Meleim canm Kzm benimle deil artk....

aabeyazmelek

YA HAY YA HALIK
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
5.316
5
selam arkadaşlar benim durumumu yaşayan bir çok arkadaşım vardır biliyorum
bende burda yazıp paylaşmak istedim .....:1hug:

1,5 sene bekledikten sonra ocak ayında hamile oldumu ögrendim eşimle birlikte okadar mutluydukki herşey çok güzel gidiyordu ve kızım olacagını ögrendim sevinçten duramıyorduk ailecek 6 ayımıza girmiştik melegim hareketleri git gide heyecan veriyordu hergün konuşup derleşiyoruk günlük yazıyordum kızıma mayıs ayının son haftasında kontorole gittigimde doktorum erken dogum yapabilirsin dedi ve hemen hastaneye yattım hiç bir sorun yokken neye ugradıgımı şaşırmıştım şok oldum ve 2 gün içinde dogum yaptım ve minicik bebegimi kaybettim küçüçük kalpi 2 saat yaşadı mezarlıkta gömülü zamanım oldukça yavrumun yanındayım neredeyse 50 gün olacak ama ben hala kızımı çok özlüyorum karnımdaymış tepki veriyormuş sanki bana aglama dercesine çok bunalıyorum atlatamıyacakmışım gibi geliyorr

allahım herkeze sabırlar versin saglıklı ve hayırlısıyla kucagımızada almayı nasip etsin ikinci evlatlarımızı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

uzulme desem olmıycak bılıyorum ama saglıgın ıcın uzulme hasta olursun yıne bır bebegın olacak dua et sabır dılıyorum

Basin sagolsun canim.....
Seni cok iyi anliyorum bende bebegimi kaybettim neler hissettugunu biliyorum...
Benim bebegim öleli 1.5 sene oldu ama hala karnimda bir kipirti olsa sanki oglum tekme atiyor zannediyorum....

Rabbim sana dayanma gücü versin ve tez zamanda onun acisini hafifletecek bir bebek nasip etsin insaallah

kendine iyi bak canim:teselli:

Rabbim sabırlar versin canım... aynı acıyı yaşamış bir anne olarak seni çok ii anlıyorum ....meleklerimiz cennette inş.. bizim şefaatçilerimiz olacaklar Rabbim dayanma gücü versin..:teselli:

ianan şoktayım rabbim sabır versin bugün ikinci kayıp haberi okuyuşum umarım başka anneler üzülmez :Saruboceq:

sagol seymacım allahım sanada sabır versin meleklerimiz ordan bize inşallah kardeşlerini gönderecek.. hayırlı zamanda

neslihan 1983 sagol canım
btrklc duymamışmıydın gebelik bölümünde haziran ayında konu açmıştım amin inşallah...

allah sana abırlar versin ama toparlanmaya çalış sağlıklı olki yine deneyip anne olabilesin

emcan sagol canım ama elimde degil toparlanmaya çalışsamda gezip tozsamda içimde benimle geliyor. çalışıyorum başarıcam inşallah...
estede amin canım...

Allah sabır versin..çok zo bir duygu biliyorum..istedigin zaman yaz;dertleşmek istersen melek anneleri olarak burdayız..

X