Meleim canm Kzm benimle deil artk....

Oda senin için ahirette şefaatçi olur.Beni çok seven bir annem vardı onuda cennete alın der:KK70:

Allah bi daha evlat acısı vermesin canım.Annemde abimi doğumda kaybetmiş.Çok zormuş.

Allah sabır versin...

Rabbim dayanma gücü versin sana içim kötü oldu okurken daha bende 20 haftalık hamileyimm benimde kızım olacak inş.

başınız sağolsun

sagol canım

Oda senin için ahirette şefaatçi olur.Beni çok seven bir annem vardı onuda cennete alın der:KK70:

Allah bi daha evlat acısı vermesin canım.Annemde abimi doğumda kaybetmiş.Çok zormuş.

Allah sabır versin...

inşallah canım zor tabikide allahım kimseye yaşatmasın amin...:Saruboceq:

Rabbim dayanma gücü versin sana içim kötü oldu okurken daha bende 20 haftalık hamileyimm benimde kızım olacak inş.

allahım kucagına almayı nasip etsin kızını inşallah....:Saruboceq:

canım çok çok üzüldüm .bu bebeği nasıl sabırla beklediğini biliyordum. Basınız sağolsun:KK43:( kelimeler tükeniyor ...

Canım Başın sağolsun...Rabbim sana sağlıkla bir melek daha versin cnm
Bende geçen yıl 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim
Neler yaaşdığını tahmin ediyorum...
Herşey düzelir inşallah rabbim sabır versin cnm

allah sabir versincanim.benimde iki bucuk aylikta kalbi durmustu.acini paylasiyorum inan.ama her sey biz insanlar icin ,rabbim tez zamanda tekrar yüzünü güldürsün.

canım cok üzüldüm okuyunca ALLAH sabır versin.diyecek birsey bulamıyorum

sagol canım amin..

canım çok çok üzüldüm .bu bebeği nasıl sabırla beklediğini biliyordum. Basınız sağolsun:KK43:( kelimeler tükeniyor ...

evet canım allahım böyle yazmış elden gelen yok senin bebişin nasıl

canım allah dayanma güzü sabır versinnn...başın sağolsunnnnn:KK43:((((((

amin canım..

Allah sabır versin

amin canım

Canım Başın sağolsun...Rabbim sana sağlıkla bir melek daha versin cnm
Bende geçen yıl 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim
Neler yaaşdığını tahmin ediyorum...
Herşey düzelir inşallah rabbim sabır versin cnm

inşallah güzelim seninde başın sagolsun allahım yaşatmasın güzel yazılar yazsın :Saruboceq:

cok uzucu gercekten.. allah sabır versin.

amin canım

allah sabir versincanim.benimde iki bucuk aylikta kalbi durmustu.acini paylasiyorum inan.ama her sey biz insanlar icin ,rabbim tez zamanda tekrar yüzünü güldürsün.

amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah geçmiş olsun sanada

Rabbim dayanma gücü versin.Allah yardımcın olsun

sagol canım allah razı olsun..

X