Meleim canm Kzm benimle deil artk....

canım RABBİM sana sabır versin çok zordur biliyorum ama herşey ALLAH tan elimizden gelen bişey yok onun vakti o kadarmış canım üzülme desem boş olmaz çünkü
RABBİM yanında olsun inşallah ikinci bir defa evlat sahibi olursun onunla yavrunu doldururusun inşallah canım dolmaz ama ne yapacaksın hayat bu....

allah sabır versin arkadaşım...

sagol canım

canım RABBİM sana sabır versin çok zordur biliyorum ama herşey ALLAH tan elimizden gelen bişey yok onun vakti o kadarmış canım üzülme desem boş olmaz çünkü
RABBİM yanında olsun inşallah ikinci bir defa evlat sahibi olursun onunla yavrunu doldururusun inşallah canım dolmaz ama ne yapacaksın hayat bu....

amin canım evet yeri dolmaz ama dedigin gibi allahtan gelene diyecegimiz yapacagımız bir şey yok allah hepimizin yardımcısı olsun...

başın sagolsun canım... Allahım onu sana cennette ebedi olarak versin inşallah.. ebediyyen ayırmasın..Allahtan gelene sabretmenin mükafatı çok büyüktür canım...dualarımız seninle.

selam arkadaşlar benim durumumu yaşayan bir çok arkadaşım vardır biliyorum
bende burda yazıp paylaşmak istedim .....:1hug:

1,5 sene bekledikten sonra ocak ayında hamile oldumu ögrendim eşimle birlikte okadar mutluydukki herşey çok güzel gidiyordu ve kızım olacagını ögrendim sevinçten duramıyorduk ailecek 6 ayımıza girmiştik melegim hareketleri git gide heyecan veriyordu hergün konuşup derleşiyoruk günlük yazıyordum kızıma mayıs ayının son haftasında kontorole gittigimde doktorum erken dogum yapabilirsin dedi ve hemen hastaneye yattım hiç bir sorun yokken neye ugradıgımı şaşırmıştım şok oldum ve 2 gün içinde dogum yaptım ve minicik bebegimi kaybettim küçüçük kalpi 2 saat yaşadı mezarlıkta gömülü zamanım oldukça yavrumun yanındayım neredeyse 50 gün olacak ama ben hala kızımı çok özlüyorum karnımdaymış tepki veriyormuş sanki bana aglama dercesine çok bunalıyorum atlatamıyacakmışım gibi geliyorr

allahım herkeze sabırlar versin saglıklı ve hayırlısıyla kucagımızada almayı nasip etsin ikinci evlatlarımızı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

allahım sabır versin kader arkadaşım nazlımda bizi bırakıp gideli bugün 20 gün oldu hiç aklımdan çıkmıyo kuzum 50 gün dayandı keşke şimdi yanımda olsaydı öpüp koklayabilseydim ama olmadı işte dayanamadı minicik yüreği zor çok zor çok özlüyorum nazlımı güzel kızımı ama yok allahım bizden çok sevdi aldı yanına keşke benide alsa

amin canım allahım sanada sabır versin nazlın bir gün seni almaya gelicek bekliyor ama ilk önce allahım nasip ederse kardeşini gönderecek onun kokusuda yanında gelicek kendini üzme nazlında ordadahda üzülüyor arkadaşım benide alsa deme lütfen allahıma kafi gelme rabbim böyle hayırlısın yazmış daha kötü durumda olanları düşün teselli et kendine tamammı canım ben herzaman senin yanındayım hazann

selam arkadaşlar benim durumumu yaşayan bir çok arkadaşım vardır biliyorum
bende burda yazıp paylaşmak istedim .....:1hug:

1,5 sene bekledikten sonra ocak ayında hamile oldumu ögrendim eşimle birlikte okadar mutluydukki herşey çok güzel gidiyordu ve kızım olacagını ögrendim sevinçten duramıyorduk ailecek 6 ayımıza girmiştik melegim hareketleri git gide heyecan veriyordu hergün konuşup derleşiyoruk günlük yazıyordum kızıma mayıs ayının son haftasında kontorole gittigimde doktorum erken dogum yapabilirsin dedi ve hemen hastaneye yattım hiç bir sorun yokken neye ugradıgımı şaşırmıştım şok oldum ve 2 gün içinde dogum yaptım ve minicik bebegimi kaybettim küçüçük kalpi 2 saat yaşadı mezarlıkta gömülü zamanım oldukça yavrumun yanındayım neredeyse 50 gün olacak ama ben hala kızımı çok özlüyorum karnımdaymış tepki veriyormuş sanki bana aglama dercesine çok bunalıyorum atlatamıyacakmışım gibi geliyorr

allahım herkeze sabırlar versin saglıklı ve hayırlısıyla kucagımızada almayı nasip etsin ikinci evlatlarımızı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

çok üzüldüm ağladımmmmmmmmmmmmmm

canım başın sağ olsun
allah sabır versin bu acıyı çok iyi bilirim.
ben daha kaç 50 gün geçirdim ama hala dün gibi aklımda
bencede unutma belki bu hayatta büyütemiyoruz ama kalbimizde meleklerimizi he büyüteceğiz .
tekrar allah sabır versin diyorum canım ..

canımmm inşallah kızının acısını hafifletecek kardeşi yakında gelecek duam seninle...
senin kızın cennette eminim benim kızımla oynuyodur...

canım başın sağ olsun
allah sabır versin bu acıyı çok iyi bilirim.
ben daha kaç 50 gün geçirdim ama hala dün gibi aklımda
bencede unutma belki bu hayatta büyütemiyoruz ama kalbimizde meleklerimizi he büyüteceğiz .
tekrar allah sabır versin diyorum canım ..

sagol canım amin sendemi kaybettin allahım sanada sabır versin unutmak kolay bazı şeyleri ama benim kzım nasıl unuturum herzaman yanımda benimle bir yaşıyacak ..

canımmm inşallah kızının acısını hafifletecek kardeşi yakında gelecek duam seninle...
senin kızın cennette eminim benim kızımla oynuyodur...

inşalllah allahım melegimin kokusuyla gönderir ..
oynasınlar kardeş kardeşe inşallah cennet kokulularımız opuyorumnanaktan
sen hamilemisin canım kaydirigubbakcemile2

Hangi mal, hangi mülk, hangi yakın, hangi komşu, hangi doktor, hangi ilaç gözbebeği bebeğini kaybetmiş bir anneyi teselli edebilir bilmiyorum..
Bebekler ölünce susmak gerek bence..Bir annenin gözü değil ki yitip giden..Gözbebeği..Gözü olsa, "Bırak bir göz yeter bana." desin. Yiten gözbebeğine ne desin?

Annesin sen mis kokulu, güleryüzlü.. Minicik bebeğini kaybetmişsin..Fakat öylesine teslim olmuşsun ki Yaradana, bırakmaz senin elini emin ol..Veren de O, alan da.. Gereken yalnızca biraz sabır ablacım..her şey çok güzel olacak ve sen çok güzel bi anne olacaksın..Gökhan abim de çok iyi bi baba:)) Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah..

Duamdasın dünyanın en yürekli, en tatlı, en sabır dolu annesi:))

X