları Kalbinize inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep size doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

günaydın
bu haftasonu kayınvalidemlerdeydik iki gündür eve bakamadım
öğleye kadar temizlik yapıcam
öğleden sonrada diksiyon kursuna başladım
pazartesi salı kursta olucam
hepinize güzel bir hafta diliyorummm
mucukssss

Yere düşen yağmur damlaları Kalbinize inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep size doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

günaydın herkese ben bugun temizlik ve yemek yapçam size bakıp çıkayım dedim işim çok grş mucux...

günaydın
bu haftasonu kayınvalidemlerdeydik iki gündür eve bakamadım
öğleye kadar temizlik yapıcam
öğleden sonrada diksiyon kursuna başladım
pazartesi salı kursta olucam
hepinize güzel bir hafta diliyorummm
mucukssss

günaydın kızlar hepinize kolay gelsin

X