melek kartları...

kartları karıştırırken...yüzümde bir gülümseme belirlendi...sebebi ise çektiğim kartta belli oldu

çünkü bu kart özel insanlara çıkar...ışık işçisi kartı

sen düşüncelerinle herşeyi oldurabilecek yeteneğe sahipsin ...

sen ne düşünürsen hep olur....yanılıyormuyum?:KK34:

Mesajını okurken benim yüzümde de bir gülümseme belirdi. :) Bazı düşündüklerim olur bazen ama her düşündüğüm olur mu bilmiyorum. Bu karttan sonra sanırım daha fazla dikkat edicem. Teşekkür ederim :)

kartın mutlaka meditasyon yapmanı öneriyor....içindeki zayıflığı ve güçsüzlüğü ancak böyle hal edersin...

birde senin yakında biri ile bir görüşmen var ...uzun zamandır görmediğin biri..( bu da içime doğan)

a'aa sevgilim uzaklarda , o gelsin o gelsiin süpris yapsn :86:

teşekkr ederm tatlım

Mesajını okurken benim yüzümde de bir gülümseme belirdi. :) Bazı düşündüklerim olur bazen ama her düşündüğüm olur mu bilmiyorum. Bu karttan sonra sanırım daha fazla dikkat edicem. Teşekkür ederim :)

evet dikkate alsan çok süper olur zamanla düşüncelerine de yön verip daha güzel olur herşey

Yeni bir düzenin arifesindeyim, bir kart rica edebilirmiyim:KK31:

geçmiş şifası kartı çıktı canım

yani şöyle ki...geçmiş şifası yapman gereiyor ki belli bir süre sonra geçmişinde yaşadılarını bu yeni düzende de yaşamayasın diye...

ve sanırım seninde aklında bu korular ya da çekinmeler...

bu yazdığımı gece uyumadan önce yap...ve sen 'evet geleceğim geçmişimin aynısı olmayacak'diyene hissedene kadar hep yap

' sevgili meleklerim başmelek ceremayel

başmelek raziel,

lütfen geçmişimi şifalandırmamayardım edin.artık bana hizmet etmeyen tüm kalıplarımı bırakmamı,hala affedemediklerimi affetmem için

bana yardım edin .uykumda benimle çalışıp bu konuyu tamamen şifalandırın.teşekkür ederim .'

Teşekkür ederim canım.
Affedemediklerimi, affetmem....
Mümkün mü acaba:KK14:

tabiikii...üstelik onları gerçek anlamda affetmen de gerekmiyor...yani gidip ben seni affetim demen gerekmiyor

sadece içinden ben senle bütün mevzumu kapattım diyip kestirip atıcaksın..

lakin yaptıkları bir daha aklına gelmeycek şartıyla...

X