Meleim canm Kzm benimle deil artk....

benimde ilk hamilleliğim erken doğumla sonuçlanmıştı ve bende kaybetmiştim bebeğimi

Allah sabır ve dayanma gücü versinn sizeee:teselli:

oy bebeğim yaa lütfen atlat artık... biliyorum çok zor ama bunu aşmalısın yeni bir hayatın var ve yeniden bebişine kavuşacaksın ben inanıyorum... sen güçlü bir kadınsın canım arkadaşım...
biraz toparlan lütfen..belki başına daha kötü şeyler gelecekti büyüyünce...katlanamayacağı şeyler yaşatmaz allah insana tamammı bebeğim?kendini kapatma kimseye dertleşelim burda ama aileni kendini üzme artık.atlatacaksın ben sana inanıyorum sabır kuvvet güç versin rabbim sana...

allah sabır ve dayanma gücü versin.çok kötü bi durum.allah bu acılarını hafifletecek bebeğinin tez zamanda sana versin.

allah bu acıyı hıc kımseye yasatmasın allah sabırlar versın bende bebegını kaybetmıs bır anne olarak senı cok ıyı anlıyorum
ama suan tekrar hamıleyım allahım senıınde evını bebeklerle doldursun ıns canım

Canım başın sağolsun. Ben de 1 ay önce oğlumu kaybettim. Dayanması çok zor. Bu acı ne unutulur ne de azalır. ınsan ancak bu acıyla birlikte yaşamayı öğrenebilir belki. Allah hepimize dayanma gücü versin. Burası güzel meleklerin melek anneleriyle dolu. Kendimizle aynı acıları yaşamış bizi anlayabilen insanların yanında biraz olsun huzur bulabildiğimiz için hergün buradayız. ınşallah Allah acılarımız kadar güzel haberlerimizi de paylaşmayı nasip eder. ınşallah bütün bu güzel annelerin yüzü bir gün güler.

sana sadece zaman lazım unutman için değil bi anne en kıymeti varlığını nasıl unutabilir ki...acını yaşayacaksın ve zamanla kapalı kutuya girecek arada sızlıcak ancak alışacaksın mecburuzz çünkü nefes alıyoruz...kavuşma gününün hayaliyle ve yerinin çok güzel olduğunu bilerek sabır ediyorum sanada bol bol sabırlar diliyorum ..keşke böyle olmasaydı ama oluyor işte...aramıza hoşgeldin melek annesi....:KK43:

hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum arkadaşlarım inanki iyi geliyor burdan birbirimizle dertleşmek ne güzel şeyler yazmışsınız aglattınız beni..

benimle aynı ve benzeri durumları yaşayan arkadaşlarımada sabırlar diliyorum allahım bizim ikinci meleklerimizi bizimle olmayı nasip etsin hepimize

serife80 hoşbuldum dileklerin için sagol

Allah sabırlar versın basın sagolsun... ne dıyecegımı bılemıyorum hos ne desem anlamsız zaten... sadece cok cok uzuldum.

canım benim şimdi biz sana ne desek boş gelir ama bide herşeye iyi tarafından bak o dünyanın yükünü omuzlarına almadan melek oldu bide bu taraftan bak canım benim

X