Meleim canm Kzm benimle deil artk....

yüreginin güzelligiyle yazmış oldugun güzel dileklerin için allah razı olsun kardeşim okadar güzel yazmışsınki duygulandım mafoldumben seninle tanıştıgım için çok memnunum iyiki varsın allahım seninde gönlünün muradını versin okulunda başarılar dilerim ...

saolasın ablacım Allah razı olsun..ben de çok mutluyum sizinle tanıştığım için..her şeyin en güzelini hakediosunuz..öpüyorum..görüşmek dileğiyle..:gitme:

sagol canım amin sendemi kaybettin allahım sanada sabır versin unutmak kolay bazı şeyleri ama benim kzım nasıl unuturum herzaman yanımda benimle bir yaşıyacak ..

evet canım 49 gün yaşadım emzirdim .
kaybetmek benim için çok acı oldu.
unutmadım unutmayacağımda .
haksızlık olur :)

üzüldüm canım başın sagolsun tabikide hangi anne evladını unutabilirki asla unutamaz
ama hayatı yaşamak zorundayız oyüzden melek kokulularımızı meleklerimiz göndericek bekliyecegiz

sensiz ben nefes alıyorum canım kızım yine hüzünler çöktü üzerime nasıl geçiçek bu günler seni çok özlüyorum hiçbir zaman unutmayacagım herzaman kalbimde yerin olacak kimse dolduramaz melegim...

sabır dilerim sana.. bende 6 aylıkken kaybettim bebeğimi.. insanın bu durumdan kurtulması zor ve zaman alıyo.. ne denebilir ki ? yenisini nasip etsin allah ve sağ sağlim kucağına alırsın inş..

canım allah bol sabır versin ben daha tadına bakamadım yani yok bebeğim ama benim bi dayımın oğlu dokuzuncu kattan düşmütü annesiğil kapıcılık yaparken oda evde uyurmuşmu onlar gidince sen kalka balkondan atla amaaaan beyaz meleke inşallah en yakın zamada gelir meleğin bu sefer sımsıkı tutunur acısız bi tarif biliyorum allahtan geldi canım başınsağolsun canım öpüyorum allaha emanet ol

amin güzelim sizinde başınız sagolsun neden atlamışki çoçuk balkon duvarı küçükmüşmü
allahım sanada versin inşallah kavuşursun bebegine en kısa zamanda

Bende 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. 5 mayıs 2009 da . şok oldum. Oğlumu mezara gömdük. Bazen mezarlığın önünden geçiyorum. Unutamadım. şimdi yine 20 haftalık hamileyim. Korkuyorumda. Dua etmekten başka çaremiz yok. Allah inşallah yavrumuzu bizi bağışlar. Yorumlarınızı okuyorumda ağlamaktan duramadım. Kalbim dayanmıyor bu acıyı.

başın sagolsun canım allahım sabırlar versin eşinle sana unutulmaz onlar bizim evlatlarımız ölünceye kadar yüregimizde ölüncede kucagımızda olurlar inşallah
allahım bebegini kucagına almayı nasip etsin ne güzel melek yavrun kardeşini göndermiş onun kokusu gelicek kucagına aldıgında bunları düşün acını birazcıkta dindirsin inşallah

X