- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.221
rica etsem bana da kart çekebilir misin?
önden git diyor kartın...sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun
ışığın yolunda,etrafındakilere yol göster...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica etsem bana da kart çekebilir misin?
melekler sen istersen ALLAhın iziniyle oldurur..
yeter ki iste :)
kartın ise aşkla ilgili daha coşuyla atlamalısın diyor...
daha inanarak ve istekli davranırsan gerisi gelecek...
sağol melissa işimden memnunum ama evime uzak olduğu için gidiş geliş zor oluyor inş tayinim çıkar seneye,eğitim de yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım biraz bıkkınlık oluştu doktora konusunda kararsız kaldım cinsiyet için kart çekmiyor musun doktor önce erkek olabilir dedi sonra bacaklar kapalı kız olabilir dedi 3 hafta sonra kesinleşir,benim de içime erkek doğuyor ama hayırlısı tabi ilk çocuk farketmeziş kartın özgürlük...sanırım çok baskı hissediyorsun veya memnun değilsin...
fazlasıyla geriliyorsun
meleklerin diyor ki özgürsün ...istediğini yapabilme şansın var ...
çalışma ya da çalışmamak tamamen senin elinde...
eğitim kartın şükür...bu konuda da fazla memnuniyetsizlik var gibi...
istediğini okuyamıyormusun ? sorun nedir bilmiyorum ama şükür etmelisin ...diyor kartın
diğer kartın ise yolun açık diyor( eğitimin için 2 kart fırladı da)
sen şu an farkında olmasan da...şu an ki eğitimin sayesinde çok iyi yerlere geleceksin
bebek cinsiyeti ise ben kız hissediyorum
aklındaki konu için kartın diyor ki seni yeni bir dünya bekliyor
bolluk bereket ve güzellik getirecek sana....
ve ben sana diyorum ki öyle bir bir alternatif seç ki
arkandan üzülecek 1 kişi dahi üzülmeden yap...
evet farkettim geleceğimizde hep evlilik düşünme zihnini mesgul etme kartı cıkıyor.canım onun şu an zaman bıraktığını sana söylemiştim zaten ...çünkü nedense onu geçen sefer ki gibi istekli hissetmemiştim
oysa çok garip! ne oldu da değişti?kim aklına girdi? kime özendi?
meleklerin şu an ondan ayrı kalarak doğru yolda olduğunu söyluyor....
evlilik vs için ise şu an bunu düşünmeme en doğrusu olduğunu zihnini bununla meşgül etmemeni söyluyor...
fark ettin mi ...? geleceğinizde hep bu kart çıkıyor...
hisse gerek yok burda canım ..herşey açık ortada ..adam sana şart koyuyor...
cinsellik varsa varım diyor...
seviyor olabilir ama uçkuruna daha çok değer veriyor...senin buna karşı olduğunu bile bile diretmek de ona yakışmadı...
tatlım bence sen bunu iyi düşün...
evet farkettim geleceğimizde hep evlilik düşünme zihnini mesgul etme kartı cıkıyor.
bana söylediği beni çok sevdiğin halde bakalım bu cinsellik olayında napıcaktın evlilik dışı izin vermem demiştin bende seni senden ayrılmakla sart koydum seviyosan izin vericeksin diye düşünmüştüm sen buna ragmen kabul etmedin kızdın bana.gerçekten bu konu senin için önemliymiş.benim içinde önemliydi testi geçtin diye yazdı bana dün.dün facede yine konustuk ve benimle bulusmak istediigini söyledi izin gününde.olur dedim ama nedense içimde acabalar oluştu.güvenim sarsılmış durumda ona ne kadar denedim desede.haklısın zamana ihtiyacım var iyice düşüncem evlenebilirmiyim diye.çok saol :)
seni denemesi hiç hoş olmamış....bariz bir şekilde şansını denedi
şimdi kafan allak bullak...ve sürekli paranoya içinde olucaksın ...
bence bunu ona da belirt...değdi mi diye?