melek kartları...

mrb canım benım ıcın de kart acar mısın :))

mrb canım benım ıcın de kart acar mısın :))

senin maddi zorlukların var veyahut paranın nasıl akıp gittiğini farkında bile olmuyorsun...

bereket kartı çıktı sana...herşeye rağmen bereketlisin

bu bereketin kalıcı olmasını istiyorsan şükret...

en ufak şeye dahi şüretmeye başla içten içe...bolluğu göreceksin..

Canım rıca etsem benım icinde bır kart cekerımısın

başarmak istediğin bir konu var senin...

ve son anda hiç olamadık şeyler çıkıyor...önce bir şaşırıyorsun ammaaa

her şekilde o başarı senin ...

hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor kartın...

Son düzenleme:

Ayy varya canım içimi okudun bekledığim bir haber ver ıns. Olur ozaman basarıcm inş. Cokkk tesekkur ederım

melissa slm bi kartta benm için çekebilirsin daha evvel tuğçenn yorumlarınıda almıştım bakalım sen diyeeksin:) tşk

melissa slm bi kartta benm için çekebilirsin daha evvel tuğçenn yorumlarınıda almıştım bakalım sen diyeeksin:) tşk

senin çok güzel bir bayan olduğunu hissettim ben....

kartın ise verici bir yapıya olmaktan ziyade almayı da öğrenmelisin diyor...

al ki evren sana daha çok versin...

sana kim ne ikram sunuyorsa çekinmeden al bu aralar...

anaaaammm ben gibi pimpirikli biri:)) inşaallah rabbim hatırlı bi bebiş verir yuvamada sağlık sıhhat afiyet

anaaaammm ben gibi pimpirikli biri:)) inşaallah rabbim hatırlı bi bebiş verir yuvamada sağlık sıhhat afiyet

eheheheh :) kart boşuna çıkmamış demek...

bende pimpirikliyim ama bu kartın bana çıktığı dönemlerde bende hep ikram kabul ederim

sınava girişimi beklerken okulda,bir hanım geldi kola ikram etti aldım vhalla terredütsüz

amin canım inşallah....

Son düzenleme:
bende ilişkimle ilgili bi kart istesem sonumuz nolucak :) suan ayrıyız ama gelecek için kartlar ne diyo .

sanada şükret kartı çıktı asminde ki gibi..

yalnız kalabalık bir şekilde görüşmeniz var onunla öyle hissetim....hayırdır

cok hızlısın :) cok teşekkür ederim hislerin inşallah gerçek olurda kalabalık bi şekilde görüşürüz onunla bu cumlende bende olmasını istediğim bişeyi hissettirdi ama isteme muhabbetı geldı aklıma drek ama tabı suan ayrı oldugumuz için bu bi mucize olur olursa inşallah olur :)

Selam melissa ben de bir kart istiyorum benim için de çekebilir misin?

kartları karıştırırken...yüzümde bir gülümseme belirlendi...sebebi ise çektiğim kartta belli oldu

çünkü bu kart özel insanlara çıkar...ışık işçisi kartı

sen düşüncelerinle herşeyi oldurabilecek yeteneğe sahipsin ...

sen ne düşünürsen hep olur....yanılıyormuyum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…