• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleim...

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
40
Arkadaslar nıhayet bebeğimin cinsiyeti kesinleşti..doktorlar hep kız dıyordu ama kesin bişey demıyorlardı göremedıkleri için .artık bugun kesinleşti.yani bi kızım olacakmıs cok mutluyum..Kızıma kavusmaya az kaldı..Allahım sana şükürler olsun..yarabbim olmayanlarada nasip et.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::nazar::asigim:Şeniz

Oyyy oyyyy Nihayett nazlı olacak kızlar yandık yandık opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım yaa rahat rahat alışverişte yapacaksın zaten girdin son ayına Rabbim sağlıkla kavuştursun minik kızına senide..

Esram ismi ne olacak:))Canım yaaa hadi bakalım minik prensesler sağlıkla gelin yanımıza :Saruboceq:

Oyyy oyyyy Nihayett nazlı olacak kızlar yandık yandık opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım yaa rahat rahat alışverişte yapacaksın zaten girdin son ayına Rabbim sağlıkla kavuştursun minik kızına senide..

Esram ismi ne olacak:))Canım yaaa hadi bakalım minik prensesler sağlıkla gelin yanımıza :Saruboceq:

Amin nazlım.bizimkiler nazlı olcak belli :asigim: valla nazlım rahat rahat pembeler sarılar alabılecegım artık.bir tek park yatak kaldı nazlım onuda aldıkmı tamamdır..prenseslerımız hayırlısıyla saglıkla gelsın nazlım amin:1hug::1hug:

canım benim ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı elat eylesin sizlere Şeniz​

hadı gozun aydın.. :1hug: Rabbım saglıcakla sag salım kucagına almayı nasıp etsın.. :Saruboceq: mınık bı kız cocugu.. :emir_bebek: Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

Baby0011.jpg

Esra canım benim hayırlı olsun inşallah...:Saruboceq:Allah kucağına almak nasip etsin...Bu minişe benzesin kızın...:nazar:a.s.:CüvCüv:

:nazar:allah tamamına erdirsin,sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin....:ecrin_bebek:
tanrım dileyen herkese nasip etsin...:Saruboceq:

canim benim hayirli dogumlar diliyorum ...a.s.
saglicakla gelsin kizin : ) :asigim:

ayy çok güzel yaa. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

hadı gozun aydın.. :1hug: Rabbım saglıcakla sag salım kucagına almayı nasıp etsın.. :Saruboceq: mınık bı kız cocugu.. :emir_bebek: Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

Baby0011.jpg

Esra canım benim hayırlı olsun inşallah...:Saruboceq:Allah kucağına almak nasip etsin...Bu minişe benzesin kızın...:nazar:a.s.:CüvCüv:

Çok tesekkür ederim arkadaslar cok mutlu oldum..:emir_bebek:

analı babalı,olsun,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı uzun ömürlerle büyüsün inşallah.
benimde torunum kız olacakmışş hihoyyyt Şeniz

analı babalı,olsun,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı uzun ömürlerle büyüsün inşallah.
benimde torunum kız olacakmışş hihoyyyt Şeniz

Allah tamamına erdirsin, kızınızın güzel günlerini görün inşallah.............

Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

çok güzel bir duygu
tebrik ederimmm:)

Hepinize cok tesekkur ederım bu mutlu gunumde benı yanlız bırakmadıgınız ıcın a.s.

Back