melek kartları...

cok teşekkür ederim

Melissadan merhaba canım.evlenmek istiyorum.bunun için bana da kart açarmısın rica etsem.Teşekkürler

evlilik kartın affet
yüreğindeki ağırlığı bırak ve affetmenin hafifiliğini huzurunu yaşa..

sanırım ilişkilerinde mükemmeliyetçi bir yapın var ..şöyle ki en ufak yanlışı dahi

görmemezlikten gelemiyorsun,hemen kırılıyorsun ...karşındakine olan güvenin yerle bir oluyor...

bunu aşman gerek...

benim için melek kartı yorumlarmısın rica etsem.Ailecek maddi bi sıkıntımız var düzelecek mi?Aşk var mı?

benim için melek kartı yorumlarmısın rica etsem.Ailecek maddi bi sıkıntımız var düzelecek mi?Aşk var mı?

maddi açıdan yeni dünya kartı çıktı ..yani düzelmesi an meselesi

aşk için ise kartın sessiz ol diyor...susmak en iyi cevaptır

ama burda susmaktan kasıt zihnini susturmak...yani düşünme bu aralar ...çünkü olumsuz düşünuyorsun...

Rica etsem benim içinde bir kart yorumlar mısın? Evliliğimi bitirme aşamasındayım. Beni nelerin beklediği hakkında yorumlara ihtiyacım var sanırım.

Rica etsem benim içinde bir kart yorumlar mısın? Evliliğimi bitirme aşamasındayım. Beni nelerin beklediği hakkında yorumlara ihtiyacım var sanırım.

kartın diyor ki yolun açık....doğru yoldasın

bil ki yolunda destekleniyorsun...ve bilki

yüreğinin yolu sadece güzelliklerle dolu...

yoldaki tümsekler seni korkutmasın o yalnızca öğrenme sürecinin bir parçası...

amacının yolunda yürürken

etrafın için de ışık ol

o ışık seni yüreğindeki ışığa taşıyan güç olacak...

Son düzenleme:
banada bır tane kart cekebılırmısınız?
İçinde bulundugum çözülmeyen bir durum var ve üzülüyorum ne olacak acaba?

bi kartta benim için cekermisiniz??
bebek için tedaviye baslyoruz hayırlımı değilmi diye
şimdiden teşekkürler

Bende istiyorum. sorum şu
iş yerinde çalıştığım arkadaşım birileriyle konuşuyor ve benim psikolojim bozuluyor nereye kadar böyle devam edecek

benim içinde açar mısın canım bebek için 2düşüğüm var şu an dr git gel aşamasındayız şimdiden teşekkürler

bana da yorumlayabilir misin? inişli çıkışlı bi ilişkim var evlilik düşünüyorum ama ne olur bilmiyorum

ilişkin için kartın diyor ki rüyalarına dikkat et..

meleklerin ordan sana gereken mesajı veriyor...

bu konuda son zamanda rüyaların oldu mu?

olmadıysa ,şu 1 aylık süre içerisinde rüyalarının farkına var..

1.5 yıllık evliliyim ve hiç düşünmediğim şeyler oluyor ayrılıcam mı ayrılamıcam mı bilemiyorum cok kötü bi dönemden geçiyorum bana da kart acarmısın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…