melek kartları...

Bende istiyorum. sorum şu:KK43:
iş yerinde çalıştığım arkadaşım birileriyle konuşuyor ve benim psikolojim bozuluyor nereye kadar böyle devam edecek

kartın diyor ki senin yapman gereken tek şey ışığa gitmek...

karanlığı bırak ..düşüncelerinle,konuşmalarınla ışığı yarat ..kabusunu değil..

çünkü düşündüğün söylediğin her söz yaşamında yaşadığın gerçeklere dönüşüyor...

seni gülümsetece,rahat edecek ortamları tercih edersen...düşüncelerin de değişir...

herşey sende bitiyor..sen bunu yapabilirsin...

derhal düşüncelerini sözlerini değiştir...herşeyin nasıl düzeldiğini gör..

benim içinde açar mısın canım bebek için 2düşüğüm var şu an dr git gel aşamasındayız şimdiden teşekkürler:KK16:

canım bebek konusunda araştır kartı çıktı...

farklı seçenekleri dene...bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır...

aslında tek bir seçenek yok önünde çookk daha fazlası var...evren öyle renkli öyle dolu ki

hepsi onu keşfetmen için seni bekliyor....

her ne olursa olsun üzülme tamammı? ...geçmiş olsun canım...

1.5 yıllık evliliyim ve hiç düşünmediğim şeyler oluyor ayrılıcam mı ayrılamıcam mı bilemiyorum cok kötü bi dönemden geçiyorum bana da kart acarmısın :KK43:(

evlilik kartın değişimi kucakla....

bilki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak...

dünyanda çok ışık var senin aslında...

bu ışığa yer açma gerek...ışığı tutabilen insanlara ve ortamlara ihtiyacın var sadece..

güzelliklerin yaşanması için eskisinin dönüşmesi lazım ,daha büyük güzelliklerin gelmesi için ise alışılmışın sallanması lazım...

gerçekleşmekte olan değişimler bilki senin için hayırlı ...

tatlım senin eşin iyiye dönüşecek diye hissetim ben....

çünkü evliliğinizin sonuç kartında mucize çıktı...

Benim içinde bir kart açarmısın. Başka bir ülkeye gidiyorum okul nedeniyle. Unutamadığım biri var o da ayrı bir ülkede :)
Kartlar ne diyor ?

Benim içinde bir kart açarmısın. Başka bir ülkeye gidiyorum okul nedeniyle. Unutamadığım biri var o da ayrı bir ülkede :)
Kartlar ne diyor ?

sen bu konuyu çok kafaya takmış durumdasın

çünkü aşk kartın sessiz ol diyor .herşeyden en önemlisi zihnini susturmak ...

hiç bir şey düşünme bu konuda..çünkü belliki hayatın sizinle ilgili başka planları var...

Arkadaşım Şubat ayından beri sessizliğe gömüldük ikimizde. Görüşmüyoruz etmiyoruz. Hayat bizi uzaklaştırdı biz güzel hayaller kurarken. Haince planları olmasın hayatın ?

Arkadaşım Şubat ayından beri sessizliğe gömüldük ikimizde. Görüşmüyoruz etmiyoruz. Hayat bizi uzaklaştırdı biz güzel hayaller kurarken. Haince planları olmasın hayatın ?

fark ettiysen zihin suskunluğundan bahsetmiştim...sanırım düşünmesen çok daha sağlıklı olur:26:

X